Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Μάγκες στα δύσκολα

Ένας φίλος μου στο Facebook έγραψε ότι έκανα πολύ κακή κριτική στη "Στοά" της Δευτέρας - ε, σήμερα δηλαδή - και ότι κακώς "τα ρίχνω" στον Ματσόν. Μετά έγραψε κάτι κουφά για τον Πετρουλάκη, το Μετροσπορτ, και τα άλλα γνωστά που κάποιοι χάνοι ακόμη πιστεύουν.
Του απάντησα, αλλά επειδή μου έκανε εντύπωση η "κοιλιά" του Άρη, κι όχι το μήνυμα του, τονίζω το εξής: από πού κι ως πού ο Ματσόν μάγκας όταν παίζει άμυνα "ταεκβονντο" (και καλά κάνει) και βλάκες οι παίκτες όταν χάνουν κι ο προπονητής στο απυρόβλητο; Το έγραψα στην εφημερίδα και το ξαναγράφω κι εδώ. Ο Ιταλός έχει την ευθύνη, ακόμη και των επιλογών του καλοκαιριού. Γιατί ακούω πολλούς που λένε ότι "φταίει ο Δαμιανίδης που έφερε π.χ. τον Γκαβέλ". Συγνώμη, ρε παιδιά, προπονητής είναι ο Δαμιανίδης; Αν ο Ματσόν δέχεται, που δεν το λέω, αλλά υποθέτουμε, να του υποδεικνύει ο GM παίκτες, τότε ας πάει να παίξει στο νέο σόου του Ευγένιου Σπαθάρη. Αν δε το δέχεται, τότε ας αναλάβει τις ευθύνες του "στησίματος" του καλοκαιριού και ας αφήσει τα περί ψυχολογικών προβλημάτων. Η διοίκηση έχει την ευθύνη της, αλλά απ' τη στιγμή που δεν έχει άλλα λεφτά, πώς να την κατηγορήσεις; Πού δεν κλέβει, όπως έκαναν άλλοι στο παρελθόν; Οι παίκτες, βεβαίως, έχουν τις δικές τους ευθύνες. Αλλά έχουν και ενώπιον τους τα πλέιοφς, γιατί αν κάνουν καμιά νίκη "τρελή" - λέμε "αν" - τότε πάλι για την "Αρειανάρα" θα φωνάζετε όλοι εσείς οι απαιτητικοί... Και καλά θα κάνετε, γιατί είστε οπαδοί. Μόνο που ο οπαδός είναι ΕΚΕΙ στα δύσκολα, πιο πολύ...

3 σχόλια:

aba είπε...

Mikro-egoismoi den xorane.

An mporei na boithisei o Liadelis, as erthei. Na boithisei ston asso fusika... Asxima tha einai?

Kata ta alla, triti thesi stin kanoniki periodo... Ksexaste tin!

Kai spasimo edras sta play-off... Polu duskolo.

atsakala είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΜΑΤΣΟΝ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΠΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙ ΜΕΙΚΕΡ ΤΟΝ ΚΛΑΡΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΒΕΛ(ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΜΕΙΚΕΡ), ΤΟΥΣ ΣΟΦΤ ΝΕΛΣΟΝ (ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΕΣΣΑΡΙ) ΚΑΙ ΣΕΚΟΥΛΙΤΣ, ΤΟΝ ΑΝΥΜΠΟΡΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΓΑΔΑΚΟ(ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ)ΤΟΝ ΜΠΑΡΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΣΑΛ(ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ),ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΤΖΕΤ, ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΠΕΤΣ, Η ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΚΙΟΥΖΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΞΕΝΟΥ, ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕ ΤΟ ΚΤΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΝΣΙΣ Ή Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΜΙΘ; ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΠΕΤΣ, ΚΑΚΙΟΥΖΗ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΤΖΗ, ΤΣΑΚΑΛΙΔΗ ΚΑΙ ΜΠΑΡΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΕΚ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΙΝΤ ΓΚΑΡΝΤ(ΒΛΕΠΕ W.CONROY) ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΣΑΛ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΚΟΡΕΡ(ΒΛΕΠΕ J.WHITE) ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ.

atsakala είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ. ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΣΑΛ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΡΙΑ(Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ) ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΔΥΑΡΙ (ΡΑΙΤ) ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ή ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΑΡΙ ΣΕ ΣΩΜΑ POINT GUARD (ΚΟΛΛΙΝΣ) ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ ΜΕ ΚΛΑΡΚ ΚΑΙ ΗΛΙΑΔΗ. ΣΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΕΚΟΥΛΙΤΣ, ΜΠΕΤΣ, ΜΠΑΡΛΟ, ΣΚΟΡΔΙΛΗ ΚΑΙ ΑΓΑΔΑΚΟ, ΤΟΝ ΝΕΛΣΟΝ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ; ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣΣΟ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΚΑΙ ΤΡΙΑΡΙ ΣΚΟΡΕΡ; ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΕΚΟΥΛΙΤΣ ΑΣ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΟΙΝΤ ΓΚΑΡΝΤ.