Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Έχει δίκιο, λέτε, το Μαρούσι;


Μετά τα όσα είπε ο Γιάννης Ιωαννίδης, που ζήτησε και δεν... ζήτησε τον μηδενισμό του Ολυμπιακού, το Μαρούσι εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει:

"Με αφορμή την αποστροφή των λόγων του πρώην προπονητή και Υπουργού Γιάννη Ιωαννίδη ("Είναι ποτέ δυνατόν να μηδενιστεί ο Ολυμπιακός; Είναι δυνατόν ο Ιωαννίδης να θέλει να μηδενιστεί ο Ολυμπιακός; Αυτά γράφηκαν βάσει νόμου δεν τα ζήτησα. Δεν είναι Μαρούσι ο Ολυμπιακός να φυτοζωεί και να μην πληρώνει"), το Μαρούσι απλά παρατηρεί ότι μέσα στην σπουδή του να δημαγωγήσει χρησιμοποίησε και πάλι άστοχο παράδειγμα. Προφανώς γιατί δεν είχε το θάρρος να χρησιμοποιήσει το σωστό. Το Μαρούσι, όντως βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο την τελευταία διετία, αλλά ουδέποτε έχει υπαχθεί σε κανένα ειδικό άρθρο για χρέη προς τρίτους, ούτε βασίστηκε σε ενίσχυση από κρατικούς φορείς, σε σημείο να γίνεται λόγος για αθέμιτο ανταγωνισμό. Το αντίθετο , όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει το στίγμα της υγείας και της αξιοπρέπειας. Παρεμπιπτόντως ακόμη και την τελευταία διετία, τα αποτελέσματά του, παραμένουν αξιοζήλευτα, προφανώς γιατί κάτι κάνει σωστότερα από κάποιους άλλους. Τώρα αν το μειονέκτημά του είναι ότι δεν έχει «στρατό» που να καθιστά διστακτικό οποιονδήποτε που νοιάζεται για την εικόνα του, να χρησιμοποιήσει το όνομά του, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Άλλωστε , αν θυμόμαστε καλά και στον Άρη και στον Ολυμπιακό οι εύκολοι στόχοι, δηλαδή οι «πιτσιρικάδες», την πλήρωναν μονίμως".


1 σχόλιο:

upthenorth είπε...

φυσικα και εχει..ομαδα μοντελο για το ελληνικο μπασκετ και ακομα και τα 2 τελευταια χρονια που χει καποια προβληματα παραμενει η 3η καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος