Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Κορώνα-γράμματα, χάνεις!



Θα "γεμίσει" αύριο;

Και οι δύο ομάδες πιστεύουν ότι θα κερδίσουν μεθαύριο! Χα, εύκολα το λες, δύσκολα το κάνεις.
Είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να περιμένουμε ένα διαφορετικό ματς, απ' τους πάγκους, αφού ο Μάρσαλ θα "μαρκαριστεί" αλλιώς, θέλω να πιστεύω, απ' τον Σούμποτιτς  - η ζώνη δεν τον βοήθησε, πάντως. Και ο Μαρκόπουλος θα μοιράσει πιο πολύ τη μπάλα, πιστεύουμε, στον Ντόζιερ. Αλλά αυτά είναι θεωρίες.
Οι μεν πιστεύουν ότι δεν έπαιξαν καλά και ότι μπορούν, μη έχοντας άγχος, να κερδίσουν μέσα στο Παλέ, οι δε θεωρούν ότι είναι καλύτερη ομάδα και ότι θα κερδίσουν εύκολα για το 1-1. Και αντιπαρέρχονται τα της διαιτησίας, τονίζοντας πως στο πρώτο ημίχρονο "μάτωνε" να πάρει ένα φάουλ, ενώ στην άμυνα φορτωνόταν αδίκως. Χαρακτηριστικό: στο 12-18, στο 14΄, τα φάουλ είναι 3-12 και ο Σλούκας έχει δύο φάουλ ήδη!
* Καλά, είναι δυνατόν, το επίσημο ραδιόφωνο του Άρη να μην πήγε για τη μετάδοση του αγώνα στο "Παλατάκι" με τον ΠΑΟΚ χθες; Αν υπήρχε φόβος για άσχημες συνθήκες φιλοξενίας, θα έπρεπε να γίνουν ενέργειες, να ενημερωθούν οι αρμόδιοι και να πήγαινε κανονικά ο δημοσιογράφος και να κάνει τη μετάδοση. Άλλωστε παιδιά του "Άρης FM" ήταν, κανονικά, στο γήπεδο χθες, μαζί ήμασταν, όλα καλά, δε νομίζω ότι είχε κανείς πρόβλημα! Οπότε, γιατί δε μεταδόθηκε ο αγώνας;
* Το ρεπορτάζ που έκανα οδηγεί στην πρώτη κατεύθυνση. Ότι υπήρχε σοβαρός λόγος για να μην παρουσιαστούν στο γήπεδο οι συνάδελφοι που κάνουν τις μεταδόσεις και γι' αυτό δεν πήγαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: