Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2007

Νέα Εθνική Ελλάδας


Δεν είναι και τόσο εύκολη η "επόμενη ημέρα" για μια Πρωταθλήτρια Ευρώπης, που επιστρέφει στη χώρα της ως "τεταρταθλήτρια" (σικ) πλέον. Ούτε και ο προβληματισμός για το κακό μπάσκετ το οποίο δυστυχώς παρουσίασε η Εθνική μας έχει πλέον και τόσο σημασία. Ας τον κρατήσουν αυτοί που επέλεξαν να κρατήσουν ισορροπίες και να μην έρθουν σε "σύγκρουση" με παίκτες που δεν μπορούν πλέον να προσφέρουν, είτε γιατί έχουν το μυαλό τους αλλού, είτε γιατί δεν μπορούν αγωνιστικά.

Δε χρειάζεται πανικός - μικρή χώρα είμαστε πληθυσμιακά, επιλογές όμως έχουμε. Στη θέση του Νικόλα θα βάλουν τον Πελεκάνο, στη θέση του Κακιούζη τον Μαυροκεφαλίδη, ενώ υπάρχει και ο Βασιλειάδης, ο Κυρίτσης, ο Γλυνιαδάκης και άλλα παιδιά που έρχονται από "πίσω".

Στη θέση του Λάζαρου, που σκέφτεται σοβαρά να σταματήσει, πριν τον "σταματήσουν", υπάρχει ο Κουφός κι ο Σχορτσανίτης. Οπότε το μέλλον μοιάζει "φωτεινό", αλλά τα πάντα κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Ας αφήσουμε τα παιδιά, τους προπονητές και τους επικεφαλής της Ομοσπονδίας να ηρεμήσουν, να σκεφτούν το τι θα γίνει, και ας ασχοληθούμε κι εμείς με το πρωτάθλημα, το οποίο αρχίζει σε κανά μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: