Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Και τώρα, ποιος;

Ο Ματσόν έφυγε, αλλά τώρα σκέφτομαι την επόμενη μέρα, γιατί αυτό με ενδιαφέρει, κι όχι η ευθύνη. Όλοι φταίνε, τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε, τώρα πρέπει να δούμε τι θα γίνει από εδώ και στο εξής... Η ανακοίνωση, πάντως, της ΚΑΕ Άρης, στις 19.30, γράφει:
"Μετά από συνάντηση του προπονητή του Άρη, Αντρέα Ματσόν, με τον πρόεδρο της Κ.Α.Ε. Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας της Κ.Α.Ε. με τον κ. Ματσόν. Η Κ.Α.Ε. Άρης ευχαριστεί τον κ. Ματσόν για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της σταδιοδρομίας του".

Και κάτι απ' το ρεπορτάζ: ο Ματσόν απ' ότι μαθαίνω είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει ότι δικαιούται. Ο Κατσικάρης έχει υψηλό κασέ, ο Καζλάουσκας είναι στη Λιθουνία... Για τα υπόλοιπα έχουμε καιρό, η νύχτα και σήμερα θα είναι μεγάλη!

3 σχόλια:

TIMEMASTER είπε...

Κάποιος έφυγε...
κάποιος θα έρθει αλλά η νοοτροπία αυτής της ομάδος δε νομίζω να αλλάξει ακόμα και ο καλύτερος και ακριβότερος προπονητής του κόσμου να έρθει.
Το φετινό-περσινό-προπέρσινο πρόβλημα της ομάδος δεν είναι μόνο ο προπονητής αλλά εκεί φαίνεται έντονα.
Είναι πως κάθε χρόνο η μισή και παραπάνω ομάδα αλλάζει. Πως κάθε χρόνο ο καλύτερος παίχτης της ομάδος πουλιέται ή αποχωρεί.
Είναι που κάθε χρόνο γίνονται (αν δε κάνω λάθος) τουλάχιστον δύο αλλαγές παικτών μέσα στην αγωνιστική περίοδο.
Είναι που οι οικονομικές συμφωνίες ΠΟΤΕ δεν ανακοινώνονται και όλα γίνονται ύποπτα κάτω από το τραπέζι.
Είναι που κάτω από την ομάδα υπάρχει ο ποιο απαιτητικός κόσμος της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης και δε κανείς δε του δίνει ένα όνειρο να συνεχίσει.
Είναι που τα λάθη πάντα φαίνονται πολύ νωρίς αλλά κανένας δεν έχει την τόλμη να τα διορθώσει και πάντα ακούς την έκφραση "σας τα έλεγα"

Γενικά είναι πολλά τα λάθη και θέλει μια νέα αναδιοργάνωση του τμήματος και της νοοτροπίας της ομάδος για να προχωρήσει στο μέλλον και όχι μόνο μια (σωστή) απομάκρυνση προπονητή.

Unknown είπε...

Αν ισχύει ότι ο Ματσόν θα πατήσει στο συμβόλαιο του, αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο μικρός προπονητής, αλλά και μικρός άνθρωπος.
arisff

atsakala είπε...

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ Ή ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ (ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ) Ή ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ). ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΤΣΟΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ, ΠΟΥ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΣΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΡΚ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΟΣ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ ΜΕ ΑΥΤΟΝ (ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΣ). ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΨΗΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΤΣ(ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ). ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΛΣΕΡ ΠΟΥ ΠΕΡΣΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ Ο ΦΛΕΒΑΡΑΚΗΣ, Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ Ή Ο ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΝΣΙΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΤΟΝ ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΟΣΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΟΥΕΛ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΟ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ), ΤΟΝ ΝΤΡΟΜΠΝΙΑΚ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΤΟΝ ΓΚΡΙΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΣΑΣ, ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΕΝΙΟΥ, Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΓΟΥΕΙ ΤΟΥ ΗΛΙΣΙΑΚΟΥ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΘΗΝΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣΕΙ(ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΤΕΣΣΑΡΙ). ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΣΥΝΟ ΚΑΖΟ ΗΡΘΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΜΑ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΑ:1)ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ(ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ)2)ΑΛΛΑΓΗ ΞΕΝΩΝ(ΜΑΙΛΣ ΑΝΤΙ ΝΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΑΡΙ ΑΝΤΙ ΜΠΕΛΣΕΡ)3) ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΨΗΛΟ(Ο ΓΚΟΛΕΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;)