Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Μας άρεσε που δεν... άρεσε!

"Για Βίλνιους ποιο λεωφορείο πάει;"


Εντάξει, κερδίσαμε. Δεν μπορείς να πεις "ουφ, κερδίσαμε". Αλλά μπορείς να πεις ότι κάναμε αυτό που έπρεπε. Ούτε εντυπωσιάσαμε, άλλωστε κάναμε μόνο ένα άλει ουπ σε ζώνη, με Ξανθόπουλο και Μπράμο, δεν κάναμε καμιά δεκαριά. Παίξαμε όμως καλή άμυνα απέναντι σε μια ομάδα που την κερδίζουμε και στη μέτρια και αγχωτική μας μέρα σχετικά εύκολα. Σαν τη χθεσινή. Δεν άρεσε η Εθνική, αλλά και ποιος θα το θυμάται αυτό στο τέλος του Ευρωμπάσκετ;
Αρκεί βέβαια, να πάει καλά το Ευρωμπάσκετ, για να μη λέμε μετά ότι "απ' την αρχή, με τη Βοσνία, φάνηκε ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα".
Καλύτερα που δεν αρέσαμε τώρα, παρά μετά. Θα είμαστε καλύτεροι αύριο - σήμερα - με την Φινλαδία του Κόπονεν, του Χαφ και του Νίκιλα. Αυτοί παίζουν πολύ περιφερειακά, πολύ τρίποντο, και θα τους "δαγκώσουμε" εκεί έξω. Καλύτερα έτσι, λοιπόν, για να μπορέσουμε να ρολάρουμε και να βελτιωθούμε σιγά - σιγά, εκεί προς τη β΄ φάση, και με στόχο το "χιαστί" ματς, όπου θα κριθούν όλα. Ή μάλλον, θέλουμε να ελπίζουμε, τα... μισά!
* Στη φωτογραφία ένας blogger με έναν επαγγελματία του ΝΒΑ που στις αυριανές εφημερίδες θα μιλάει για τον Ολυμπιακό, τον Σπανούλη, τον Παναθηναϊκό, το ΝΒΑ, την Παρτιζάν και άλλα... τετριμμένα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: