Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Άλλος ένας "μπλε" στον Άρη;




Αν και οι αναγνώστες του blog ήδη το έχουν πληροφορηθεί απ'το διπλανό chat, που έχει χρήστες που είναι σούπερ - ευχαριστώ, παιδι, για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια (και το κράξιμο, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, δεν κολλάμε), εντούτοις ας παραθέσουμε την πληροφορία για τον Δημήτρη Βεργίνη και τον Άρη, για όσους ίσως δεν το έχουν δει ακόμη...
To θέμα είναι αν ο παίκτης, γνωστός για τα "κυανόλευκα" αισθήματα του, έρθει ελεύθερος στον Άρη ή - για να το προχωρήσουμε σε "σενάριο"- αν η μετακίνηση αυτή συνδέεται ή συνδεθεί στο μέλλον με τίποτα... άλλο! Το βέβαιο είναι ότι ο Βεργίνης είναι παικταράς και καλό παιδί και αξίζει να έχει χρόνο συμμετοχής!

Αντιγράφουμε - ο χρόνος μας πιέζει, ευχαριστούμε τους συναδέλφους - απ' το www.sport-fm.gr!

"Στον Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Βεργίνης. Ο πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού συζητά με τους ανθρώπους των «κίτρινων» και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο 23χρονος παίκτης, δεν θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού. Οι «πράσινοι» θα αφήσουν τον παίκτη ελεύθερο καταβάλλοντας του το 1/3 του υπάρχοντος συμβολαίου του, ενώ ένα άλλο ποσοστό θα καλυφθεί από τους Θεσσαλονικείς.

Για τον Βεργίνη, υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Κολοσσό ωστόσο ο ίδιος, επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά στον Γιώργο Μπόγρη, η παραμονή του –ή μη- στο «τριφύλλι» είναι ακόμα στον αέρα, με τους Πανελλήνιο και Ίκαρο να έχουν εκφράσει τον ενδιαφέρον τους. Ο νεαρός σέντερ, πάντως, ταξίδεψε με την αποστολή στο Ζλάτιμπορ.

Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έφτασαν την Τετάρτη στην σερβική πόλη. Η διαδρομή περιελάμβανε και μια στάση στο Βελιγράδι, από όπου παρέλαβαν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Άλεξ Μάριτς. Ο πρώην παίκτης της Παρτιζάν ενσωματώθηκε στην αποστολή, ενώ μετά την άφιξη τους άρχισαν κιόλας τα δύσκολα… με τρέξιμο στο βουνό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: