Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

2400 μέτοχοι στην ΚΑΕ Ηρακλής!


Μία πρωτοποριακή πρόταση κατέθεσε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΤΑΚ Ηρακλής, Φώτης Θέος, αναφερόμενος στο επόμενο "βήμα" της ΚΑΕ Ηρακλής που θα συσταθεί αλλά και στον Λευτέρη Κακιούση.

Ο επικεφαλής της «κυανόλευκης» διοίκησης, μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis, επισημοποίησε το «διαζύγιο» με τον 42χρονο προπονητή, στον οποίο πρότεινε να γίνει πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή! Αναλυτικά ο κ. Θέος είπε:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΚΙΟΥΣΗ: «Ο Λευτέρης Κακιούσης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Ηρακλή προσέφερε πολλά σε σύλλογο και ομάδα και σαν παίκτης και σαν προπονητής έχει συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Ηρακλή, τα έφερε έτσι η μοίρα και η κατάσταση στην παρούσα φάση να χωρίσουν οι δρόμοι με τον Ηρακλή. Δεν τελείωσε από τον Ηρακλή, όποτε χρειαστεί για το σύλλογο ο Λευτέρης θα είναι κοντά. Από εδώ και πέρα θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Πρέπει να αξιοποιηθεί από τον Ηρακλή, σαν άνθρωπος της οικογένειας του θα πρέπει να είναι κοντά στις εξελίξεις. Είναι πρόσωπο που μπορεί να ενώσει πολλούς, τον θέλει ο κόσμος και έχει τη γνώση για το πώς μπορούν να γίνουν πράγματα στους συλλόγους. Πρέπει να βρεθεί στα κοινά του συλλόγου, στα διοικητικά. Είναι ικανό πρόσωπο για πρόεδρος του Γ.Σ. Είναι ένα πρόσωπο που ενώνει τον Ηρακλή. Μια σημαντική προσωπικότητα, έχει γνώσεις πάνω στο αθλητικό αντικείμενο, εμπειρία, επιτυχίες γνωριμίες και διασυνδέσεις. Μπορεί να αξιοποιηθεί και να προσφέρει στον σύλλογο. Είναι από τα πρόσωπα που μπορούν να ενώσουν πόσο μάλλον όταν αγαπάνε το σύλλογο».

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ: «Το μπάσκετ βρίσκεται σε μια διαδικασία να γίνουν όλα προκειμένου να μπει δυναμικά στην Α1, να ανταπεξέλθει σε όσες περιπέτειες προκύψουν μέχρι να καταλήξουμε οριστικά στην Α1. Για το θέμα των προπονητών, παικτών καθημερινά γίνονται επαφές, διεργασίες και κάποια στιγμή, το γρηγορότερο δυνατόν κάπου θα καταλήξουμε. Αυτό που προέχει είναι να συσταθεί η ΚΑΕ για να βρεθεί η ομάδα στην Α1. Υπάρχει μια καθυστέρηση, τον προηγούμενο καιρό υπήρξαν πολλές διαφωνίες και εντάσεις στο μπάσκετ, τελικά πάμε ενωμένοι σε μια νέα κατάσταση στον Ηρακλή και πιστεύω πως όλοι μαζί μπορούμε να το καταφέρουμε. Ο κ. Γαλανός κατά τη γνώμη μου δεν θα επιστρέψει ως χορηγός. Εμείς θέλουμε να προχωρήσει τον Ηρακλή ο κόσμος και όχι να μπλέξουμε σε ιστορίες με χορηγούς. Θέλουμε χορηγούς, αλλά το διοικητικό κομμάτι να είναι πιο ξεκάθαρο. Το τιμ που ασχολείται αυτό τον καιρό με τη σύσταση της ΚΑΕ ενδεχομένως να την αναλάβει κιόλας στη συνέχεια, αλλά μπορεί και να βρεθεί κάποια άλλη πρόταση. Αν υπάρξει κάποιος που θέλει να μπει ιδιοκτήτης στην ΚΑΕ και να αναλάβει ό,τι μπορεί να αναλάβει, εμείς είμαστε ανοιχτοί».

ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: «Από τον κόσμο θα επιδιώξουμε να καταλάβει πως το τμήμα είναι δικό του. Η πρότασή μας και απόλυτη επιτυχία θα είναι, το Ιβανώφειο που έχει 2.400 θέσεις να έχει τόσα διαρκείας και από πίσω από αυτά μια μετοχή και διαχείριση της κατάστασης, από αυτούς. Να γίνει μια εταιρεία λαϊκής βάσης που θα ξεκινήσει από τώρα. Θέλουμε γεμάτο γήπεδο και κόσμο που δεν θα τον κοροϊδέψει κανείς καθώς αυτός θα είναι μέτοχος και η ομάδα θα του ανήκει. 2.400 Ηρακληδείς να δώσουν από 100 ευρώ, που θα είναι το διαρκείας και οι μετοχές και κάποια άλλα μπόνους, εκπτώσεις από μπουτίκ κλπ. που θα μπορέσουμε να τους δώσουμε. Ο Ηρακλής έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, πλέον μπαίνει καθαρός στην Α1, χωρίς χρέη και με το συν του κόσμου γίνεται μια πολύ ισχυρή ομάδα. Ο Ηρακλής δεν μπορεί να διεκδικήσει τίποτα άλλο από το να είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Αυτό το μήνυμα να στέλνει πως δεν είναι μια απλή ομάδα. Ο Ηρακλής απαιτεί καινούρια γήπεδα, θα πρέπει κάποια στιγμή να αξιοποιηθεί η περιουσία του αλλά αυτή τη στιγμή το Ιβανώφειο παρόλο που είναι παλιό είναι μπασκετικό γήπεδο. Μακάρι να ξεφύγει το νούμερο, από τα 2.400».

Δεν υπάρχουν σχόλια: