Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Δαμιανίδης-Κανώτας: "άναψαν τα αίματα"!

"Θερμό επεισόδιο" είχαν σήμερα το πρωί, στο περιθώριο της εκδήλωσης της ΕΚΑΣΘ για την κοπή της πίτας της για το 2011, ο πρόεδρος του Άρη Γιάννης Δαμιανίδης, με τον ομόλογο του της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μιλτιάδη Κανώτα!
Λίγο πριν, οι δύο τους καθόταν δίπλα-δίπλα, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Μίκρας όπου έγινε η εκδήλωση, ακούγοντας τις εξαγγελίες του Γιώργου Βασιλακόπουλου για τη Μεσογειακή Λίγκα. Μάλιστα ο Βασιλακόπουλος άφησε ανοικτό το παράθυρο να μετέχουν και οι δύο "μεγάλοι" της Θεσσαλονίκης, λέγοντας πως οι συμμετοχές απ' την Ελλάδα θα είναι τέσσερις.
Βγαίνοντας απ' την αίθουσα ο Κανώτας και ο Δαμιανίδης άρχισαν να συζητούν για το θέμα και κάποια στιγμή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είπε: "και γιατί να πας εσύ μόνο; Τι παραπάνω έχεις από εμένα;". Ο Δαμιανίδης θύμωσε και είπε:
- "Εσύ, φίλε, δεν υπάρχεις στο μπάσκετ. Πού να μιλήσεις εσύ για το μπάσκετ του Άρη".
- "Για ποιο μπάσκετ  μιλάς; Του παρελθόντος; Προ 25 ετών;"
- "Άστο τώρα, σου λέω, μη μιλάς για τον Άρη".
Ο Δαμιανίδης απομακρύνθηκε εκνευρισμένος, ενώ οι παρευρισκόμενοι εκεί (και ο υπογράφων, μεταξύ άλλων) τους έλεγαν: "ελάτε, ρε παιδιά, τι μαλώνετε τώρα; Αφού και οι δύο θα πάτε στο τέλος". Μόνο που όπως όλοι καταλαβαίνουμε, δεν ήταν το θέμα της Μεσογειακής Λίγκας η "ταμπακέρα". Η ήττα στο "Παλατάκι" ήταν η "ταμπακέρα". Κι όταν ρώτησε ένας ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ τον Δαμιανίδη, νωρίτερα του επεισοδίου, τι θα γίνει με τον αγώνα, πήρε την απάντηση: "θα μηδενιστεί ο ΠΑΟΚ. Αυτό δε με ρωτάς; Αυτό λέει ο κανονισμός".
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εκεί, μαζί με τον Κανώτα (Ζουρνατζίδης, Σταυρόπουλος, Μαρκόπουλος), έλεγαν ότι "ψάχνουν για άλλοθι για την ήττα" σχολιάζοντας τα περί της ένστασης, ενώ ο Δαμιανίδης ήταν κατηγορηματικός για τις παραβιάσεις των κανονισμών στο ντέρμπι.
* Τα περί Μεσογειακής Λίγκας σε άλλη ανάρτηση μας, αναλυτικά λίγο αργότερα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

H Mesogeiaki Ligka den lunei tipota...an den yparxoun muala swsta, den pas pouthena...Pantws, tha itan endiaferon...