Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Περιμένοντας το συμβόλαιο του Έβερετ




ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ (2)

Πάνω απ' το φαξ θα είναι και σήμερα το βράδυ χθες στο Ιβανώφειο οι παράγοντες του Ηρακλή. Περίμεναν το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ Τερέλ Έβερετ (26, 1.88) που έπαιξε φέτος στη Γαλλία (Τουλόν και μετά Σαλόν Σαονέ), αλλά ακόμη δεν το είδαν να εμφανίζεται. Έτσι θα περιμένουν - τώρα είναι ξημερώματα στις ΗΠΑ - αλλιώς θα κινηθούν για άλλη περίπτωση.
Το όνομα, φυσικά, είναι στη διάθεσή μας, αλλά απ' τη στιγμή που δεν έχει υπογράψει, δεν κρίνουμε σκόπιμο να το δημοσιοποιήσουμε, μόνο και μόνο για να προλάβουμε τις... αποκλειστικότητες.
* Άλλωστε, αύριο, στο "Μ", θα υπάρχουν... όλα!
* Ο ατζέντης του Φάνη Κουμπούρα, Χρήστος Λαζάρου, μας ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται για tryout η παρουσία του παίκτη στις προπονήσεις. Ο Ντρούκερ ζήτησε απ' τον Κουμπούρα, αν θέλει, να προπονηθεί μαζί τους. Μέχρι εκεί.
* Μεταξύ μας - το γράψαμε άλλωστε. Ο παίκτης θα μείνει και στο Μπόρμιο και αν όλα πάνε καλά - γι' αυτόν - θα μείνει στον Άρη. Απλά.
* Τι κοινό έχει ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο Ντεσόν Σιμς και ο Ρόουλι Μάρσαλ; Μια ερώτηση δεν σημαίνει ότι υποννοείται κάτι μεμπτό. Οι "παλτοί" του κόουτς παρακαλούνται να τον ενημερώσουν και πάλι...
* Σε λίγο, νεότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: