Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Εξελίξεις στον Άρη

Η ντροπιαστική εμφάνιση του Άρη στο "Παλατάκι" δρομολογεί εξελίξεις. Η διοίκηση κάλεσε τους παίκτες σήμερα - πλέον - στο γήπεδο, στις 9 το πρωί, για να μιλήσει με όλους, ενώ θα γίνει και προπόνηση. Ο Δαμιανίδης φέρεται να είπε: "η πόρτα μου είναι εδώ, θα τους καλέσω όλους, να μου πουν ποιος θέλει να μείνει και ποιος θέλει να φύγει". Σήμερα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η ημέρα, καθώς οι παίκτες θα ακούσουν πολλά, αλλά όλοι περιμένουν να δουν ποιος θα... φύγει!
Στο Παλέ μαζεύτηκαν κάποιοι οπαδοί του Άρη και αποδοκίμασαν τους παίκτες, ενώ αναμένεται να φύγει ο Ντέι και ίσως και να γίνει και μια αποχώρηση έκπληξη (όχι για εμάς, για όσους μας παρακολουθούν στο chat).
* Ο Ντίξον έρχεται σήμερα στο μεσημέρι (13.35) στη Θεσσαλονίκη.
* Αποδεικνύεται πόσο λανθασμένη ήταν η απόφαση να φύγει ο Σάββας Ηλιάδης. Ο νοών νοείτω...
* Ο Δαμιανίδης μίλησε για ευθύνες. Επειδή πολλές φορές γράψαμε τα υπέρ του, καλό θα είναι να μιλήσει ανοικτά στον κόσμο του Άρη και για τις δικές του ευθύνες. Του το έχω ζητήσει προσωπικά, πολλές φορές... Περιμένω...
* Καλό ξημέρωμα σε όλους και ευχαριστώ για τις ευχές ορισμένων φίλων για τη 2η πανύψηλη δίδα Κούση που ήρθε στον κόσμο ανήμερα του ντέρμπι!

4 σχόλια:

has είπε...

Πρέπει να αναζητηθούν άμεσα οι ευθύνες από όλους όσους συμμετέχουν στην ομάδα.
Παρόλη την βαριά ήττα όμως , εκτιμώ ως σοβαρές τις δηλώσεις του Κατσικάρη.
Είναι σημαντικό να αναζητηθεί κίνητρο ατομικά για καθένα από τους παίκτες και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθεί ο προπονητής . Μπορεί να το κάνει , θα χρειαστεί χρόνος αλλά θα τα καταφέρει .

Στην Ελλάδα πάντα όλοι γίνονται μετά θάνατον προφήτες αλλά ασφαλώς αυτό δεν στέκει .
Δε νομίζω οτι είναι ώρα να αγιοποιήσουμε τον Ηλιάδη . Καλός -χρυσός αλλά σε καμία περίπτωση αναντικατάστατος .

MisterNo είπε...

NOMIZO POS META APO AYTO TO KAZO AYTO POY XREIAZETAI H OMADA EINAI HREMIA K DOYLEIA.KANEIS PAIKTHS DEN EINAI TOSSO XONTROPETSOS POU NA MIN ENIOSE THN XEFTILA SE PROSOPIKO EPIPEDO.
K AS STAMATISOUME NA TA VAZOUME ME KAPOIOUS XEXORISTA OPOS KAKIOUZI,KLARK,BETTS... OPOS K NA MILAME SINEXEIA GIA AMRTIES TOY PARELTHONTOS: MATSON,PAPANIKOLAOU,TSALDARIS..
PISTEYO POS O KATSIKARHS EINAI SOVAROS ANTHROPOS K KALOS PROPONITIS K THA BREI GIATI HTAN TOSSO EYTHRAFSTI I PSIXOLOGIA TON PAIKTON K ME TO POU ARXISAN XANOUN KAPOIA ELEFTHERA SOUT KATEREYSAN.OLA XEKINOUN K TELEIONOUN STIN PSIXOLOGIA STIN PISTI STO PATHOS ,STO NA PAIZEIS ME A....
THN OMADA THN THEORO POLI KALITERI APO PERSI OSON AFORA TIS MONADES K SE SINDIASMO ME TON PROPONITI THA EINAI PARALOGO NA MIN KANEI TOYLAXISTON AYTA POU EKANE PERSI.
TO PAIXNIDI ME TON PANATHINAIKO DEN EINAI XAMENO PRIN GINEI OPOS OLOI SKEFTONTAI, ARIS EISAI K PAIZEIS STO PALE, MPOREI O PAO NA PAIZEI OLOKLIROTIKO BASKET APO TOSSO NORIS ALLA TO FILOTIMO K TO PATHOS TON PAIKTON MAS (POU TO THEORO DEDOMENO SE AYTO TO MATS GIATI OLOI THA PAIZOUN GIA NA APODEIXOUN KATI) PISTEYO POS MPOREI NA KANEI TI DIAFORA.
ME TO KALO NA DOUME KALITERES MERES

Unknown είπε...

Συγγνώμη Νίκο αλλά νομίζω πως μετά από την τραγωδία με το Μαρούσι θα έπρεπε οι παίκτες να παίξουν με α...ια. Και τότε είχαν να αποδείξουν κάτι...

Δεν το κάνανε...

Τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα το κάνουν εναντίον της καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη? Ελπίζω να διαψευσθώ αλλά μου μυρίζει 30άρα.

Λυπάμαι παιδιά αλλά δεν είμαι αισιόδοξος για το άμεσο μέλλον. Πιστεύω πως η βελτίωση θα αργήσει πολύ να έρθει.
Απλά ελπίζω να μην έχει χαθεί το τρένο των play off μέχρι τότε!

Το θέμα είναι ψυχολογικό? Είναι χημείας? Είναι πως οι παίκτες που αποκτήθηκαν δεν κάνουν για το συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο προπονητής? Τι?

ΥΓ> Ο Μάσσευ θα έρθει? Κατά πότε? Δευτερο γύρο ίσως?

ΥΓ2> Ο Ηλιάδης δεν είναι αναντικατάστατος. Το πάθος του είναι!

MisterNo είπε...

ΦΙΛΕ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ Κ ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ, Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ Κ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ,ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ,ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ ΤΑ ΠΑΛΕΥΑΜΕ.
ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΟΛΙΓΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΛΟΓΙΚΑ
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΑΝΕΣ.
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Κ ΝΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ, ΕΛΠΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.