Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

"Σταύρωσον αυτόν"

Η αλήθεια είναι ότι άργησα... Όχι γιατί σκεφτόμουν τι θα γράψω, λίγο - πολύ ξέρετε τις απόψεις μου. Μέχρι να "κλείσει" η εφημερίδα όμως, παίρνει χρόνο, ιδίως στα εκτός έδρας παιχνίδια. Και τώρα που ξεκίνησα να γράφω, ώρα 00:14, ακόμη δεν τελειώσαμε. "Μαύρη" δουλειά η δημοσιογραφία, ξανασκεφτείτε το όσοι βλέπετε τους "τηλεαστέρες" και ονειρεύεστε μαύρες σακούλες γεμάτες εκατομμύρια. Έχει και τα καλά της, βέβαια, την ομορφιά της. Αλλά αυτά άλλη ώρα...
Έχασε ο Άρης απ' τη Λιέτουβος. Ποιος πίστευε το αντίθετο; Να σας πω ποιος... Αυτός που ό,τι και να γίνει, θα είναι Άρης. Άρης στα "σκατά", Άρης στα δύσκολα, Άρης με έναν πλέιμεϊκερ "κουτρουβάλα", Άρης με έναν "λίγο" προπονητή, Άρης με μια διοίκηση περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων. Άρης με 3500 προπονητές στο γήπεδα, στα ραδιόφωνα, στα τηλέφωνα και στα μέιλς.
Ευθύνες υπάρχουν πολλές και για μένα, περισσότερη ευθύνη έχει μια διοίκηση που διαλέγει έναν προπονητή, παρά ένας προπονητής που με "πέντε φράγκα" προσπαθεί να μαζέψει παίκτες. Οι επιλογές όμως είναι δικές του, οι περισσότερες.
Ο Χέρμπερτ, λοιπόν, δεν πέτυχε στη διαχείριση του υλικού, δεν μπόρεσε να τους κάνει να παίζουν κοντρολαρισμένα στην επίθεση. Δεν έχουν... σύστημα κάποιες φορές, έτσι μου μοιάζει, όταν παίρνει τη μπάλα ο "άσος" και περιμένει ένα απλό σκριν στην κορυφή για να κάνει "ντράιβ" και να πετάξει τη μπάλα έξω σε κάποιον θεωρητικά ελεύθερο. Δείτε το πρώτο ημίχρονο και προσέξτε σε πόσες επιθέσεις κάνει "σινιάλο" ο Ουάσιγκτον για σύστημα επίθεσης. Δείτε πόσες φορές πήρε τη μπάλα, πρώτα αυτός, μετά στην άλλη επίθεση ο Ηλιάδης, μετά ο Τσαλδάρης και μετά ο... Μάσεϊ. Χωρίς σκριν, χωρίς κίνηση, χωρίς πικ εντ ρολ. Ακόμη κι εκείνο το απαρχαιωμένο σύστημα που έπαιζε ο Καστλ με τον Σιγάλα, που έβγαινε κάτω απ' το καλάθι μόνος ο Καστλ, τελείωσε. Δεν το ξαναείδαμε.
Και στην άμυνα; Εκεί φαίνεται το αληθινό πρόβλημα του Άρη. Αδιαθεσία. Απάθεια. Ακινησία. Άνευροι όλοι. Μόνο ο Καλαϊτζής και κάποιες φάσεις ο Μάσεϊ. Ο Τέρι χρεώθηκε ένα ανύπαρκτο φάουλ, οι διαιτητές έπαιξαν ένα ρολάκι. Εκεί που μείωσε στους 9, έδωσαν ένα ανύπαρκτο φάουλ στον Καλατζή, έδωσε... τρεις βολές και τεχνική ποινή στον Χέρμπερτ. Να είμαστε δίκαιοι, παιδιά. Αυτά να τα βλέπουμε. Ήθελε 3.42΄΄ για να λήξει και ήταν 9-10 πόντοι. Πέντε βολές και "γεια σας".
Πάμε στην επόμενη μέρα... Δε θα ήθελα να είμαι στη θέση του Γιάννη του Δαμιανίδη. Για τον πρόεδρο δεν μπορώ να πάρω όρκο. Όταν είσαι πρόεδρος του Άρη και δημοσίως λες ότι: "θα κρατήσουμε και του χρόνου τον Χέρμπερτ ("Αθλητικό Μετρόπολις"), ενώ έχεις κάνει 5 ήττες και έχεις μπροστά σου πολύ δύσκολο πρόγραμμα, τότε... εσύ ξέρεις! Όταν χάνεις απ' τη Λιέτουβος, λογικό είναι να φοβάσαι και μετά για τον αγώνα με τον ΠΑΟ, και μετά με την Ταού και μετά με τον... Πανιώνιο! Και λες ότι θα τον κρατήσεις; Εσύ... ξέρεις.
Φαντάζομαι πόσα τσιγάρα έχει καπνίσει ο Γιάννης τέτοια ώρα. Και πόσα τηλέφωνα έχει πάρει και τον έχουν πάρει. Ελπίζω να μην ακούει και στα ραδιόφωνα τι γίνεται, πόσο μάλλον στα σάιτ, στα φόρουμ και στα... μπλογκς!
Ελπίζω να πάρει τη σωστή απόφαση, εγώ παρά τα όσα μου είπαν καμια... δεκαριά που με πήραν τηλέφωνο στην εφημερίδα και οι άλλοι δέκα που μου έστειλαν μέιλ με τη... λήξη του αγώνα, δεν πρόκειται να κάνω κάτι για να τον... επηρεάσω. Εγώ θα καταγράψω την απόφαση του, όπως και το αποτέλεσμα της. Καληνύχτα και καλή τύχη!

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας,
Από όσα γράφετε Κε Κούση, θα έλεγα ότι συμφωνείτε με την άποψη ότι η αγωνιστική και ψυχολογική εικόνα του Άρη είναι στην παρούσα φάση κάτι που αποτελεί διαχειριστική ευθύνη του προπονητή. Συνεπώς από εκεί θα πρέπει (αν πρέπει στην παρούσα φάση) να ξεκινήσει η απονομή ευθυνών.
Ο Κος Χέρμπερτ έχει αποτύχει σε συγκεκριμένους τομείς, οι οποίοι είναι λιγο-πολύ γνωστοί και τους αντιλαμβάνεται όποιος έχει παίξει (όπως ο γράφων) έστω και ερασιτεχνικά μπάσκετ.
Νομίζω ότι στην παρούσα η αντικατάσταση του μάλλον θα ωφελήσει τον Άρη. Η ανανέωση στην ψυχολογία των αποδυτηρίων και των προπονήσεων, η τόνωση του ηθικού ορισμένων παικτών που σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν και τώρα μάλλον βολοδέρνουν στην δεκάδα χωρίς σαφή ρόλο (γιατί δωδεκάδα δεν υπάρχει, Τσαιρέλης και Παντελιάδης δεν χρησιμοποιούνται σχεδόν ποτέ, τουλάχιστον πέρυσι είχαμε να λέμε μόνο για τον Φλέτσερ), η μετουσίωση των παραπάνω σε ενέργεια πάνω στο παρκέ στους επίσημους αγώνες είναι κάτι που καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί μέσω της αλλαγής της τεχνικής ηγεσίας στην κρίσιμη φάση που βρισκόμαστε.
Και κάτι για τον Κο Δαμιανίδη: Εκτιμώ όλη την συνεισφορά του στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, ο σύλλογος σίγουρα τον χρειάζεται, εκφράζω όμως την ανασφάλεια μου απέναντι στα κριτήρια που πολλές φορές υιοθετεί. Αναφέρομαι π.χ. στην κατα καιρούς εμμονή του να φέρει για δευτερη φορά τον Κόμματο στον Άρη (σαν μεταγραφή που θα ενθουσιάσει) καθώς και στις δηλώσεις που αναφέρεστε σχετικά με την διατήρηση του Κου Χέρμπερτ και του χρόνου.
Ο κος Χέρμπερτ ήταν η ενδεδειγμένη λύση για το καλοκάιρι (σύμφωνα με τις προσφορές που υπήρχαν αλλά και με το βαλάντιο που ο Άρης διέθετε) αλλά στην παρούσα φάση είναι προφανές ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί τουλάχιστον άμμεσα την κρίση και μάλλον πρέπει να αντικατασταθεί πριν το καράβι βουλιάξει...
Ξεκαθαρίζω ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν καλοπροαίρετα σχόλια του γράφωντος, ο οποίος δηλώνει υπεύθυνα ότι υπήρξε πλάι στο σύλλογο και στα καλά αλλά και στα άσχημα και δεν ανήκει σίγουρα στους 3500 χιλιάδες προπονητές που αναφερθήκατε...

Ανώνυμος είπε...

Θα αποπειραθώ να καταγράψω την πραγματικότητα:
1. Κακή λειτουργία στην άμυνα στην έναρξη κάθε παιχνιδιού. Βελτίωση της προς το 3ο δεκάλεπτο συνήθως, οπότε και ο αντίπαλος κάνει κοιλιά λόγω της πιθανής διαφοράς που έχει, αλλα και της ενέργειας που βγάζουν στο παρκέ κάποιοι παίκτες (συνήθως ο Καλαϊτζής είναι πάντα ενας εξ' αυτών)
2. Άναρχη επίθεση, συνήθως ατομικών εμπνεύσεων. Ακόμη και όταν η άμυνα αρχίσει να αποδίδει υπάρχει δυσκολία στο σκοράρισμα με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να κατορθώνει να ανακάμπτει από το come back μας (συνέβη με τον Ολυμπιακό στο 2ο αγώνα, συνέβει και χτες όταν φτάσαμε στο -9 και κάποιες φορές ακόμα)
3. Συγκεκριμένοι πάιχτες δεν έχουν σαφή ρόλο, κυρίως ο Τέρυ. Είναι παιχταράς, κανείς όμως δεν του έχει εξηγήσει τι περιμένει ο Άρης από αυτον στην παρούσα φάση. Συμπεριφέρεται αδιάφορα με το μυαλό στο NBA.
4. Η χρονιά βγαίνει με 9 κατά μέσο όρο παίκτες. Τσαϊρέλης, Παντελιάδης και πολλές φορές Ηλιάδης σπάνια παίρνουν έστω και δευτερόλεπτα συμμετοχής. Ο Ματσόν έφαγε "κράξιμο" για τον Φλέτσερ πέρυσι, (παραιτήθηκε και ο Ντίμης Παπαιωάννου γι΄ αυτό...) Με 9 παίκτες δύσκολο να βγεί τέτοιο πρόγραμμα.
5. Η συνοχή της ομάδας και η περιρεόυσα ατμόσφαιρα. Δεν έχω αποδείξεις γι'αυτο αλλά τελικά η παρουσιά των Κάστλ-Σιγάλα πέρυσι μάλλον δημιούργησε μια πολυ πιο γόνιμη ατμόσφαιρα αποδυτηρίων. Φέτος η "αρχηγοποίηση" του Καλαϊτζη (τον οποίο εκτιμώ από ετών απεριόριστα σαν παίκτη) και η ανάδειξη του σαν "μάνα του λόχου" φαίνεται να μήν αρκεί κυρίως λόγω της ιδιοσυγκρασίας του παίκτη, όχι της διάθεσης του για προσφορά.
6. Το αρχικό ρόστερ - ο προγραμματισμός του καλοκαιριού. Η ομάδα στήθηκε με εμφανέστατα κενά στη ρακέτα. Χρειάστηκε η ουσιαστικότατη προσθήκη του Μπόισα και πάλι πολλές φορές το πρόβλημα στη ρακέτα παραμένει.
7. Η ομάδα δεν έχει κερδίσει σχεδόν ούτε ένα παιχνίδι όταν αυτό κρίθηκε στον πόντο. Λάθη διαχείρισης υλικού αλλά και οργάνωσης ήταν σχεδόν πάντα στο προσκήνιο. Εξαίρεση αποτελεί ο αγώνας με την Τσιμπόνα και την Εφες εντός.

Ολά τα παραπάνω νομίζω ότι είναι ευθύνη του προπονητή. Στον αντίποδα βρίκονται οι ονειρεμένες εμφανίσεις στις εκτός έδρας νίκες με Εφες και Τσιμπόνα, τα παιχνίδια την περίοδο πριν τα 2 ματς με τον Ολυμπιακό κλπ, τα οποία, για να είμαστε δίκαιοι, πάλι ο προπονητής θα πρέπει (τουλάχιστον σε ένα σημαντικό ποσοστό) να χρεωθεί. Επίσης τα "κονέ" με παίχτες όπως ο Μότολα, ο Ράιτ, ο Τέρυ και ο Μπόισα και οι μεταγραφές τους στον Άρη.

Η διοίκηση ας σταθμίσει τα παραπάνω και ας λάβει τις αποφάσεις της. Είναι κρίμα όμως η ομάδα να έχει εμφανώς καλύτερο ρόστερ απο πέρυσι, μην έχει κάνει όυτε ένα sold out και να βρίσκεται σ' αυτήν την κατάσταση...

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ "ΧΘΕΣ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠ'Ο,ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΕΟΝ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΣΚΟΠΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ.
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΝΘΗΡΑ.ΠΗΡΑΝΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 9ος ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ BACKGROUND ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΗΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΡΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΖΕΤ ΤΩΝ 2 ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ BUDGET ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ COACH ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΡΙΣΚΟ.
ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΕΝΑΝ ΜΕΤΡΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ COACH(ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ),ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.ΕΝΑΝ COACH ΠΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ Ν'ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Kostas: Opws?

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΩΡΓΟ ΣΙΓΑΛΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΟΥΜΕ... ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ?.....

Ανώνυμος είπε...

θα θέσω το θέμα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, έξω από τα της τωρινής κρίσης και του πώς θα εξελιχθεί η χρονιά.Θεωρώ ότι ο Άρης, μοιραία και χωρίς να φταίει κανείς, κινδυνεύει να εισέλθει, αν δεν έχει εισέλθει ήδη, σε μια κατάσταση στασιμότητας.Χαρακτηριστικό γνώρισμά αυτής είναι ότι δεν μπορεί να χτυπήσει ΠΑΟ και ΟΣΦΠ,λόγω μπάτζετ και συγχρόνως πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσει να πέσει από την τρίτη θέση.Ακόμα και να μας περάσει τώρα ο Πανιώνιος στη βαθμολογία, θα τον περάσουμε αργότερα, γιατί έχει και αυτός να παίξει με ΠΑΟ ΟΣΦΠ, όταν εμείς θα έχουμε βατό πρόγραμμα.Το θέμα όμως είναι ότι μοιραία μπαίνουμε σε μια στασιμότητα στόχων,αφού εγκλωβιζόμαστε σε 3η θέση στο πρωτάθλημα και στο τοπ 16 στην ευρωλίγκα.Και η στασιμότητα είναι το νούμερο 1 στοιχείο που μπορεί να προκαλέσει ατονία του ενδιαφέροντος των φιλάθλων.Μακροχρόνια η μόνη εφικτή λύση είναι το Γήπεδο που θα τονώσει το ενδιαφέρον.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ?

ΑΠΙΤΗΤΙΚΟΣ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΑΛΛΩΣΤΕ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ (ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΚΟΜΑ).

ΤΗ ΜΙΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ(...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ...) ΑΛΛΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΣ - ΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ.ΨΥΧΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!

ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ(ΠΕΡΙ ΘΕΡΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ!

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο τελευταίος ανώνυμος φίλος. Και μένω ιδιαίτερα στο ότι όταν έρχονται οι νίκες όλοι κάνουν ...μοκο. Που ήταν όλοι αυτοί οι προπονηταράδες όταν η ομάδα δεν μπορούσε να σπάσει τη ζώνη του Κολοσσού; Που 1 (ένα, όχι ολόκληρη στρατιά) πεντάρι έκανε ότι ήθελε με Μότολα, Μάσει, κλπ κλπ; Που κοντέψε ο τίγρης να πάρει το ματσάκι με τους ...πρώην μας; Γιατί εκπλήσονται πια τόσο πολύ όλοι τώρα;;;

Εντάξει δεν μπορώ να παραγνωρίσω ότι ο Μότολα ήταν πολύς για τον Άρη (τουλάχιστον με ο Μότολα που ξέραμε στην προ-Αρη εποχή) κι ότι δεν θα ερχόταν πιθανότατα χωρίς τον Χέρμπερτ (ακόμη κι ο Μπόισα)... αλλά δυστυχώς το χαρτί δεν βγήκε... Τώρα αν (και πάλι) το όλο στόρυ (χτίσιμο ομάδας, προσθήκες παικτών, κλπ) γίνεται και πάλι για να μπορέσεις να πάρεις τον ...νιωνιο στα play-offs τοτε πάω πάσο... Κάτι μου θυμίζει η όλη κατάσταση...

Δεν ξέρω αν προτάσεις του τύπου Σιγάλα στέκουν πουθενά κι αν έχουν κάποιο νόημα κυρίως, αλλά θεωρώ σχεδόν απίθανο να αλλάξει κάτι τρομερά στην πορεία της ομάδας. Μακάρι να στρώσει λίγο ο Ντάριους, μακάρι να βρει (ή μάλλον να του βρούνε) κάποιο (οποιονδήποτε...) ρόλο του Τέρι, μακάρι ο Ηλιάδης και ο Παντελιάδης να μην παίζουν μία στο εκατομμύριο... μακάρι... μακάρι...

Ανώνυμος είπε...

Kostas: makari! Oso gia ton Sigala, einai nwris akomi. Manager omadas pio poly tou tairiazei...

Ανώνυμος είπε...

Καλή και η σκέψη για μάνατζερ. Βέβαια όταν ο Γιαννάκης είχε αναλάβει την Εθνική ή το Μαρούσι δεν είχε πρωτίστως "ψηθεί" σαν μάνατζερ. Το ίδιο κι ο Κατσικάρης, διορθώστε με αν κάνω λάθος. Και το παλικάρι ξέρει μπάσκετ...
Συμφωνώ βέβαια ότι το λιγότερο επικίνδυνο αυτή τη στιγμή είναι να λυθεί το πρόβλημα εκ των έσω. Συμφωνώ ότι πρόβλημα υπήρχε και πριν το διπλό στην Τουρκία, διαφορετικά δεν εξηγείται πως "γύρισε ο διακόπτης" και μετα από μια ήττα στον πόντο στο ΣΕΦ άρχισε η κατρακύλα.
Μακάρι ο Γιουρούσιους Ουάσιγκτον να βρει τον εαυτό του, ο Ηλιάδης να πάρει ένα καθαρό ρόλο (όχι τη μια μηδέν λεπτά συμμετοχης και στον επόμενο αγώνα Ευρωλίγκας να βγάζει το φίδι), ο Τέρυ να ευαισθητοποιηθεί (αυτή τη στιγμή μάλλον σαν να προκαλεί να τον διώξουν ώστε και Αμερική να πάει και την αποζημίωση να μη χάσει), ο Παντελιάδης να δίνει πιο πολλές ανάσες στους άλλους όταν το παιχνίδι το επιτρέπει ( και όχι όταν οι αλλοι κάνουν 5 φάουλ) και άλλα διάφορα που κατά καιρούς έχουν γραφεί...
Δύσκολα όμως όλα αυτά να συμβούν πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Το πρόγραμμα δεν προσφέρεται για νίκες-ανάσες δυστυχώς στα επόμενα 3 παιχνίδια με ΠΑΟ, ΤΑΟΥ και Νιώνιο. Οπότε και η γκρίνια θα πολλαπλασιαστεί. Μακάρι να βγω ψεύτης φυσικά...

Ανώνυμος είπε...

Το βασικό σε όλα αυτά είναι ο Χέρμπερτ όχι μόνο να έχει τη στήριξη της διοίκησης άλλα και να έχει τη διάθεση να προσπαθεί να κάνει κάτι για να γυρίσει το κλίμα. Οι δηλώσεις του ¨...έχουμε ένα μήνα που δεν παίζουμε καλά", το ότι είδε το τρίτο δεκάλεπτο καθιστός προχτές αλλά ξαφνικά στο τέταρτο "αφυπνίστηκε" (και έφαγε και κρίσιμη τεχνική ποινή) δείχνουν (μακάρι να είμαι άδικος μαζί του) ότι και ο ίδιος δεν πολυπιστεύει ότι έχει τη δυνατότητα να αφυπνίζει όταν χρειάζεται. Και ειδικά με τους 4 Αμερικάνους από αυτόν περιμένουμε όλοι να "επικοινωνήσει". Αυτός όμως στα δύσκολα το γύρισε σε ελληνική πεντάδα για να επιτύχει το come back. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΙ.ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ,Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ.ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ Ο ΛΑΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για μένα είναι σαφές ότι παίζουμε χωρίς προπονητή: Και για το άλλα αντ' άλλων στήσιμο της ομάδας το καλοκαίρι(τολμά και μιλά ακόμη για PG?, ο Τέρρυ για ποια θέση αγοράστηκε?) αλλά ΚΥΡΙΩΣ για το κλίμα χαβαλέ και παραλίας που επικρατεί στην ομάδα!