Παρασκευή 11 Μαΐου 2007

Ποια πλέιοφς;

Με τι άγχος να υποδεχθούμε το Σάββατο, ημέρα που έχουν προγραμματιστεί αγώνες απ' τον ΕΣΑΚΕ για τα πλέιοφς του ελληνικού πρωταθλήματος; Ούτε ο Άρης έχει λόγο να αγχώνεται, αφού είναι ανώτερος φανερά απ' την Ολύμπια, ούτε ο ΠΑΟΚ, καθώς τα προβλήματα του δεν είναι μέσα στο παρκέ.
Ο Άρης, απ' την άλλη, θα πρέπει να ανησυχεί για την πιθανή τιμωρία του με μια αγωνιστική, η οποία όπως θυμάστε του είχε επιβληθεί και η εκδίκαση στο ΑΣΕΑΔ είχε αναβληθεί.
Τα άλλα "ζευγάρια" δεν έχουν να προσφέρουν κάτι, πέραν του Πανιωνίου με τον Πανελλήνιο όπου, πράγματι, θα δούμε και πάλι καλό παιχνίδι, όπως έγινε και στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα. Για πάμε και σε κάποια "πικάντικα"...
* Ο Τζεβελέκης είναι βέβαιο ότι μίλησε με τον Μάικλ Χαρτ μόνο για τον... Μάσεϊ;
* Ο Κόμματος σε ποια ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να επιστρέψει;
* Μήπως το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη τον Γκαγκαλούδη;
* Γιατί στον αγώνα Μίλωνα - Ηρακλή οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν μαζί τους διοικητική παρουσία; Για 400 ευρώ;
* Έχουμε κι άλλα να γράψουμε, αλλά υπομονή μέχρι και αύριο.

2 σχόλια:

Leonardo είπε...

Καλημέρα Κώστα,κάποιες ερωτήσεις για τον Άρη σήμερα. Εκκρεμεί η απόφαση από το ΑΣΕΑΔ ή εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης? Αν πάει να γίνει η "στραβή" κατά την διάρκεια της σειράς με τον ΟΣΦΠ, μπορεί ο Άρης να ζητήσει αναβολή?
Αν έχεις την καλοσύνη να μου απαντήσεις μέσω "Στοάς", πες και ενα περαστικά στον πατέρα μου,Στέλιο,που χθές βγήκε απο το νοσοκομείο!
Ευχαριστώ!

Leonardo είπε...

Ευχαριστώ πολύ Κώστα! Πάμε για τις καλένδες λοιπόν...