Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Αλίτους και ο πληρέστερος οδηγός για το Ευρωμπάσκετ 2011!



Έφτασε η αφεντιά μας στο Αλίτους της Λιθουανίας μετά από... 17 ώρες ταξιδιού απ' τη Θεσσαλονίκη! Και όμως έγινε κι αυτό, εννιά το πρωί από τη "Μπασκετομάνα" στην Αθήνα, τρεις το μεσημέρι από εκεί για Ρίγα της Λετονίας και... 4 ώρες καθυστέρηση εκεί για να φτάσουμε στο Βίλνιους στις... 00.30! Άλλη μιάμιση ώρα οδικώς για το Αλίτους μέσα από...
κάτι δρόμους που μου θύμισαν πολύ τη διαδρομή Κουφάλια-Βραχιά και "ξεροί" στις 2 τα ξημερώματα στο 3 αστέρων ξενοδοχείο "Όντε" (ή μήπως... "Όμπε") που τα δωμάτια τους θυμίζουν... Ιαπωνία. Πιο μικρό, πεθαίνεις!

Με εκλεκτή δημοσιογραφική παρέα (Φιλέρης, Καβαλιεράτος, Πάλλας, Δάρδαλης, Ασπρούλιας, Μενεγάκης, ο φωτογράφος του ΙΝΤΙΜΕ Γιώργος Ματθαίος), τον Σταύρο Ελληνιάδη να προσφωνεί έναν Γερμανό "Ρουμενίγκε" και έναν κομψοντυμένο Λετονό "Καρλ Λάγκερφελντ" πέρασε ο χρόνος και φτάσαμε στο "Αλίτους Αρένα", όπου στις 18.00 - έχουμε την ίδια ώρα με τους Λίθουανούς - θα παίξουμε με τη Βοσνία, του Γιάζβιν και του Μπάβτσιτς. Τους έχουμε αυτούς, αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί και να μην έχουμε άγχος!
Το salonikabasket.blogspot.com θα σας μεταφέρει τον παλμό και απ' αυτό το Ευρωμπάσκετ, καθώς μαζί με τον Νίκο Καραγιώργη απ' την ΕΡΤ, είμαστε - μέχρι στιγμής - οι μόνοι Θεσσαλονικείς δημοσιογράφοι στη Λιθουανία! Με την ευχά να φτάσουμε μέχρι το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου να στέλνουμε κείμενα και φωτό, στο... επαναγράφειν!

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ , ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2011 ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ 6 ΤΡΕΛΟΙ ΤΟΥ GREEKBASKETBALL - καλα που ήταν ο Ψαράκης, δηλαδή, αλλά άλλο αυτό! Enjoy!

http://d1.scribdassets.com/ScribdViewer.swf?document_id=63577307&access_key=key-20w4p3i57qt5eq0mm03r&page=1&viewMode=list

Δεν υπάρχουν σχόλια: