Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

Ένας επενδυτής στον Άρη, και... γρήγορα!


Πιστεύω ότι όλοι διαβάσατε τις δηλώσεις του Θανάση Τζεβελέκη. Θεωρώ ότι έγιναν με στόχο το "καμπανάκι" και όχι το "φεύγω". Υπό αυτό το πρίσμα, δε πιστεύω ότι συγκίνησε κανέναν. Ήθελε να δείξει τη δυσαρέσκεια του για τη μη στήριξη του κόσμου με τα διαρκείας, αλλά πιστεύω ότι αυτό έπρεπε να το έχει καταλάβει. Όταν από διοικητικό εγωισμό κρατάς τον Χέρμπερτ και δεν τον διώχνεις μετά από εκείνο το ντροπιαστικό ματς με την Ολύμπια μέσα στη Λάρισα, χάνεις την Ευρωλίγκα απ' τον... Μιλισάβλιεβιτς, οφείλεις να γνωρίζεις ότι ο κόσμος του Άρη θα στο... ξεπληρώσει με τον δικό του τρόπο. Κι όσο κι αν εγώ λέω ότι αυτό (η απουσία, δηλαδή) είναι λάθος, αποδεικνύεται ότι το κριτήριο του κόσμου είναι αλάνθαστο.

Όσο για την επόμενη μέρα; Ήρθε η ώρα για να έρθει ένας (νέος;) επενδυτής στον Άρη. Δεν ξέρω αν όντως υπάρχει ήδη, δε ξέρω αν τον θέλουν όσοι είναι ακόμη μέσα στην ομάδα και γύρω απ' αυτήν, ξέρω όμως ότι ο Τζεβελέκης δεν πρόκειται να φύγει φέτος. Ξέρω, επίσης, ότι τα προβλήματα είναι πολλά, αλλά ο κόσμος - όλοι εσείς - δεν πρέπει να... πανηγυρίζετε επειδή φεύγει κάποιος που έβαλε σημαντικά λεφτά στην ομάδα (και αυτό δεν αμφισβητείται). Το να βρεθεί ο νέος Τζεβελέκης είναι πολύ δύσκολο, το να βρεθεί ένας επενδυτής τύπου Δρόσου ακόμη πιο δύσκολο, το να πείσει η ίδια η Αρειανή οικογένεια έναν επιχειρηματία να επενδύσει στο πιο επιτυχημένο τμήμα της τελευταίας 30ετίας, είναι κάτι που η ίδια μπορεί να μας το αποδείξει!

1 σχόλιο:

Dimitris είπε...

Είχα σημειώσει πέρυσι μεσούσης της χρονιάς ότι τι κριτήριο το κόσμου είναι αλάνθαστο και αντιλαμβανόμενος ότι δεν παίζουμε ιδιαίτερο μπάσκετ, δεν ερχόταν στο γήπεδο. Και ο προπονητής σαφώς και ήθελε αλλαγή από το Φεβρουάριο, αλλα ας μη τα θυμόμαστε αυτά. Ας ελπίσουμε ότι το πράγμα θα λειτουργήσει και αντίστροφα, και αν και εφόσον η ομάδα παίξει μπάσκετ φέτος, θα έρθει κι ο κοσμάκης στο Παλέ, ανεξαρτήτως μπάλας...
Δύσκολα όμως δίχως να δει πρώτα την ομάδα, να πάρει διαρκείας μετα τον περσινό κάζο...