Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Μεγάλο Αφιέρωμα στην Α1!

Μπορεί η έναρξή του να πέρασε από χίλια κύματα, όμως… το πρωτάθλημα αρχίζει! Ο «μαραθώνιος» της Α1 του αθλήματος που κάνει παραδοσιακά υπερήφανους τους Έλληνες και που έχει δώσει τις μεγαλύτερες χαρές σ’ αυτήν τη βασανισμένη χώρα, είναι προ των πυλών και το basketplus τον υποδέχεται με ένα μεγάλο αφιέρωμα.

Τα προβλήματα δε λείπουν, ούτε όμως και η αισιοδοξία για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου. Αυτήν τη φορά με… ζυγό αριθμό ομάδων (14), μετά την περσινή «πρωτοτυπία» με τις 13. Τα ερωτηματικά δεν αφορούν στην αξία των ομάδων, αλλά στο οικονομικό κομμάτι και κατά πόσο θα αντέξουν όλες μέχρι τέλους να πληρώνουν, αφού τα έσοδα είναι δραματικά μειωμένα φέτος.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, περιμένουμε μεγάλο ανταγωνισμό. Τόσο στη μάχη του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, όσο και στις θέσεις 3-14! Μαρούσι… δεν υπάρχει φέτος (τουλάχιστον δε διαφαίνεται μέχρι τώρα) και η μονομαχία για την τετράδα, τα πλέι οφ αλλά και τη σωτηρία αναμένεται συναρπαστική.

Μείνετε συντονισμένοι. Το ταξίδι ξεκινά…

 Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ΟΛΟ το αφιέρωμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: