Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Για να δούμε τι θα δούμε


Κατ΄αρχήν, ξεκινάμε με είδηση - αναβλήθηκε όλη η αγωνιστική της... Α2! Αλαλούμ, κρίμα για τις ομάδες. Και ετοιμαζόμουν για ένα συγκινητικό απόγευμα στο μεγάλο κλειστό του ICBS, τώρα θα "αναγκαστώ" να προσαρμοστώ στις νέες συνθήκες, που με οδηγούν στο να ξεκινήσω τη μέρα μου με το τρομερό ντέρμπι Κολοσσού - ΠΑΟ, για το οποίο μία εφημερίδα "σπατάλησε" (κατά το δοκούν) μια ολόκληρη πρώτη σελίδα για να χαρακτηρίσει ως "χούντα" την απόφαση των γηπεδούχων να μη δεχθούν φιλοξενούμενους φιλάθλους. Θα συνεχίσω με το παιχνίδι του ΣΕΦ, Ολυμπιακός - Άρης, όπου "στέκομαι" στην περήφανη δήλωση του Λάζαρου Αγαδάκου, που είπε ερωτώμενος για τον Τσίλντρες: "ναι, πράγματι μπορεί να διαφημίσει το ελληνικό μπάσκετ στην Αμερική. Αλλά μόνο μέχρι εκεί". Μετά απ' αυτή τη δήλωση ο Λάζαρος μπαίνει στο "πάνθεον" του blog μας, χωρίς δεύτερη κουβέντα...

Τι θα δούμε όμως; Με περιέργεια θα περιμένουμε να δούμε την εκτός έδρας φανέλα του Άρη, αν θα είναι κι αυτή ριγέ... Δε χρειάζονται αναλύσεις - τα ριμπάουντ είναι σημαντικά και θα πρέπει να βρεθεί και τρόπος για να "φθαρούν" οι ψηλοί του Ολυμπιακού.

Απ' την άλλη σκέφτηκα να πάω μεθαύριο, Κυριακή, στα Τρίκαλα για να δω το ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι καλή ιδέα, γιατί αν χάσει ο ΠΑΟΚ βλέπω να φεύγει κι άλλος... Όσο για τα της Α2, άγνωσται οι βουλαί του Τζιβελέκα. Αυτός κάνει κουμάντο πλέον στο ελληνικό μπάσκετ!
ΛΕΖΑΝΤΑ: Ο καθένας με το ντέρτι του...

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Κώστα δεν βλέπω σχόλιο σου για την κωμωδία της χρονιάς. Έλα που δεν κατάλαβες...Πρωταγωνιστές η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, η ΕΕΑ, η Καβάλα, η ομάδα της συνοικίας και guest star ο "Ξανθός".

Δηλαδή ο ΠΑΟΚ πέρυσι και άλλες πολλές ομάδες κατά καιρούς (πχ το Αιγάλαιω)πληρούσαν τις προυποθέσεις για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα (περισσότερο ερασιτεχνικό τουρνουά θυμίζει βέβαια);

Φέτος η Καβάλα τους μάρανε;

Οι υπεύθυνοι (*ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ*) ας κοιτάξουν τα χάλια τους στον καθρέπτη και να μην τολμούν να διασύρουν κατά αυτόν τον τρόπο το basketball. Ντροπή τους..

Έπρεπε να φτάσουμε μέσα Οκτώβρη για να διαπιστώσουν ή να αποφασίσουν ότι η Καβάλα δεν μπορεί να "κατέβει" στο πρωτάθλημα;

Βαρβαρόπουλος Κωστής είπε...

ότι έγινε σε κάθε ομοσπονδία γίνεται τώρα και στο μπάσκετ, η μονόπολη των ομοσπονδιών για όποιον καταλαβαίνει... Εξεπλάγην δυσάρεστα από τον Ιωαννίδη. Ρεσάλτο σε ομοσπονδία πάει να γίνει και κάποια χαϊβάνια κατηγορούν τον Βασιλακόπουλο και τον Οικονομίδη... Πληροφοριακά, μιλάω ως φίλαθλος (ούτε ψήφισα στις εκλογές τους μεγάλους για να μην παρεξηγηθώ κιόλας!!!)