Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Επιστολή - Ανακοίνωση του Ηρακλή για τον Λάζαρο Παπαδόπουλο



Επιστολή - ανακοίνωση για την υπόθεση του Λάζαρου Παπαδόπουλου εξέδωσε πριν από λίγο το ΤΑΚ Ηρακλής. Αναφέρει:

Σχετικά με την υπόθεση του Λάζαρου Παπαδόπουλου που αναφέρθηκε στον τύπο σήμερα 13/11/09 σας παραθέτουμε τα παρακάτω:
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, όπως όλοι γνωρίζουμε, υπηρέτησε επί σειρά ετών την Εθνική Ελλάδος, υπήρξε παίκτης ομάδων όπως η DYNAMO Μόσχας και η REAL Μαδρίτης και επιπλέον είναι ο πρόεδρος του Συνδέσμου των καλαθοσφαιριστών. Με αυτά που αναφέρουμε, τα λόγια περισσεύουν για να προσθέσουμε κι άλλα στο ποιος είναι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Όπως γνωρίζει το πανελλήνιο, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι αθλητής βγαλμένος από τα σπλάχνα του ΗΡΑΚΛΗ, ΗΡΑΚΛΗΣ στην ομάδα και η αγάπη του προς τον ΗΡΑΚΛΗ περισσεύει.
Ως διοίκηση του ΤΑΚ ΗΡΑΚΛΗΣ κρίναμε σκόπιμο από τη στιγμή που ο παίκτης είναι ελεύθερος, να του κάνουμε μια πρόταση να έρθει στον ΗΡΑΚΛΗ και, για να μην παρεξηγηθούμε, θα ήταν τιμή για τον ΗΡΑΚΛΗ και για τη διοίκηση του να συνεργαστεί με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο.
Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο: ο ΗΡΑΚΛΗΣ τη δεδομένη χρονική στιγμή παίζει στην Α2. Όμως ο λόγος που το τολμήσαμε ήταν, αφενός ότι η διοίκηση και ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ τον θέλουν στο roster της ομάδας, αφετέρου γιατί πιστεύουμε στην αγάπη του για τον ΗΡΑΚΛΗ και παρόλο που μιλάμε για παίκτη Euroleague, η πρόταση μας έγινε σε μια χρονική στιγμή που η ομάδα ήδη έχει διανύσει σχεδόν τη μισή αγωνιστική περίοδο. Ίσως υπό τις συνθήκες αυτές ο παίκτης δεν πηγαίνει να παίξει σε μία ομάδα Α2. ΑΛΛΑ η ομάδα έχει φέτος υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο και μπορεί να μας βοηθήσει. Με και μία καλή πρόταση από μεριά μας θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος θα πει ναι, θα ενταχθεί στην ομάδα που λάτρεψε, θα την οδηγήσει στα σαλόνια της Α1, αλλά και στην κορυφή.
Λάζαρε, ως διοίκηση του ΤΑΚ ΗΡΑΚΛΗΣ, με υποστηρικτές χιλιάδες από οπαδούς που ακόμα δεν πιστεύουν σε αυτό που ακούνε και σε ένα όνειρο, θέλουμε να έρθεις στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: