Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

"Καναπεδάκηδες" θριαμβεύσατε!


Βράδυ Δευτέρας... Το ρεπορτάζ τρέχει, οι συνάδελφοι με ένα τηλέφωνο ανά χείρας, ή έξω στο δρόμο. Άλλωστε εκεί γίνεται το καλύτερο ρεπορτάζ. Στο δρόμο, στο γήπεδο, σε μια εκδήλωση, στην προπόνηση (πρωτίστως). Σχόλια επί σχολίων για την πιθανή πώληση Ράιτ... Η ψηφοφορία μας για το θέμα ενδεικτική, πιστεύουμε, των τάσεων που υπάρχουν. Όχι "φωτογραφική", ενδεικτική.
Για να μη φτάσει στο σημείο ο Άρης να συζητά για κάποιον βασικό του παίκτη, μεσούσης της περιόδου, θα έπρεπε ή θα πρέπει να δημιουργήσει μια "βάση" 4000 ή 5000 διαρκείας. "Εύκολα το λες" θα πουν οι περισσότεροι. Μα αυτό είναι το ζητούμενο - να δημιουργήσεις εσύ ως φίλαθλος τη βάση για την ομάδα σου και μετά να έχεις και απαίτηση. Αν και κατά τη γνώμη μας ένας φίλαθλος πάντα θα θέλει να κερδίζει η ομάδα του, αλλά θα πρέπει να είναι και κοντά της ΚΥΡΙΩΣ στα δύσκολα. Και πρώτα εκεί, στα δύσκολα. Όχι στους αγώνες με την κάθε Μακαμπί, για παράδειγμα.
Πώς ζητάς απ' τον Τζεβελέκη να βρίσκει λεφτά όταν παίρνει εισπράξεις από 2000 κόσμο, για παράδειγμα; Όταν κερδίζεις μέσα στην Κωνσταντινούπολη την Εφές Πίλσεν του Μπλατ, και πας μετά στην Ολυμπιάδα δύο χιλιάδες κόσμος, πώς ζητάς να παίρνει τους καλύτερους Έλληνες (Κουμπούρα, Τσιάρα και πάει λέγοντας) και να μην δίνει κάποιον για 400 χιλιάρικα; Όταν ήσουν στη ζώνη του υποβιβασμού και μετά από χρόνια προσπάθειας έφτασες και πάλι "στον αφρό", βγαίνεις τρεις σερί σεζόν στην Ευρωλίγκα, πας δύο φορές σερί στους "16", παίζεις τελικούς Ευρώπης και Κυπέλλου Ελλάδας, σηκώνεις και κανάδυο απ' αυτούς, και εξακολουθείς να πηγαίνεις δύο και τρεις χιλιάδες στο γήπεδο (εξαιρούνται τα μεγάλα παιχνίδια, βεβαίως), τι ζητάς απ' τη διοίκηση; Ναι, ζήτα κάτι παραπάνω, ζήτα έναν Έλληνα παραπάνω, ζήτα να μείνει ο Μάσεϊ το καλοκαίρι, αλλά ξεκόλλα κι απ' τον... καναπέ. Μπορείς;

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΛΑΚΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 400 ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΠΑΝΕ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΝΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΤΣΣΚΑ ΜΕΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ας ελπίσουμε να πάρουν την καλυτερη δυνατή απόφαση και να τους "βγει", όπως αρκετές του παρελθόντος...

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΝ...ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

δεν ειπα κατι τέτοιο, αλλά αν το αποφασισουν ποιος ειμαι εγώ ή εσύ για να τους κρίνουμε ή να προβλέψουμε το τι θα κάνουν; Στο τέλος της σεζόν θα κριθούν, όπως και οι παίκτες και οι προπονητές. Και οι... δημοσιογράφοι!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως δικιο εχεις αλλα καποιοι θα το καταλαβουν οταν ειναι αργα...

Οσο για το Ραιτ αν βρεθει κατι καλο στην αγορα ας φυγει δεν υπαρχει η πολυτελεια να λεμε οχι σε 400.000.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και απο μένα.
Πολύ καλά τα λές Κώστα για άλλη μια φορά για τους "ειδικούς" του καναπέ. Όλοι έχουν γνώμη και θέλουν να γίνονται μάγκες με τα λεφτά των άλλων. Γιατί κάποιοι υπάρχουν στην διοίκηση οι οποίοι βάζουν τα λεφτάκια τους απο την τσέπη τους. Και ο απλός ο "φίλαθλος" δεν μπορεί να δώσει 200-300 ευρώ το χρόνο για να βοηθήσει!!! Οπότε ότι και να αποφασίσει η διοίκηση, ασχετα αν συμφωνούμε ή όχι, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει και να σωπάσουν οι "μάγκες" του καναπέ... Όχι ότι δεν κάνει λάθη η διοίκηση αλλά τουλάχιστον η πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι στην τελική η διοίκηση με τα σωστά και τα λάθη της, φέρνει αποτελέσματα

Ανώνυμος είπε...

και δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν υπάρχουν 5000 άτομα να πάρουν διαρκείας, γιατί τόσα έπρεπε να είναι τα διαρκείας με την ιστορία και την πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Το μόνο που ξέρουμε να λέμε, όταν μας συμφέρει, είναι ότι είμαστε μπασκετικός λαός.

Κωνσταντίνος είπε...

Ας αφήσουμε το θέμα των διαρκείας στην άκρη.. είναι λίγο-πολύ γνωστό ότι ο ''μπασκετικός'' κόσμος του ΑΡΗ που αγοράζει κάθε χρόνο διαρκείας είναι 1.000-1.500 άτομα.. και αν πάμε στα κομμένα εισητήρια, κλάφτα Χαράλαμπε..με την Ολυμπιάδα ξεπέρασαν τα 500 κομμένα?!

Γενικά όμως, το μπάσκετ περνάει μία σημαντική κρίση στην Ελλάδα.. πόλεις όπως η Λάρισσα και η Πάτρα, πλέον δεν αγκαλιάζουν τα γήπεδα μπάσκετ, ενώ σε Ρόδο και Ρέθυμνο, μόνο αν ''σκάσει'' μύτη κανένας διεθνής ξεσηκώνονται..

Οσο για τον κόσμο του ΑΡΗ, απορώ πώς μπορούν και εμφανίζονται όλοι τους μετά από μία ήττα, και εξαφανίζονται όταν είναι να δώσουν 15-20 ευρώ..εκτός και αν έρχεται η Μακάμπι και η ΤΣΚΑ (στο top-16..)..

Ανώνυμος είπε...

καλημερα σε όλους - δυστυχώς η νοοτροπία στη μπασκετική Ελλάδα είναι όπως και στην... υπόλοιπη! Τα θέλουμε όλα, τα θέλουμε τώρα, τα θέλουμε τζάμπα, τα θέλουμε χωρίς να προσπαθήσουμε... Και τόσο που κάνουν οι ομάδες μας, καλά είναι, αν το καλοσκεφτείς...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΛΕΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ 400 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΙΤ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 8 ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΛΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ) ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ , ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΚΤΛ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΡΑΙΤ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΡΙΣΚΟ ΑΥΗΤ Η ΚΙΝΗΣΗ (ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΝ ΑΛΛΑΧΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΑΙΤ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ 2/5 ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΠΕΝΤΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ).
ΑΝΥWAY ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ GENERAL MANAGER.
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ ΜΕ ΤΑ 300 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΓΙΑ ΦΛΕΤΣΕΡ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!
ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ, ΕΞΕΛΙΞΙΜΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ 400 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Για να γίνει αυτό θα πρέπει - άποψη μου - να μείνει πάση θυσία ο Μάσεϊ και του χρόνου. Του χρόνου θα πρέπει να είναι σε θέση ο Άρης να κάνει τη "μεγάλη επίθεση". Αλλά μόνος του δεν μπορεί...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί αν έρθει αντίστοιχα καλή πρόταση για Μασει το καλοκαίρι τι θα γίνει; Τότε δεν θα έχει ανάγκη η ομάδα; Και μετά... θα λέμε ότι δεν παίρνει διαρκείας ο κόσμος...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ "ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ-->ΠΟΥΛΑΩ" ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. Ο ΡΑΙΤ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ.

ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΟΤΕ:

- ΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΔΥΙΟ ΖΗΤΗΜΑΤΑ:

* ΧΗΜΕΙΑ-ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΠΑΙΧΤΗ(ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΠΟΙΣΑ ΚΑΙ ΝΤΑΡΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ή ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ)

* ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Ή ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΙΤ?

- ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ. ΕΞΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ PLAY-OFFs ΤΗΣ EUROLEAGUE ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΓΙΑ 3ΟΣ.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ? ΑΠΛΑ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ 3ΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΝΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ (ΕΣΤΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΘΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ) ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ(ΣΩΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ-->ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ).
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ EUROLEAGUE? ΑΠΛΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ(ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΗ) ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΟΠ-16? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ 8? ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 8 ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ F4?ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΑΡΗΣ? ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΕΡΣΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΥΣ 16 ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ 1 ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ 6 ΑΓΩΝΕΣ. ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 8?ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΟΜΑΔΑ.

ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΕ. ΑΡΧΙΚΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ.ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 10Ε ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ? ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ 10Ε.ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ Ή ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 20Ε ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΑΣΚΕΤ? ΟΧΙ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Η ΚΑΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. ΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ? ΤΙΠΟΤΑ(ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ BOLD ΓΡΑΜΜΑΤΑ...). ΤΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ? ΚΑΝΕΝΑ!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΑΜΑ? ΟΧΙ. ΠΕΡΣΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. ΠΗΓΕΣ ΣΕ 5ο ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΟ 2004.

ΑΥΤΑ...(ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ)

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΓΜΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ:

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...

Ανώνυμος είπε...

1ο) Στόχος της διοίκησης όπως το έχουν δηλώσει είναι η ομάδα να είναι υγειής οικονομικά. Άρα αν δεν υπάρχει έμπρακτη συμπαράταση χωρίς όρους του στυλ "πάρτε παίκτες, πάτε καλά για να έρθουμε" θα αναγκαστεί να πουλήσει, παρόλο που δεν μας αρέσει και είμαι σίγουρος ότι ούτε και στην διοίκηση αρέσει. Κανείς δεν θέλει την αγωνιστική αποδυνάμωση του ΑΡΗ αλλά κάποιοι πρέπει να σκεφτούν την οικονομική ισσοροπία.
2ο)Η καλή πορεία στη μπάλα δεν μπορεί να συγκριθεί με την πορεία στο μπάσκετ. Αν ο ΑΡΗΣ κτυπήσει Champions League και παίξει στους οίλους του, τότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για ισάξιες πορείες. Και εκτός αυτού στη μπάλα πάει 10-15 χιλιάδες κόσμος. Οι 5 χιλιάδες δεν μπορούν να έρθουν στο μπάσκετ? Όσο για το εισητήριο με την Ολυμπιάδα είχε 10 € γενική είσοδο. Γιατί δεν γέμισε το παλέ? Και για να γίνει σύγκριση πόσο έχει το εισητήριο στην 2 στη μπάλα.
Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι έχει σωστή πολιτική η ΚΑΕ αλλά δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες. Αν θέλεις να βοηθήσεις, βοηθάς χωρίς να περιμένις αντάλαγμα, γιατί έτσι κάνεις με αυτούς ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ. Συμφωνό ότι δεν προσφέρει τίποτα στους κατόχους διαρκείας, είμαι και εγώ και ξέρω απο πρώτο χέρι, αλλά τι προσφέρει η ΠΑΕ?
Τελος πάντων, εγώ πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και είμαι εκεί. Και επίσης εμπιστεύομαι την διοίκηση, με τα πολλά λάθη και παραλείψεις, αφού αυτή καθε χρονο με πάει και ένα σκαλί παραπάνω με σταθερά βήματα. Γιατί θέλω να δω τον ΑΡΗ αυτοκράτορα ξανά αλλά δεν θέλω με τιποτα να τον δω να παραπαίει οικονομικά όπως έγινε πριν μερικά χρόνια λόγο των σπατάλών του παρελθόντος.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΙΤ. Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ).
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΠΜΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΠΕΥΚΤΑΙΟ , ΝΑ ΔΩ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΡΑΙΤ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΤΟΤΕ!
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ(ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ) ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ(ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Π.Χ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΤΛ).

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΣΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ?
ΟΧΙΙΙΙΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν τα λεφτά που δίνουν οι ομάδες είναι πολλά και έχει ήδη βρεθεί αντικαταστάτης που σίγουρα είναι καλύτερος του Ράιτ σε ορισμένους τομείς που θέλει ο Χέρμπερτ , τότε συμφωνώ με την αντικατάσταση του παίκτη.

Υ.Γ. κ. Κούση στην ψηφοφορία γιά τον καλύτερο ξένο/κοινοτικό που πέρασε απ' τον Άρη ξεχάσατε τον Ρόι Τάρπλει, που μας έδωσε και έναν ευρωπαικό τίτλο με την απόδοσή του.