Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Φύκια και μεταξωτές... σαρδέλες!


Τι ήθελε και το είπε ο άμοιρος ο Σάντος αυτό περί σαρδελών; Βοήθησε λίγο τους ιχθυοπώλες, βέβαια... Φτάσαμε έτσι στο σημείο να αναζητήσουμε και τις μπασκετικές "σαρδέλες", αφού οι ποδοσφαιρικές είναι αναμφισβήτητες...

Ο μεγάλος Νίκος Κούβελας έδειξε ότι ποτέ δεν ήταν "σαρδέλα"। Κι ας τον χλεύαζαν κάποιοι άσχετοι με το μπάσκετ। Δεν πειράζει, αυτά είναι γνωστά στους παίκτες। Για να μη νομίζετε ότι οι παίκτες δε διαβάζουν εφημερίδες ή δεν ακούν ραδιόφωνα, ή δε "μπαίνουν" στο Ίντερνετ। Ο Ολυμπιακός, για παράδειγμα, πέραν του γνωστού προσωνυμίου του, αποδεικνύεται ότι έχει μαζέψει κανάδυο "σαρδελίτσες"। Ε, σου λέει, πέραν των γαύρων, να μην έχουμε μια ποικιλία στο... μεζέ; Όσο για τις πιο "μικρές" ομάδες; Αυτές κι αν έχουν μαζέψει... Ο Αργύρης ξέρει, ο Ράτσα ξέρει, ο Ηλίας ξέρει... Εμείς βλέπουμε και τρίβουμε τα ματάκια μας।

* Το φλουρί στην ΕΚΑΣΘ "έπεσε" στον Βασιλακόπουλο και τη "ΦΙΜΠΑ Γιούροπ"। Έλα ρε Σάββα μεγάλε, το' κανες πάλι το θαύμα σου!

* Ενημερωθήκαμε ότι ο Σόντερς "έκλεισε" στην Ισπανική Καντάμπρια। Φαίνεται ότι εκεί δεν έχουν πολυσέλιδες εφημερίδες...

* Περισσότερα και το... απόγευμα!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΡΑΙΤ ΕΚΛΕΙΣΕ?
Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕΝΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Όχι, δεν έκλεισε ακόμη. Ούτε θετικά, ούτε αρνητικά... Υπομονή!

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά όταν βγαίνει έξω τέτοιο θέμα και συζητιέται επί τόσες μέρες... ποιο περιμένετε να είναι το αποτέλεσμα;

Ανώνυμος είπε...

Απ' ότι λέει το ρεπορτάζ μέχρι την Παρασκευή θα έχουν ξεκαθαριστεί τα πάντα... Είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΙΜΚΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΛΛΟΝ ΠΑΙΚΤΗ?Η ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ?

Ανώνυμος είπε...

Καμία επίσημη ανακοίνωση στο www.bckhimki.ru για το θέμα. Κι αν υπάρχει κι άλλη πρόταση (δεν επιβεβαιώνεται περί Ισπανίας), τουλάχιστον δείτε το θετικά - ότι για μια ακόμη χρονιά ο Άρης έχει παίκτες που κάνουν όλη την Ευρώπη να ασχολούνται μαζί του. Και για κάποιους που λένε ότι οι μικρές ομάδες μόνο πουλάνε, θα τους παροτρύναμε να έπαιρναν κανά διαρκείας για την ομάδα πρώτα, να βοηθήσουν για να ισχυροποιηθεί (και) οικονομικά, και μετά να κάνουν κρίσεις για... μικρές ομάδες. Γιατί μόνο τέτοια δεν είναι ο Άρης, κι ας πουλάει (αν πουλήσει) έναν Αμερικανό παίκτη του.

Ανώνυμος είπε...

Κώστα δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς στο θέμα της πώλησης αυτό καθεαυτό. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος. Αλλά όταν όντως μία ομάδα προσπαθεί να γίνει μεγάλη, κι όντως μετά από πολύ προσπάθεια φτιάχνει ένα ρόστερ όχι τεράστιας (οικονομικής) αλλά σημαντικής (παικτικής) αξίας και 'φαίνεται' να κάνει το πρώτο βήμα για να κοιτάξει ψηλότερα, τότε δεν πουλάει με την πρώτη ευκαιρία. Και ιδιαίτερα τώρα (που ας μην γελιόμαστε, δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα κελεπούρι Φεβρουάριο μήνα). Δεν νομίζω να είπε κάποιος νοήμον κάτι για την πώληση Ουίλκινσον. Αλλά τότε υπήρχαν (τυπικά τουλάχιστον) οι συνθήκες ώστε να αντικατασταθεί.
Όλοι ξέρουμε ότι ο Άρης δεν είναι η ομάδα που μπορεί να δελεάσει οικονομικά έναν ελεύθερο παίκτη. Με αυτή τη λογική όμως τουλάχιστον κράτα αυτούς που 'βγάζεις'/ανακαλύπτεις/ κλπ κλπ.