Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

To Salonikabasket "μετακομίζει"...

Σύντομα το αγαπημένο (...) σας blog "μετακομίζει" και θα γίνει "κανονικό" (ο Θεός του διαδικτύου να το κάνει) σάιτ! Εξ ου και η καθυστέρηση στις ανανεώσεις αυτό το διάστημα.
Ελπίζω να μην θυμώσατε πολύ που λείψαμε τόσο πολύ, αλλά να είστε βέβαιοι ότι η αναμονή άξιζε τον κόπο (λέμε τώρα!).
Θυμάστε ότι πρόσφατα σας είχα ζητήσει ιδέες - ακόμη και γραφιστικές - για το σάιτ που θα κάνουμε (δε θα είμαι μόνος, φυσικά, σε ένα τέτοιιο εγχείρημα, γεροί να 'μαστε), δέχθηκα αρκετές που μου άρεσαν και ελπίζω το αποτέλεσμα να αρέσει και σε εσάς!
ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ...
Υ.Γ.: Μια που "μπήκα" όμως, πρέπει να γράψω και καμιά είδηση... Ο Νίκος Μπογονικολός, μου είπε ένα "πουλάκι", ο γνωστός πρόεδρος της Ολυμπιάδας Πατρών, "μετακομίζει" επιχειρηματικά στη Θεσσαλονίκη. Παίρνει, λέει το "πουλάκι", μια απ' τις γραμμές ακτοπλοϊκής σύνδεσης λιμανιού-Καλαμαριάς, που θα εγκαινιαστούν σύντομα. Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός της αφεντιάς του θα "ανεβάσει" εδώ και την... Ολυμπιάδα. Που μπορεί να λέγεται και... Ολυμπιάδα... Καλαμαριάς! Και να περιέχει και δηλητήριο φοβερό! Πώς σας φαίνεται;
Υ.Γ2: Εντάξει, για τον Γιάννη - ένας είναι ο Γιάννης - το έχουμε γράψει στο "Μ", αλλά ας το επαναλάβουμε, μπας και το εμπεδώσουμε. Πάει για πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, ο Γιάννης, με τις ευλογίες του Βασιλακόπουλου. Η κόντρα με τον Οικονομίδη φαίνεται πως θα φουντώσει οσονούπω, και θεωρούμε πως μέχρι και προτάσεις μομφής θα έχουμε. Σύντομα θα επανέλθουμε...
Υ.Γ.3: Καλοδεχούμενες προτάσεις για το νέο σάιτ. Όπως και "βιογραφικά" wannabees δημοσιογράφων που θέλουν να βοηθήσουν σε μια νέα προσπάθεια, με αγάπη για το μπάσκετ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: