Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ο Πέτρος Πάλμας και η ΚΑΕ Άρης

Νέος και φιλόδοξος ο Πέτρος Πάλμας
Στην προηγούμενη μας ανάρτηση αναφέραμε τη λέξη "υπομονή". Κάποιοι φίλοι μας ρώτησαν για τον Κύπριο επιχειρηματία Πέτρο Πάλμα που θέλει να εμπλακεί στα διοικητικά της ΚΑΕ Άρης. Ο 30άρης Κύπριος είναι "φόλα" Άρης - ένα το κρατούμενο. Έχει ήδη βοηθήσει οικονομικά την ομάδα, έστω με ένα μικρό ποσό (ανάλογα πως βλέπει ο καθένας το ποσό, για άλλους 50 χιλιάρικα είναι πολλά, για άλλους λίγα, για εμάς είναι αρκετά!) και θέλει να βοηθήσει κι άλλο - δεύτερο το κρατούμενο. Ο Πάλμας είναι γιος του βετεράνου παίκτη του Άρη, Ντίνου Πάλμα, που έπαιξε στη δεκαετία του '60, και ο οποίος διετέλεσε αργότερα, την σεζόν 1999-2000 πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, του ιστορικού συλλόγου της Λευκωσίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο κ.Πάλμας ζήτησε όντως να ασχοληθεί πιο σοβαρά με τα της ΚΑΕ και ως πρώτο βήμα θα "εισέλθει" στο διοικητικό συμβούλιο. Το ότι θέλει να πάρει το 51% των μετοχών είναι κάτι θετικό, αν και από τη "Σάρισα" τόνιζαν ότι θέλει πρώτα να λάβει καλή γνώση των δεδομένων της εταιρίας.
Το πιο σημαντικό; Είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιοκτήτης φαρμακευτικής εταιρίας στην Κύπρο, ενώ είναι λάτρης των ιπποδρομιών και στο προφίλ του στο Facebook έχει ως "αγαπημένες" πολλές εταιρίες εκτροφής αλόγων κούρσας, αλλά και το... επίσημο ραδιόφωνο του Άρη, όπου είχε μιλήσει πρόσφατα.
Το ζήτημα είναι, εν τέλει, αν θα προχωρήσει όντως σε αγορά του πλειοψηφικού "πακέτου" των μετοχών (έχει ζητήσει τα λεφτά που βάζει να "μετοχοποιούνται") και όταν και αν το κάνει αυτό, αν θα "συμβιώσει" με τον Γιάννη Δαμιανίδη στη διοίκηση της ΚΑΕ ή θα επιλέξει, μεγαλομέτοχος ων, να "γυρίσει" οριστικά "σελίδα" η ΚΑΕ Άρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: