Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

"'Ελα, αγόρι μου"

Ο Σόλομον και ο Καλαϊτζής... Ένας μεγάλος "έρωτας", όπως τόσοι στον επαγγελματικό αθλητισμό. Μαλώνουν σαν τα μικρά παιδιά, χτυπάει ο ένας τον άλλον, σκουντιούνται (σικ), δαγκώνονται, δίνουν αγκωνιές, κλωτσούν. Χάνεις το ματς για να δεις αυτούς, πως θα κυνηγάει ο ένας τον άλλον πίσω απ' το σκριν.
Αυτοί οι δύο έχουν κάνει την έννοια του καυγά στο μπάσκετ παρωχημένη. Κι ο Γκάλης με τον Πρέλεβιτς έπαιξαν μπουνιές, αλλά αυτό ήταν. Πέντε λεπτά υπόθεση. Κι ο Σιγάλας με τον Γκαγκαλούδη είχαν τη "στιγμή" τους, αλλά μετά "μέλια" είχαμε. Αυτοί οι δύο είναι ασταμάτητοι - μαλώνουν επί... τρία χρόνια, όπου βρεθούν! Φανταστείτε να βρεθούν το καλοκαίρι... συμπαίκτες! Δε θα χάνω ούτε προπόνηση!
* Για το ματς ας μιλήσουν οι παίκτες κι ο προπονητής. Εμείς θα πούμε την άποψη μας, μετά...
* Ποιος πρόεδρος ομάδας Α2΄ έχει βγάλει την ομάδα του σε... πλειστηριασμό; Έλεος, όλα θα τα ζήσουμε σε αυτήν την μπασκετομάνα χώρα...
* Λέικερς - Σέλτικς στους τελικούς του ΝΒΑ. Τι σας λέγαμε; Τώρα το λένε και όλοι οι άλλοι... Καλό, πάντως...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή το καλοκαίρι θα πάρουμε τον Σόλομον ή ο Καλαϊτζής θα πάει στην Φενέρ? Χα χα χα χα....

Άντε και με την νίκη... Για την τιμή...

Κωνσταντίνος είπε...

Πολύ περίεργα πράγματα συνέβησαν τα τελευταία 3' στο Αμπτί Ιπεκτσί..χρονόμετρα ''μαύρα'', φίλαθλοι πίσω από τη γραμματεία..

Τέλος καλό, όλα καλά..αυτό έλειπε, να υπήρχαν και πάλι διαβουλεύσεις μισής ώρας για να δουν οι διαιτητές ότι το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο..αν και κάποιος τραβάει το στεφάνι προς τα κάτω, οπότε η κατοχή αλλάζει αυτομάτως..

Ο Τσαλδαράκος πότε θα βάλει κανένα τρίποντο?!
Α, τελικά πόσοι είναι υπέρ στο να μετεγγραφεί ο Bracey στη Ρωσία?!

Ανώνυμος είπε...

O Solomon ειναι μεγαλος κραχτης για τον αρειανο λαο.. κι αυτο γιατι η πλειοψηφια δεν ξερει και τιποτα αλλο απο μπασκετ.

Τους μπασκετικους τους βλεπετε.. ειναι αυτοι που ειναι στο Παλαι καθε φορα. Οι υπολοιποι θελουν να δουν Αμοροζο.

Αυτα για τον μυθο του μπασκετικου λαου του Αρη..

Solomon + Καλαιτζης συμπαικτες.. δυσκολο..

Μ

Ανώνυμος είπε...

HBSlag: Ο μπασκετικ΄ςο λαός του Άρη μόνο μύθος δεν είναι. Θυμάμαι εκείνα τα δύσκολα χρόνια και συγκεκριμενα τον αγώνα με τον Μίλωνα (χαμηλά στην Θ5), οτί ακόμα και τότε ο αυτοκράτορας είχε 700-800 άτομα..Ποιά ομάδας της πολής έχει στα δύσκολά της τόσα εισητήρια; Για να μην πω για τις εκδρομές του μπασκετικού αρειανού εντός και εκτός Ελλάδος.Απλά στην μπάλα ο αρειανός (όχι ως μπασκετικός ή μπαλαδόρος)είναι διψασμένος...40χρόνια χωρίς κούπα είναι πολλά,γι αυτό και τόσος ντόρος με την μπάλα...Οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε ότι ο πιο μπασκετικός, αποδεδειγμένα, λαός της Θεσσαλονίκης και γιατί όχι και της Ελλάδας είναι απλά ένας μύθος...

Ανώνυμος είπε...

Δεν λεμε κατι διαφορετικο. Ειπα οτι ειναι οι 2000-2500 που γεμιζουν το Παλαι καθε φορα.

Οι 15.000+ που γεμιζουν το Κλ. Βικελιδης γιατι δεν πανε δηλαδη?

Αμαν πια μ'αυτο το παιχνιδι με τον Μιλωνα.. ενταξει το εμπεδωσαμε.

Που ειναι τωρα ο αρειανος ομως? Ποσα εισητηρια κοβουμε τωρα? Μονο στα δυσκο τρεχουμε να δικαιολογησουμε την υπαρξη μας?

Εγω σου λεω οι μισοι απο αυτους που πανε στο Κλ. Βικελιδης δεν ξερουν καν την 12αδα της ομαδας μπασκετ. Η συμπεριφορα του αρειανου φετος ειναι αυτη του πανηγυρτζη και οχι του οπαδου. Λες και δεν θα ξαναβγουμε ποτε UEFA.. του χρονου παλι εκει θα'μαστε.

Μ

Ανώνυμος είπε...

HBSlag: Μην πέφτεις στο σφάλμα του διαχωρισμού.. Είμαστε Άρης, μην χωρίζουμε τον λαό μας... Απλά στο ποδόσφαιρο είμαστε πιο δηψασμένοι, έχουμε 40 χρόνια να πάρουμε τίτλο...Εκεί είναι η καψούρα η μεγάλη...Απλά οι 2.500 είναι οι φανατικοί μπασκετόφιλοι (ίσως σε αυτούς βάζω και τον ευατό μου μιας και το Σάββατο θα προτιμήσω την πορτοκαλί από την ασπρόμαυρη...)

Ανώνυμος είπε...

Δεν διαχωριζω σε μπασκετικους και ποδοσφαιρικους, οχι οτι δεν υπαρχουν απλα δεν λεω οτι ειναι το προβλημα εκει.

Το προβλημα ειναι οτι σαν λαος ειμαστε πανηγυρτζηδες και φυσικα δεν ειμαστε μπασκετικος λαος. Ειμαστε ολοι αρειανοι.

Ακομα κι αν υπαρχει καψουρα και δικαιολογημενη για το ποδοσφαιρο δεν δικαιολογει την απαξιωση του μπασκετ ειδικα φετος που εγινε καλη προσπαθεια απο την διοικηση και καλες και ελπιδοφορες μεταγραφες.

Μονοι μας βγαζουμε τα ματιας μας και γκρινιαζουμε για αυτοκρατοριλικια και τιτλους μετα..

Μ

Ανώνυμος είπε...

HBSlag:Αρχικά ως ελληνικός λαός είμαστε πανηγυρτζήδες...Βγήκαμε στους δρόμους και για την Παπαρίζου, βγαίνουμε στους δρόμους και ανάβουμε πυρσούς για το χ ή ψ κόμμα, στον Άρη το πρόσεξες;
Είμαστε γενικά απαράδεκτοι αφού αναγνωρίζω την προσπάθεια του κ. Τζεβελέκη. Και επειδή λες τη μαγική λέξη "τίτλος", στο ποδόσφαιρο παίζουν μεγαλύτερες ελπίδες για τίτλο σε σχέση με το μπάσκετ, ειδικά μετά από 40 χρόνια...
Δε θεωρώ ότι το μπάσκετ είναι σε απαξίωση από τον Αριανό, η πραγματική απαξίωση είναι σε συμπολίτες ακόμα και σε συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος (ειδικά πέρσι ο παο είχε σημαντικό πρόβλημα, φέτος μία τα 100 χρόνια, μία ο πόλεμος με την παε έφεραν κόσμο στον μπασκετικό παναθηναϊκό).

Τέλος, το λέω για τελευταία φορά, μας θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ. Όμως ούτε πιστεύω ότι ο μπασκετικός Άρης απαξιώθηκε (μην καταστροφολογούμε)ούτε ότι οι ευθύνες βαραίνουν μόνο τον λαό του Άρη...