Κυριακή 20 Μαΐου 2007

Ολόκληρη εβδομάδα

Πέρασε παραπάνω από μια εβδομάδα απ' το τελευταίο μας σημείωμα. Ελπίζω να δείξατε - όπως έδειξα... εγώ για τον εαυτό μου - κατανόηση, μια και το καλό πράγματα αργεί να γίνει.
Είχαμε όμως πολύ υλικό, συγκεντρώθηκαν αρκετά πράγματα, άξια σχολιασμού, έγιναν αγώνες για τα πλέιοφς και άρχισαν ήδη τα πρώτα μεταγραφικά "σενάρια". Άρα:
- ο Άρης: παίζει σήμερα το απόγευμα με τον Ολυμπιακό. Δύσκολος αγώνας, θα είναι λάθος αν πιστέψουμε ότι όλα θα πάνε καλά επειδή θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του ή επειδή γενικότερα θα έχει το πλεονέκτημα έδρας. Μην ξεχνάτε ότι ο Ολυμπιακός έχει παιχνίδια "στα πόδια του", ενώ ο Άρης έπαιξε ένα εύκολο το προηγούμενο... Σάββατο.
- Μεταγραφές: πολύ νωρίς ακόμη. Όλοι αναρωτιούνται αν ο Άρης θα πάρει τον Ταπούτο, επειδή ο Τριανδριώτης - και Αρειανός - φόργουορντ έκανε το γνωστό "τρικ" με το χρέος του Ηρακλή. Πιστεύω ότι δεν έχει κάποια σχέση το ένα με το άλλο. Παικτικά, ο Ταπούτος αξίζει να είναι σε ένα ρόστερ Ευρωλίγκα, κι ας είναι απ' τον πάγκο. Έχει δυνατότητες, και το μυαλό θα το βρει όταν παίξει επιτέλους σε μια σοβαρή ομάδα...
- Σχορτσανίτης: Ακούστηκε ότι θα πάει στον... Παναθηναϊκό. Εγώ ξέρω ότι εκεί που είναι να πάει σίγουρα είναι στο... Λος Άντζελες, για να τον δουν από κοντά πάλι οι Κλίπς. Καλό κουράγιο, "Σόφο"...
- Σπανούλης: ο Βασίλης κάνει "κρα" για να παίξει στον Παναθηναϊκό, που να τρέχει τώρα στη Βαρκελώνη με τον Ναβάρο μπροστά του, ή στην ΤΣΣΚΑ. Καλύτερα "πρώτος στο χωριό"... Για το ΝΒΑ, το αφήνουμε, το παιδί δεν είναι για εκεί... Μόνο που έφυγε ο Βαν Γκάντι, και ίσως μείνει και μας διαψεύσει, κάτι που ευχόμαστε!
- Σπανούλης 2: ο μεγάλος Σπανούλης έκανε απίστευτο πρωτάθλημα. Κράτησε μόνος του την Ξάνθη στην Α2΄. Απορώ πως δεν έχει κλείσει ακόμη σε ομάδα Α1΄. Καλύτερη της Λάρισας, που τον θέλει ήδη...
- ΠΑΟΚ: Κάτι για τον Κέκελη άκουσα. Σοβαροί να είμαστε. Ο ΠΑΟΚ θα έχει τόσο μικρό μπάτζετ, που οι απαισιόδοξοι λένε ότι θα παλέψει για την παραμονή του, του χρόνου. Ο Πανελούδης έχει χάσει όλα του τα στηρίγματα, ακόμη και τον Κατσαρή... Αντέχει ακόμη όμως, όχι όμως για πολύ... Με Βεργίνη, Μανωλόπουλο, Χαριτόπουλο, Βασιλείου, Γιαννόπουλο, Γαλαζούλα δεν βγαίνει η χρονιά. Α, ναι και δύο ξένους!
- "δεκανίκια": εδώ έφτασε στο σημείο να "συμμαχήσει" με όσους τον ξεφτίλισαν όλα αυτά τα χρόνια, να βρίζει άλλους που τον στήριξαν και να υπερασπίζεται κάτι τυπάκια που προσβάλλουν τον ΠΑΟΚ, μόνο και μόνο που ασχολούνται, με το μυαλό τους, μαζί του!
- Ηρακλής: Άργησε πάλι να ασχοληθεί ο Παναγόπουλος με το τμήμα. Ή όποτε είναι κοντά στον υποβιβασμό το κάνει, ή όταν μένει στην... Α2΄. Είναι πολύ αργά, πλέον. Εκτός αν πιστεύει ότι επειδή πλησιάζει η γενική συνέλευση, θα πείσει ότι ο "ερασιτέχνης" προσπαθεί να βοηθήσει. Ο Ηρακλής στο μπάσκετ χρειάζεται επενδυτή. Όσο δεν τον έχει, θα παραμένει χαμηλά... Εκτός κι αν ο Γ.Σ. κάνει αυτό που δεν άφησε να κάνει ο Εμφιετζόγλου. Το "κλειστό" στους Χορτατζήδες, μόνος του, χωρίς να το δώσει αντιπαροχή στους "χοντροκώληδες" εργολάβους. Μόνος του...
- Λεώνης: φυσικά και δεν μας καλύπτει η συγνώμη, που δεν ήταν συγνώμη. Η δικαιοσύνη έχει το λόγο...
- Ομπράντοβιτς: προβλέπω "χαλαρό" πέρασμα από Πανιώνιο. Μικρές διαφορές. Με τον Άρη ο Ζέλικο θα προσπαθήσει να "ξεσπάσει", για να δείξει ποιος θα είναι και του χρόνου το αφεντικό...
- ΝΒΑ: Τελικός Σαν Αντόνιο - Ντιτρόιτ και νικητής Σαν Αντόνιο.
- Τα σχόλια σας και στο kousis@metrosport.gr!

1 σχόλιο:

Leonardo είπε...

Kalo mina eipame?? Kalo mina se olous! Mpike k ayto to kalokairaki,oxi episimws akomi,k oloi etoimazontai na trexoun stis paralies..Ekei loipon tha sinantisoume tha prwta proklitika magio,tis prwtes pagwmenes mpyres,tous frapedes,tis efimerides ktl ktl ktl. Anamfivola to pio wraio perivalon gia kathe ellina.

A,twra pou milisa gia ellines thymithika oti yparxoun k oi areianoi! Nai,nai,aytoi oi 5.500 pou tha meinoun to savvatokyriako stin zesti tis polis gia na doun tin agapimeni tous omada na perna ston teliko tou prwtathlimatos meta apo 16 xronia!

Ellines den einai ki aytoi k.Boreadi? ? ? ?