Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

5000 προπονητές


Ίσως να είναι υπερβολικός (λίγο) ο τίτλος, γιατί τόσο κόσμο έχει αρκετό καιρό να δει το Παλέ. Και πόσο οξύμωρο ακούγεται κάτι τέτοιο. Παλέ και άδειο, δε νοείται. Εντάξει, άδειο με την έννοια που μας είχε συνηθίσει ο τρελαμένος και απαιτητικός Αρειανός. Ότι δεν είναι... γεμάτο!

Πέρασαν όμως τα χρόνια και η πολιτική των συνεχών αλλαγών στο ρόστερ της ομάδας φαίνεται πως δεν έχει πείσει τον κόσμο. Φαίνεται πως απέτυχε η προσπάθεια να γίνει η ομάδα "ελκυστική" για κάποιον επενδυτή, για την ακρίβεια εμείς ποτέ δεν αντιληφθήκαμε μια τέτοια προσπάθεια.

Αλλά επειδή ξέρουμε πως δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος ή "επόμενη επιλογή", αλλά και να υπήρχε, καλό θα έκανε να... εμφανιστεί, θα επιμείνουμε στην ενοχλητική μας διαπίστωση, η οποία ενισχύεται από συνεχείς και αντικρουόμενες απόψεις φιλάθλων και οπαδών (υπάρχει διαχωρισμός, δε νομίζετε;). Ο Άρης - και οι άλλες ομάδες - δεν έχει ανάγκη από 5000 προπονητές μέσα στο γήπεδο. Έχει ανάγκη από στήριξη, έχει ανάγκη από 3000-3500 διαρκείας, έχει ανάγκη όμως και από διαφάνεια, από διοικητική σοβαρότητα, έχει ανάγκη από ξεκάθαρα πράγματα ("παιδιά, φέτος μην περιμένετε μεγάλα πράγματα. Δεν έχουμε λεφτά, επειδή δε βγήκαμε στην Ευρωλίγκα. Στηρίξτε μας, να ξαναβγούμε", θα μπορούσε να είναι μια σωστή εξήγηση). Αλλά εμένα που μου αρέσει το μπάσκετ και είμαι και οπαδός κάποιας ομάδας, γιατί να μην πάω να υποστηρίξω στα δύσκολα και να ψάχνω το "μαγικό χαρτάκι" μόνο στις επιτυχίες; Γιατί να παίρνω σβάρνα τα ραδιόφωνα και να μιλάω για τα λάθη του Δαμιανίδη, αντί να του δώσω την ευκαιρία με ένα καλό μπάτζετ, να δείξει αν πραγματικά ξέρει μπάσκετ, ή αν παίρνει παίκτες σαν να παίζει "μονόπολι"; Γιατί να μην κάνω τον αντίπαλο να χάνει απ' τα αποδυτήρια (όποιος έχει ξεντυθεί στα αποδυτήρια του Παλέ, καταλαβαίνει καλά τι εννοούμε - όλα ακούγονται πολύ... καλά!), και να μου έρχεται ο κάθε Μιλισάβλιεβιτς και να με κάνει "γιο-γιο" μέσα στο σπίτι μου; Να μου βάζει, κύριε Καλαϊτζή λαλίστατε, 25, 26 και 27 πόντους ο Σέρβος που έπαιζε στη... Γερμανία και στη Γαλλία, με απλό τζαμπ σουτ και... αργά μπασιματάκια.

Αλλά ας μην τα ξαναθυμόμαστε... Φέτος, επιμένω, η ομάδα μοιάζει καλύτερη. Στο γήπεδο θα πάτε;
* Στη μπάλα πήρατε Διαρκείας. Στο μπάσκετ, θα πάρετε; Ή φταίει ο... Αλογοσκούφης; Για όλους, ανεξαρτήτως ομάδας...

2 σχόλια:

Daeth είπε...

Κατσε ρε Κωστα τον Δαμιανιδη τωρα θα τον μαθουμε δεν τον εχουμε ξαναδει ? Ναι εχω δειαρκειας στην μπαλα και δεν θα παρω στο μπασκετ αν και θα πηγαινω στους αγωνες και αυτο γιατι ο Σκορδας εχει αποδειξει οτι σεβεται τους φιλαθλους τις ομαδας ενω ο Δαμιανιδης μας θεωρει μλκες και οτι μπορει να κανει οτι μλκια θελει χωρις να εχει συνεπειες , και εχει κανει πολλες μεχρι τωρα !!!!!!!!!!!!!!! Αλλα μαλλον φετος θα ειναι η τελευταια του καθως εαν καταφερουν και τερματησουν 6-7 μαλλον ακομα και αυτοι που παιζαν ξυλο για παρτυ του θα αρχισουν να τον κριτηκαρουν . Εξαλου δεν ειναι τυχαιο οτι η πλεον αποτυχημενη χρονια τα τελευταια χρονια ειναι η πρωτη χρονια που ηταν μοινποι τους Δαμιανιδης Τζεβελεκης χωρις την Γενεσις !!!!!!!!!!!!!!!!

Βαρβαρόπουλος Κωστής είπε...

daeth γάτα ο δαμιανήδης βοληθησε τον Άρη αλλά παράλληλα ευθύνεται για πολλές μαλακίες. Αυτό φανερώνει και το πόστο στο οποίο τελικά βρέθηκε. Η "Γένεσις" προσέφερε πολλά στον σύλλλογο αλλά δεν θέλω να ακούγομαι σαν κόλακάς της. Μου έδινε όραμα παρά του αποκλεισμούς από ΑΕΚ κτλ... Μου έδωσε και 2 τίτλους...Γι αυτό και πήρα 2 φορές διαρκείας (1 με Σόλομον, 1 στο Ιβανόφειο) ενώ τώρα πήρα για πρώτη φορά στην μπάλα. Και στο κάτω κάτω αν δεν μπορείς μόνος Τζεβέ ανοίξου να μπούνε και άλλοι, κυνήγησε και θα βρεις. Τέσπα, τον Άρη μας τιμωρώ και γω και όλοι αλλά διαρκείας δεν μπορώ να πάρω. Αν είχα και 1 Σκόρδα εδώ, με 100ευρώ θα έκανα το σ***ό παξιμάδι και θα τα έβρισκα αλλά να φάω ζόρια για να βλέπω τα περσινά χάλια και την κοροϊδία δεν λέει...