Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ο Μάικ Ντ' Αντόνι, οι Λέικερς, οι Νικς, οι Σανς και η "Επίθεση των 7 δευτερολέπτων"! VIDEOS

Ένας φίλος στο Facebook μου έστειλε αυτό το φανταστικό κείμενο, απ' το μπλογκ feelthegap.blogspot.gr του Δημήτρη Ιορδανόπουλου. Μια πολύ καλή ανάλυση που έγινε τον Μάρτιο, όταν οι Νικς με τον Ντ' Αντόνι στον πάγκο και τον Λιν στο παρκέ να κάνει "όργια" έπαιρναν "ζωή".



Η ανάλυση του Δημήτρη "κρύβει" και τον πιθανό λόγο που οι Λέικερς τον προτίμησαν! Είναι η εμμονή του Ντ' Αντόνι - εκ διαμέτρου αντίθετη με την "Επίθεση Princeton" (την οποία αναλύσαμε ΕΔΩ) που ήθελε να διδάξει ο Μάικ Μπράουν - στο γρήγορο μπάσκετ και δη στη διάσημη εξ αιτίας του "επίθεση των 7 δευτερολέπτων"! Με αυτήν, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, ο Ντ' Αντόνι έγινε "προπονητής της χρονιάς" το 2005! Το παραθέτουμε, τονίζοντας την εκπληκτική δουλειά του φίλου Δημήτρη...
 
 
 
Ο Ιταλο-αμερικανός Michael Andrew "Mike" D'Antoni, γεννήθηκε στις 5 Μαϊου του 1951 στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Το 1973 επιλέχθηκε στο ντραφτ από τους Kansas City-Omaha Kings, και η πρώτη του σεζόν άφησε υποσχέσεις, καθώς επιλέχθηκε στην δεύτερη καλύτερη rookie πεντάδα του ΝΒΑ. Η αγωνιστική εξέλιξή του δεν ήταν η αναμενόμενη, κι έτσι μετά από 3 σεζόν στους Kansas City-Omaha Kings και ένα σύντομο, ανεπιτυχές πέρασμα από τους San Antonio Spurs, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.
 
 
Διαβάστε ΕΔΩ την πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: