Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Πρόβλημα για Ιβάνοβιτς και Κοπρίβιτσα (NEA ENHΜΕΡΩΣΗ)!

Δεν είναι καλά τα σημερινά νέα - μέχρι στιγμής - για τις δύο κινήσεις ενίσχυσης που σχεδιάζει ο Ηρακλής. Αιτία η άρνηση της Γκας Μετάν Μέντιας, της Ρουμανικής ομάδας όπου παίζει τώρα ο Ιβάν Ιβάνοβιτς, τον οποίο θέλει ο Ηρακλής. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα του δεν τον αφήνει ελεύθερο για να έρθει στη Θεσσαλονίκη και γίνεται προσπάθεια απ' τον μάνατζερ του να πετύχει κάτι τέτοιο. Το ζήτημα είναι πως μαζί με τον Ιβάνοβιτς (στη φωτό με τη φανέλα της Μπόσνα, που έπαιζε πέρσι) δε φαίνεται να έρχεται και ο... Κοπρίβιτσα, ο οποίος προφανώς δίνεται "πακέτο" με τον Ιβάνοβιτς και αγωνίζεται και αυτός σε ομάδα, στη Σερβική Σούπερφουντ Βελιγραδίου, που είναι τελευταία στη Σερβική Λίγκα. Το θέμα δεν έχει λήξει, απλά τονίζουμε τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν τη δεδομένη χρονική στιγμή.
* ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το "πακέτο" μπορεί να "σπάσει" και η έλευση του Κοπρίβιτσα είναι εφικτή. Οι "κυανόλευκοι" είναι αποφασισμένοι να τον φέρουν, ανεξάρτητα του τι θα γίνει με τον Ιβάνοβιτς.
* ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-2: Ο Μπόγρης έχει πάρει το "πράσινο φως" απ' τον Ομπράντοβιτς. Το θέμα όμως είναι το συμβόλαιο του, και το τι θα γίνει με αυτό. Οι αποδοχές του είναι περίπου 100 χιλιάδες ευρώ. Αν τα βρουν ο ΠΑΟ με τον Ηρακλή, σε αυτό, τότε ο παίκτης έρχεται... χθες!
* Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, απ' το πρωί φέρεται να έχει παραιτηθεί ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Φώτης Θέος. Ο ίδιος το επιβεβαιώνει, αλλά δε δίνει περαιτέρω διευκρινίσεις. Γι' αυτό και επειδή γνωρίζουμε πόσο παρορμητικός είναι, περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση για να το πιστέψουμε! Πάντως ο ίδιος, για πολλοστή φορά, λέει ότι παραιτήθηκε. Το απόγευμα, θα υπάρξει συμβούλιο, όπου θα υπάρξουν εξελίξεις.
* ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-3: Ο Ηρακλής πιέζει να αλλάξει η ώρα της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Έγιναν τα πρώτα τηλεφωνήματα - θυμίζουμε ότι την ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ ώρα παίζει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής με τον Εργοτέλη. Συγχαρητήρια σε όλους στον ΕΣΑΚΕ για τον άψογο... συγχρονισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: