Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ο Κουμπούρας άρεσε...




Το φιλικό του Άρη με τον Πιερικό (83-47) έγινε για ουκ ολίγους λόγους, αλλά ο ένας τουλάχιστον "τα έβγαλε τα λεφτά του". Ο Φάνης Κουμπούρας πήγε καλά στο φιλικό - απ' όσα μας είπαν άνθρωποι που το είδαν το κεκλεισμένων των θυρών ματσάκι - και μάλλον το κέρδισε το συμβόλαιο του με τον Άρη.
Είναι καλός παίκτης, και απ' ότι μάθαμε σε καμία περίπτωση δεν είχε... "παγώσει" το θέμα του Κουμπούρα, όπως γράφτηκε. Εντύπωση μου έκανε το θέμα αυτό, του "παγώματος", γιατί άλλα μάθαινα. Ότι πήγαινε καλά, ότι ο Ντρούκερ είναι ευχαριστημένος. Σήμερα, Κυριακή, το θέμα, πάντως, θα ξεκαθαρίσει.
Πήγε πολύ καλά ο Χατζηβρέττας, που θα είναι πολύ καλύτερος φέτος. Και ποντάρουν πολλά σε αυτόν στον Άρη. Και όχι άδικα, λέμε εμείς. Πολύ καλός και ο Ταπούτος, ο Ντάνστον δεν φόρτσαρε, αλλά δεν μπορείς να τον πεις και σούπερ στο φιλικό, ο Μπορόβνιακ ήταν επίσης πολύ καλός. Όλα αυτά τα "πολύ καλός" σε σχέση, βέβαια, με τη δυναμικότητα του αντιπάλου.
Ο Άρης θα πάρει - επιμένουμε - έναν ακόμη "κοντό". Και τέρμα. Η backcourt του θα είναι ο κοινοτικός γκαρντ, ο Πιρς, ο Κουμπούρας και ο Χαραλαμπίδης, μαζί με ολίγη από... Χατζηβρέττα. Ψηλό δεν προβλέπεται να πάρει, εκτός αν βρεθεί λαβράκι.
* Τον Αλέξανδρο Σιγκούνα θα πάρει ο Ηρακλής, μετά τους Έβερετ, Λαμπρόπουλο, Δεμερζή και Αγγελακόπουλο. Ευχόμαστε ο Πιλαφίδης να κάνει καλή δουλειά γιατί μέχρι τώρα, με αυτό το μπάτζετ, είμαστε ολίγον της... μελαγχολίας. Τα παιδιά όμως είναι καλά, έχουν όρεξη, και είναι διαθέσιμα να "σκυλιάσουν".
* Με ποιον ήταν συμπαίκτης στη Γαλλία ο νέος ξένος του Ηρακλή, ο Τερέλ Έβερετ; Μα φυσικά με τον Πιέρ Πιρς του Άρη, στην Τουλόν. Άντε, αύριο (πιστεύουμε ότι) θα έχουμε όνομα για τον Άρη, κρατηθείτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: