Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Φυσικά φταίνε τα Μ.Μ.Ε.

Στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης διαπιστώνεται για ακόμη μία φορά η εμμονή των παραγόντων και της νοοτροπίας τους, όλων των ομάδων, σχετικά με τον ρόλο των Μ.Μ.Ε.. Αν όλα γράφονται καλά, είναι όμορφα κι ωραία και τα Μ.Μ.Ε.. Αν κάτι δεν πάει καλά, ή δεν γράφεται σύμφωνα με τα συμφέροντα μας, τότε φταίνε τα Μ.Μ.Ε. για την κακή πορεία των πραγμάτων. Λογικό, το να υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα σου (ακόμη κι αν με δικά σου λάθη τα έχεις εδώ και καιρό απεμπολήσει), αλλά όχι να αναζητείς αλλού "εχθρούς".
Παρόμοια είναι η φιλοσοφία όλων των ΚΑΕ, όλων των ΠΑΕ και φυσικά φταίμε και εμείς οι δημοσιογράφοι, που έχουμε εμπλακεί, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, στην παραγοντική τους ζωή. Δεν είμαστε εμείς όμως που παίρνουμε αποφάσεις για τα ζητήματα των ομάδων, εμείς τα κρίνουμε. Και γράφουμε τα ρεπορτάζ μας, τα οποία προέρχονται απ' τους ίδιους τους παράγοντες, απ' τις ίδιες τις ομάδες, απ' τις εκδηλώσεις τους, τις ανακοινώσεις τους, τις ενέργειες τους.
Επί του θέματος, παραθέτουμε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης με την υποσημείωση ότι η εφημερίδα στην οποία αναφέρεται θα δώσει αύριο τη δική της απάντηση, όχι προς αυτήν, αλλά προς τον κόσμο, στον οποίο άλλωστε και απευθύνεται...
Η ανακοίνωση στο http://www.arisbc.gr/
* Θα ήταν ευχής έργον ανάλογη σπουδή να έδειχνε η ομάδα και για τα "καυτά" θέματα της επικαιρότητας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: