Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Ευρωπαικά Νέα...

Η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα το πρωί τη συμφωνία με τον Σκοπιανό πλέιμεϊκερ Βλάντο Ιλιέφσκι. Το Τουρκικό "ντεμαράζ" με top παίκτες, από Ευρώπη και Αμερική, συνεχίζεται... 

* H Mεγάλη Βρεττανία δε θα έχει στη διάθεση της τον Μπεν Γκόρντον, αφού το "λοκ άουτ" και τα "ασφάλιστρα" που ζητούν οι Αμερικανοί τους "κόβει" τη δυνατότητα να έχουν άλλον έναν "σούπερ σταρ" στα παρκέ, πέραν του Λουόλ Ντενγκ. Ο Γκόρντον έπαιξε φέτος στους Μπουλς, επίσης, και είχε 21 πόντους μέσο όρο, με 3.4 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ.
* Η Παλακανέστρο Σεντ Αντίμο της Α2 Ιταλίας συμφώνησε με τον Ντέιβιντ Τιγκ - κάποτε της... Λάρισας - που πέρσι ήθελε και ο Ηρακλής του Κώστα Πιλαφίδη! Ο Τιγκ, που είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο πρόπερσι, έπαιξε στη Βραζιλία με τη Φλαμένγκο (13.7 πόντοι μ.ο.).
* Η Ολίμπια Μιλάνο συνεχίζει το δικό της "ντεμαράζ", συζητώντας με τον Έμπι Ερέ για να παίξει μόνο στην Ευρωλίγκα! Ο Ερέ είχε 14.1 πόντους μ.ο. με την Πέπσι Καζέρτα στην Α1 της Ιταλίας.
* Η Πέπσι Καζέρτα δεν έμεινε με "σταυρωμένα χέρια", αφού συμφώνησε με τον (προσοχή στο όνομα) Οριτσεγουένμι Εφετζέκου που έπαιξε φέτος στη Λετονία με τη Βέντσπιλς, όπου είχε 15.7 πόντους μ.ο. στο Eurochallenge και 12 πόντους στη Βαλτική Λίγκα.
(Πηγές: Sportando.net, Eurobasket.com)



Δεν υπάρχουν σχόλια: