Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Πρόταση του ΠΣΑΚ για τον τελικό "φάντασμα" (ΝΕΟ)

Καλύτερα αυτοί, παρά οι άσχετοι...
Πρόταση για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας απέστειλε ο ΠΣΑΚ στους αρμόδιους φορείς. Αναλυτικά: "Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών στην προσπάθειά του να διασφαλίσει την ποιότητα του αθλήματος, την ασφάλεια των αθλητών αλλά και των φιλάθλων προτείνει να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την διαχείριση των προσκλήσεων για την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου μπάσκετ, με στόχο την δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας και όχι έντασης και αντιπαράθεσης.
Είμαστε σίγουροι ότι θα διεκπεραιώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την όλη διαδικασία με μοναδικό σκοπό το όφελος του αθλήματος που όλοι υπηρετούμε. Πρόθεσή μας είναι να συμμετέχουν αθλητές από Ακαδημίες ομάδων, δημοτικά σχολεία, παράγοντες, εν ενεργεία αθλητές & αθλήτριες, οι σύνδεσμοι προπονητών, διαιτητών, κριτών και παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών καθώς και ο Σύνδεσμος φιλάθλων της Εθνικής ομάδας "Πελαργοί". Πιστεύοντας ότι θα αντιμετωπίσετε θετικά την πρότασή μας, αναμένουμε την απάντησή σας".
* Όλως αυθορμήτως και χωρίς καμία διάθεση υποβάθμισης της πρότασης των παιδιών του ΠΣΑΚ, την πρόταση τους τη διαβάσαμε, καλύτερα διατυπωμένη, απ' τον Γιώργο Κογκαλίδη (συλλυπητήρια, Γιώργο, καλή δύναμη!) στο basketblog.gr την προηγούμενη... ημέρα. Ένα copy paste ίσως θα ήταν καλύτερο, για όλους!
* Η απάντηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου ήταν αναμενόμενα "δυνατή". Δείτε την στο http://www.sport-fm.gr/article/461765

Δεν υπάρχουν σχόλια: