Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2008

Φύκια και μεταξωτές... ροδέλες


Θέμα-1: Πωλείται ή δεν πωλείται ο Ράιτ; Ιδού η... απορία! Το μέγα ερώτημα, που κανείς μας δεν μπορεί να κοιμιθεί... Καλά, με τραυματία τον Τέρι, θα πουληθεί ο Ράιτ; Πώς γίνεται αυτό; Εκτός να παίξει και με τη Μακαμπί, ο "Σωστός", και μετά φύγει για τα "χημικοδολλάρια". Αν μείνει, ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Μόνο που πρέπει να βάζει σταθερά τα σουτάκια του.
Θέμα-2: Κούβελας. Μάλιστα... Ο Νικόλας που κάνει πάσες αεροπλανικές και "χουκ" που θα τα ζήλευε ο φίλος του (...) ο Λάζος, έχει φάει τα ματς με το κουτάλι. Έμπειρος είναι, ξέρει να βάζει το σώμα του, κι αμα σε θέλει η μπαλίτσα, βάζεις αμά λάχει και είκοσι ποντάκια στον Ολυμπιακό. Σημείωση: ο Γκέρσον άλλαξε τρεις... παίκτες επάνω του. Ωιμέ!
Θέμα-3: Κύριε διευθυντά, όλο χάνουμε ένα στο στοίχημα. Το πέντε στα έξι μας έχει γίνει συνήθεια. Και δεν παίζουμε και με λάθη. "Παίρνεις τα λεφτά σου πίσω" λέει ο λαός. "Τι να τα κάνω τα λεφτά μου πίσω. Γι' αυτό παίζω; Για να παίρνω τα λεφτά μου... πίσω; Δε σφάξανε..."
Θέμα-4: Ξύλο στη Νέα Σμύρνη. Μέντζος και Αποσκίτης είναι τρελάρες... Το ίδιο και ο Μίσιτς, κι ας μην του φαίνεται. Καλά, για τον Σταύρακα τον Δανιήλ δεν χρειάζονται συστάσεις. Ο τύπος έπρεπε να παίζει στον Ηρακλή εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά γιατί λένε όλοι ότι "κάτι άλλο παίχθηκε"; Ξέρει κανένας μάνατζερ εδώ στη Θεσσαλονίκη να μας πει τι εννοούν οι "ψθυριστές";
Θέμα-5: Εννιά στα εννιά ο Χέρμπερτ. Βρε τον κοιμισμένο τον Καναδό...
Θέμα-6: Φοβερά παίζουν οι Έλληνες στο εξωτερικό. Έξι πόντους ο ένας, τέσσερις ο άλλος, τρεις ο τρίτος. Μόνο ο Κακιούζης έπαιξε καλά... Τι να κάνουν τα παιδιά; Να ξεσκιστούν για τη Λοκομοτίβ... Ροστόφ;
Θέμα-7: Βοηθός του Γιαννάκη στην Εθνική, λέει, ο Αγγέλου. Καλά, τόσα χρόνια ποιος ήταν;
Θέμα-8: Όλο και μειώνεται το μπασκετικό ρεπορτάζ στις εφημερίδες. Σε μερικές τα γράφει όλα... ένας! Ή και κάποιοι "δανεικοί" από άλλες. Να΄ναι καλά ο... Κούβελας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: