Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ντοπέ ο Χουάν Ντίξον




Χθες αναφερθήκαμε στη "Στοά" μας, στο "Μετροσπορ", στο θέμα που ανέδειξε ο Φίλιππος Συρίγος στην "Ελευθεροτυπία". Το θέμα του ντοπαρίσματος του Χουάν Ντίξον, ο οποίος έδωσε δείγμα στις 5 Νοεμβρίου και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν... τώρα! Σύμφωνα με το επίσημο σάιτ της Liga ACB (http://www.acb.com/redaccion.php?id=64955) ο Ντίξον βρέθηκε θετικός σε χρήση ναδρολόνης! Θυμίζουμε ότι ο Ντίξον έκανε ντεπούτο με τον Άρη στις 8 Νοεμβρίου, έπαιξε κανονικά για δύο μήνες και μετά έφυγε για την Ουνικάχα Μάλαγα, με την οποία επίσης αγωνίστηκε σε αρκετούς αγώνες, στην Ευρωλίγκα και στο Ισπανικό πρωτάθλημα! Ο έγκριτος δημοσιογράφος έγραψε ένα θέμα σχετικά με την κωλυσιεργία του ΕΣΚΑΝ, το ΕΣΚΑΝ απάντησε με ανακοίνωση που έλεγε ότι "είναι σε εξέλιξη η εξέταση του β΄ δείγματος", όπως γράψαμε στη "Στοά" τη σημερινή, και την επόμενη μέρα, δηλαδή... σήμερα ανακοινώθηκε ότι ο παίκτης είναι ντοπέ!
Το ότι γεννιούνται πολλά ερωτηματικά είναι δεδομένο: πώς πέρασε τόσο καιρός και ο παίκτης έπαιζε ντοπέ; Μήπως έτσι δικαιολογείται ότι ο παίκτης, αν και έπαιζε πολύ καλά, ξαφνικά... έφυγε; Γιατί το ΕΣΚΑΝ δεν ενημέρωσε την ομοσπονδία και κατ' επέκταση το σωματείο εγκαίρως; Γιατί το ΕΣΚΑΝ λέει ότι ενημέρωσε, αλλά ακόμη το β΄ δείγμα... είναι υπό εξέταση, δυο μήνες μετά; Ήξερε ο Άρης ή απλά φταίει ο... Κατσικάρης που μάλωσε με τον Ντίξον; Ο παίκτης έκανε εξέταση και στην Ισπανία και πιάστηκε εκεί, με εκείνο το δείγμα "ντοπέ", ή τώρα "βγήκαν" τα αποτελέσματα του "ελληνικού" δείγματος, που έδωσε στις 5 Νοεμβρίου και πήγαν στην Ισπανία με αποτέλεσμα να "κοπεί" ο Χουάν Ντίξον;

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ανεξάρτητα από τα ερωτήματα που θέτεις, Κώστα, ως δημοσιογράφος ίσως ξέρεις κάτι παραπάνω: Αυτή η ουσία απαγορεύεται και στο NBA?

arisff