Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ραδιοφωνική "σταύρωση" του Σούμποτιτς


"Ι'm back" έγραψε στο Facebook ο Σούμποτιτς

Αρκετές ώρες μετά τον αγώνα στο "Παλατάκι", καθ' ότι ακούω τα πάντα και διαβάζω τα πάντα (υπερβολικός, όπως πάντα), πέφτει το "αυτί" μου σε "ραδιοφωνατζήδες" που μαλώνουν με τους ακροατές τους για τα λάθη του Σούμποτιτς και για το ότι "κρέμασε" την ομάδα ο Χατζηβρέττας.
Βεβαίως το ότι ένας, σε ένα άλλο ραδιόφωνο, αυτό του Άρη του επίσημου (πολυ γενικευμένη έννοια να είσαι το "επίσημο ραδιόφωνο του Άρη" ή το "ανεπίσημο ραδιόφωνο του ΠΑΟΚ"ή η "φωνή του Ηρακλή", σαν λάστιχο, όπως και όσο θέλεις την τεντώνεις), είπε ότι "χαίρονται οι Σουπεράδες τώρα που έχασε ο Άρης;" δείχνει ένα κλίμα που έχει δημιουργηθεί, παρά το ότι η ομάδα τους, η ομάδα του Άρη και όχι του... Σούπερ-3, (το άκουσα και αυτό, "οι οπαδοί του Σούπερ-3 να μην πάνε στο γήπεδο"), έχασε στο τελευταίο σουτ τη νίκη.
Το ότι ο Σούμποτιτς έκανε λάθη δεν αλλάζει - και η ζώνη στο τέλος και ο Τσαιρέλης εκτός ματς - είναι λάθη, αλλά σε έναν αγώνα που χάνεται στο σουτ, δεν μπορείς να τα ρίξεις όλα σε αυτόν. Όπως και στο φάουλ του Χατζηβρέττα, που είναι αδικαιολόγητο φάουλ για έναν παίκτη του Ομπράντοβιτς κάποτε.
Πάμε για μια σειρά πέντε ματς, όπως όλα δείχνουν, οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες τρόπον τινά, ο ΠΑΟΚ μου δείχνει πιο "γεμάτος" και πιο "αυτοματοποιημένος", αλλά και πολύ "χύμα" στην επίθεση του ώρες - ώρες, ο Άρης δεν έχει σταθερότητα, και καλές καλύψεις στην άμυνα, στα πικ και στα ριμπάουντ. Πάμε για την Κυριακή, πάλι στο σουτ θα κριθεί ο αγώνας, λένε οι πιο πολλοί.
* Απαράδεκτα τα όσα έγιναν στις κερκίδες, ντροπή τα υβριστικά συνθήματα κατά της μητέρας του Γκάλη, ποδοσφαιροποιημένες ατμόσφαιρες δε χωρούν στο μπάσκετ. Ούτε την Κυριακή δε θα χωρούν, το μόνο σίγουρο είναι αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: