Πέμπτη 3 Μαΐου 2007

Καλή αρχή!

Υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι που να έχει απήχηση στον κόσμο και να απουσιάσουμε όλοι εμείς, οι απλοί φίλοι του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης;
Αυτό το "μπλογκ", αυτός ο τόπος, θα γίνει το σημείο συνάντησης μας, πέραν του Μέτροσπορτ. Εδώ θα μπορούμε να επικοινωνούμε πιο άνετα, να "κοινωνούμε" πιο γρήγορα τα προβλήματα του μπάσκετ, να λέμε τα καλά και τα κακά, να γράφουμε τις σκέψεις - γιατί το "μπλογκ" αυτό, η επικοινωνία πρώτα με τον εαυτό σου, με την δυνατότητα να τον δείξεις έτσι και στους άλλους.
Μην περιμένετε εκπληκτικά πράγματα από τεχνικής άποψης. Όσο μεγαλώνουμε, θα μαθαίνουμε και γι' αυτό όποιος έχει γνώση, μπορεί να τη μοιραστεί μαζί μας. Άλλωστε είναι μακάριος, όποιος το κάνει αυτό. Όποιος μοιράζεται τη γνώση με άλλους.
Και εμείς απ' αυτό το "σημείο" θα προσπαθήσουμε να σας πείσουμε να το κάνετε για όλους τους υπόλοιπους. Εμείς ό,τι λίγο ξέρουμε, πάντως, θα το μοιράζόμαστε μαζί σας. Είτε απ' τη "Στοά" του "Μετροσπορτ", είτε απ' το ρεπορτάζ στο "Μ" και στην "Ελευθεροτυπία", είτε απ' αυτήν εδώ τη "γωνιά"...

Περιμένω τις απόψεις σας και σας...
καλωσορίζω!

Κώστας

Υ.Γ.: Και για αρχή; Υπάρχει περίπτωση ο Λευτέρης Κακιούσης να δουλέψει σε ομάδα της Θεσσαλονίκης από του χρόνου;

2 σχόλια:

makis είπε...

kali epitixia edo tha imaste...

Leonardo είπε...

kwsta se diavazw sti stoa,alla pote den exw epikoinwnisei mazi sou.apo to blog tha einai twra poli pio eykolo!kalimera k kali arxi!