Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Αν δε "μασ(ά)ει, έρχεται...

El Real Madrid 'coloca' a Jeramiah Massey en el Lucentum - MARCA.com


Στο παραπάνω άρθρο της "Μάρκα", στο οποίο υπάρχει και ο απαράδεκτος όρος "ο Μακεδόνας παίκτης" για τον Τζερεμάια Μάσεϊ, προσπάθησα - και με διασκέδασε μπορώ να πω, αλλά το νόημα έχει σημασία - να κάνω μια μετάγραφή "μέσα" απ' το translate της Google. Δείτε πως μεταφράζει τις πρώτες αράδες του άρθρου της "Μάρκα":

"Το σύνολο του Αλικάντε Lucentum συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταβίβαση των Jeramiah Massey.
Ο παίκτης με τη σύμβαση που ισχύει κατά τον Λευκό Οίκο (σ.σ. εννοεί με το "στρατόπεδο των λευκών" όπως λέμε εμείς "το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο")ήταν προορίζονται για Άρης Θεσσαλονίκης, αλλά είχε ήδη δηλώσει την πρόθεσή του να συνεχίσει να παίζει στο CBA¨(σ.σ. εννοεί τη Λίγκα ACB).
Η Cajasol του Joan Plaza ήταν μία από τις επιλογές που εξετάζονται, αλλά τελικά ο σύλλογος καρέκλες Miguel Cano (σ.σ. που έχει στον πάγκο τον Μιγκέλ Κάνιο, εννοεί) θα είναι ο παίκτης την επόμενη σεζόν.
Όλα τα μέρη συμφωνούν με την έλλειψη πρόσφατων περιθώριο συνήθως σε αυτού του είδους τις αποστολές" (σ.σ. το τελευταίο αυτό νομίζω ότι το... καταλάβατε).
Οι Ισπανόφωνοι φίλοι θα έχουν καταλάβει καλύτερα το νόημα. Λέει ότι "ο παίκτης πήγαινε για τον Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΗ ΛΙΓΚΑ ACB".
Τώρα αν αυτό το άρθρο συνάδει με τα όσα ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει κατά καιρούς, ή με όσα "ευαγγελίζονται" διάφορα ρεπορτάζ απ' το χειμώνα, είναι άλλου "παπά" ευαγγέλιο!
Απλά, όπως και στην περίπτωση του Ταπούτου, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το συναίσθημα, όταν και αν αυτό υπάρχει, είναι κάτι που στον επαγγελματικό αθλητισμό μόνο με συνέπεια έργων και λόγων μπορεί να "μετρηθεί". Αν είναι να μετριέται με επιταγές και συμβόλαια, άστα να πάνε...

1 σχόλιο:

xavier είπε...

κωστα ο στινσον με τον κλαρκ ηταν συμπαικτες περσι στο τουρνουα στριτμπολ hoops in the sun στην νεα υορκη...Και πηραν την πρώτη θεση...

Φετος ο στινσον δεν πρεπει να επαιξε γιατι ηταν στα σαμερ λιγκ...

Ο κλαρκ αλλαξε ομαδα φετος και βγηκε 2ος...

Φετος επαιζε με τους Pops 5 - The Legacy ο Keydren “Wet Those” Clark

Περσι και στινσον και κλαρκ ηταν στους Bingo's All-Stars...