Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Συμβούλιο στο... κυλικείο!

Κάποτε, όλοι μαζί, στα γραφεία της Κ.Α.Ε.
Τα απίστευτα στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού συνεχίζονται... Οι "οικονομίες" που αποφασίστηκαν απ' την... κυβέρνηση μας - για να πληρώνουμε τις γερμανικογαλλικές τράπεζες - έχουν πληγώσει τον αθλητισμό μας. Είναι γνωστό ότι απ' την προηγούμενη Πέμπτη έχει "κοπεί" το ρεύμα στο Παλέ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το χθεσινό (27/7) διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης να γίνει στο... κυλικείο, λόγω του... σκοταδιού που "έπεσε" κάποια στιγμή στα γραφεία.
Κι επειδή κεριά δεν είναι και πολύ ρομαντικά υπό τέτοιες συνθήκες, στην ομάδα, προτιμήθηκε το πιο "δροσερό" και "φωτεινό" κυλικείο του Παλέ, όπου συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα.
Επιβεβαιώθηκε το salonikabasket για την πρόθεση του Γιάννη Δαμιανίδη να παραθέσει συνέντευξη Τύπου. Δίπλα του, στο πάνελ, αναμένεται να είναι και ο Θανάσης Τζεβελέκης, ο οποίος επιστρέφει σήμερα, Πέμπτη, απ' την Αθήνα. Στο συμβούλιο συζητήθηκε τι θα ειπωθεί σε αυτή τη συνέντευξη, ενώ αναμένεται η τελική απόφαση του Τζεβελέκη για τα χρήματα που θα πληρώσει για τη ρύθμιση του χρέους στην Εφορία (απαιτείται προκαταβολή 370 χιλιάδων ευρώ, αν και λέγεται ότι γίνεται προσπάθεια να υπάρξει ευνοικότερη ρύθμιση, με πολλές δόσεις κτλ.). Πέραν της συνέντευξης, συζητήθηκαν και θέματα σχετικά με την καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας, το "ντου" που θα πρέπει να γίνει για χορηγίες, κτλ, κτλ.. Περισσότερα αύριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: