Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Έγγραφο της FIBA για ΠΑΟΚ-Τομάσεβιτς!



Πολύ ενδιαφέρον το κείμενο στο έγκυρο μπλογκ του Γιάννη, το greekbball.blogspot.com σχετικά με τον ΠΑΟΚ και την υπόθεση με τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς! Ας δούμε τι γράφει:

"Στη μαύρη λίστα της ΦΙΒΑ (και) ο ΠΑΟΚ!

Αρχισαν τα όργανα... Στη μαύρη λίστα της παγκόσμιας Ομοσπονδίας μπάσκετ (FIBA) μπήκε και με τη... βούλα πλέον ο ΠΑΟΚ καθώς με έγγραφό της ενημερώθηκε η ΚΑΕ της ομάδας της Θεσσαλονίκης πως αν μέχρι τις 2 Ιουλίου δεν έχει καταβάλει το ποσό των 100.000 ευρώ που αφορά σε χρέος προς τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς, τότε θα της επιβληθούν κυρώσεις απαγόρευσης μεταγραφών αλλά και συμμετοχής σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις!
Οπως είναι γνωστό εδώ και μία μέρα ο Τομάσεβιτς είχε προσφύγει στη FIBA για χρέος του ΠΑΟΚ που ανέρχεται σε ποσό άνω των 200.000 ευρώ και η αρμόδια επιτροπή της παγκόσμιας Ομοσπονδίας με έγγραφό της ενημέρωσε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ πως μέχρι τις 2 Ιουλίου θα πρέπει να καταβάλει ένα μέρος του χρέους που ανέρχεται σε 100.000 ευρώ αλλιώς θα προχωρήσει στην απαγόρευση μεταγραφών και τον αποκλεισμό του από τι διεθνείς διοργανώσεις. Το έγγραφο υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν και κοινοποιήθηκε επίσης στην ΕΟΚ, τον Τομάσεβιτς και τον μάνατζέρ του Μίσκο Ραζνάτοβιτς".

Σχόλιο Salonikabasket: δεν ξέρουμε πως θα το διαψεύσει τώρα ο φίλτατος φίλος, υπερασπιστής (ο Θεός ξέρει γιατί και με τόσο πάθος), των εξωδιοικητικών παραγόντων της ομάδας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: