Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Μιλάει την άλλη Παρασκευή ο Σούμποτιτς

Την άλλη Παρασκευή (24/6) θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, όπως όλα δείχνουν, και όπως επιβεβαιώνει το φιλικό του περιβάλλον, ο Λευτέρης Σούμποτιτς. Ο Σλοβένος προπονητής έχει αποφασίσει να κρατήσει το λόγο του και να τοποθετηθεί δημόσια για όλους και για όλα στον Άρη, μετά την πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη στη δημόσια ραδιοφωνία. 
Μάλιστα οι πληροφορίες του Salonikabasket αναφέρουν πως ο "Πίξι" - αν δεν αλλάξει γνώμη στην πορεία - θα αναφερθεί και στην θρυλική αναμέτρηση με τον Πειραϊκό, αλλά και σε όλα όσα έγιναν φέτος στον Άρη, τουλάχιστον επί δικής του θητείας.
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Σούμποτιτς έχει προγραμματίσει να κάνει για σήμερα μια ελαφριά χειρουργική επέμβαση και πως θα έρθει την άλλη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για τη συνέντευξη Τύπου. Αν δεν αλλάξει γνώμη, επαναλαμβάνουμε.
* Πάμε τώρα στα άλλα: την Κυριακή θα ειπωθούν πολλά όσον αφορά στον οικονομικό τομέα για την ΚΑΕ Άρης. Εμείς λέμε ότι το άνοιγμα στην Εφορία είναι μεγάλο και ότι το άνοιγμα προς τους παίκτες επίσης. Αν θέλουν να μας διαψεύσουν οι μέτοχοι της ΚΑΕ (που έχουν την ευθύνη) είναι προτιμότερο να το κάνουν με πράξεις. Με πληρωμή των υποχρεώσεων τους, με ενίσχυση της ομάδας, με ξεκάθαρες επιλογές επί του αγωνιστικού, με καλύτερη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Εμείς αυτό λέμε και ας αφήσουν τα "γαϊτανάκια" και τις ανακοινώσεις. Έργα θέλει ο Άρης και κάθε ομάδα που είναι μεγάλη.
* Και στον ΠΑΟΚ μία απ' τα ίδια. Θέλετε όλοι να βοηθήσετε; Κοινή προσπάθεια, ενωτική διοίκηση, εναλλαγή στην προεδρία ανά 6μηνο και λεφτά στο ταμείο. Όχι λόγια και διαχείριση. Γιατί διαχείριση κι ο Κανώτας έκανε και πήγε την ομάδα στην Ευρωλίγκα, ενώ τον πολεμούσαν όλοι. Με τους Έλληνες παίκτες απλήρωτους. Κι εκεί θα ηχήσουν τα όργανα σύντομα, και από έναν Αμερικανό που φέτος έπαιξε σε ομάδα Ευρωλίγκα...
* Τρεις ημέρες προπονήσεων έδωσε σε εταιρία μάνατζμεντ το Ιβανώφειο η ΚΑΕ. Χάριν δημοσίων σχέσεων. Πήγαν εκεί κάποιοι Σκοπιανοί και κάποιοι Τσέχοι και η εταιρία φώναξε στο Ιβανώφειο ορισμένους παίκτες (Ματαλόν κ.α.) για να τους δουν οι Σκοπιανοί και οι Τσέχοι. Ε, απ' όλους αυτούς, όλο και κάποιον (μπορεί να ή) θα τσιμπήσει ο Ηρακλής. Τον Στέβοβιτς, ας πούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: