Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Μανούλα μου, τι χρονιά μας περιμένει...




Ένα θαύμα θα μας σώσει... Μόνο έτσι θα γλιτώσουμε, μια κατά τα τωρινά φαινόμενα, μια απ' τις χειρότερες χρονιές στην ιστορία του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης. Πρόβλεψη κάνουμε, φυσικά, με τα τωρινά δεδομένα. Αλλά είναι βέβαιο ότι με τέτοια μπάτζετ που θα έχουν οι ομάδες μας - ήτοι Άρης, ΠΑΟΚ, Ολύμπια (αυτή μπορεί να μην έχει και καθόλου), Καβάλα, Τρίκαλα, η "περιπέτεια" θα είναι μεγάλη. Τα γράφουμε τώρα αυτά έτσι ώστε:


1) αν διαψευστούμε με κάποιον σούπερ επενδυτή ή ελλείψει σοβαρού αντιπάλου, τότε μετά η χαρά μας θα είναι... μεγαλύτερη!


2) για να μην τρέφουμε όλοι φρούδες ελπίδες για όνειρα και λοιπά, που ανήκουν πλέον στο ένδοξο παρελθόν της "μπασκετομάνας"


3) για να ταρακουνηθούμε λίγο όλοι οι μιρλιάρηδες μπασκετικοί και να βοηθήσουμε λίγο ακόμη τις ομάδες μας. Κανά διαρκείας δε βλάπτει, κι ας μην πάρουν... κανέναν! Δε γίνεται διαφορετικά, στα δύσκολα φαίνονται οι οπαδοί, όχι στα εύκολα.


Αν δούμε την κατάσταση στον Άρη, για παράδειγμα, το ότι η ομάδα κινείται στα τέλη Ιουνίου χωρίς να γνωρίζει τι θα γίνει με το μπάτζετ είναι ένα, αν μη τι άλλο, σημαντικό πρόβλημα. Για να μην πούμε τα "λαικίστικα" ότι "η ομάδα βαδίζει ακέφαλη" και τέτοια. Άλλωστε όσο υπάρχει ο Γιάννης Δαμιανίδης, ο Άρης δε θα είναι ποτέ ακέφαλος...


Στον ΠΑΟΚ σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει η διοικούσα επιτροπή. Εκεί τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Το χρήμα είναι "αόρατο", τα έσοδα είναι πενιχρά... Ειλικρινά δε ξέρουμε τι θα κάνει αυτή η επιτροπή, και η... άλλη, αυτή του Α.Σ. που θα "επιβλέπει" την... έτερη. Γεμίσαμε επιτροπές...
Άντε και καλά μπάνια...
ΛΕΖΑΝΤΑ: Η μοίρα των προπονητών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: