Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Φεύγουν οι Αμερικανοί - τι αλλάζει στον Άρη!

Δύο και όχι τρεις, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, προσθήκες παικτών θα κάνει ο Άρης στο ρόστερ του, για τις θέσεις που μένουν κενές λόγω της επικείμενης αποχώρησης των Κόλιμον, Σάιμον και Άουτερμπριτζ.

Οι «κίτρινοι» αναζητούν έναν πόιντ γκαρντ και έναν πάουερ φόργουορντ, αφού έκαναν πίσω στην υπόθεση του Τζέρεμι Χαντ, θεωρώντας ότι το κενό στις θέσεις των «πλαγίων» θα καλυφθεί από τους υπάρχοντες παίκτες. Για τη θέση «1» τα δεδομένα είναι γνωστά: με τον Μπίλι Κις υπάρχει διαφορά και «ζεστό» παραμένει το θέμα Βεργίνη. Για τη θέση «4». από τη στιγμή που υπάρχει διαφορά με τον Στέφαν Νάτζφεϊ, στον Άρη θέλουν να είναι καλυμμένοι και εξετάζουν την περίπτωση του Γιώργου Τσιάρα.

Ο Έλληνας φόργουορντ πήρε μέρος στην προετοιμασία της Αρμάνι Μιλάνο στην οποία συνεχίζει. Όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει συμβόλαιο (κάτι που αν γίνει θα αφορά μόνο στους αγώνες της Ευρωλίγκας) και οι «κίτρινοι» παρακολουθούν την περίπτωσή του, για το ενδεχόμενο να μη βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον Νάτζφεϊ.

Πάντως είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Άρης θα παίξει με το υπάρχον ρόστερ κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσει να σταθεί όσο πιο αξιοπρεπώς γίνεται, όντας αποδυναμωμένος και απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Για περισσότερο ρεπορτάζ Άρη, πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: