Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Σημειώσεις απ' το Λοτζ, ημέρα 12η



Τεράστιο γήπεδο στο Λοτζ, μπασκετική ατμόσφαιρα, φουλ του Πολωνού και του Λιθουανού, και ένα ματς που θα κρίνει τον αντίπαλο της Εθνικής μας τώρα (όταν... γράφουμε) ανάμεσα στη Σλοβενία και στην Τουρκία. Πόντο-πόντο το πάνε το ματς και με όποιον παίξουμε θα έχουμε δύσκολο, μα πολύ δύσκολο, έργο. Ίσως να είναι καλύτερα να παίξουμε με τους Τούρκους που και πατριώτικά θα το πάρουμε το θέμα και τα γκαρντ τους είναι χειρότερα απ' τα δικά μας. Μόνο που οι... ψηλοί τους είναι πολύ καλοί, ενώ η δυάδα Ιλιασόβα-Τούρκογλου είναι όλα τα λεφτά. Ο δε Λάκοβιτς και ο Σάμο Ούντριχ είναι σε καλή... μέρα (καλά, ο πρώτος όλο σε καλή μέρα είναι) και ο Γιούρι Ζντοβτς μάλλον θα πάει να παίξει με την Κροατία.
Η Εθνική μας είναι, κατά τ' άλλα, στο μαυριδερό Κατοβίτσε, το οποίο απ' ότι μας λένε οι συνάδελφοι που είναι εκεί, είναι η πιο... χάλια πόλη απ' όλες όσες έχουμε πάει στην Πολωνία. Εντάξει, τι να κάνουμε, ανάπτυξη του μπάσκετ θέλουμε παντού, θα το υποστούμε κι αυτο...
Όσο για τα εντός της... Θεσσαλονίκης, αυτή η εβδομάδα άρχισε με δυσάρεστα νέα για τους Αρειανούς, αλλά απ' ότι φαίνεται θα τελειώσει με ευχάριστα.

Να περνάτε καλά...

ΛΕΖΑΝΤΑ: Μπράβο στα παιδιά, είναι ήρωες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: