Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Πρώτος ο ΠΑΟΚ στην Πάτρα!

Παρά τα προβλήματά του, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 82-81 τον Ίκαρο Καλλιθέας και πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Απόλλων Πάτρας.

Ο «Δικέφαλος» αγωνίστηκε χωρίς τον Λάζαρο Παπαδόπουλο ο οποίος είχε ενοχλήσεις από το χθεσινό (14/9) αγώνα με τον Απόλλωνα, ενώ έχασε και τον Ουίλ Χάτσερ (δεν έπαιξε στην τέταρτη περίοδο), που τραυματίστηκε στο μάτι και πήγε στο νοσοκομείο για ράμματα! Παρόλα αυτά, η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πάρει τη νίκη, παρά την αντεπίθεση της αθηναϊκής ομάδας στο τέλος (από το 71-80 που έγινε με τρίποντο του Γιώργου Δέδα).

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και ο Νίκος Καλλές κάλυψαν το κενό του «Λάζου», πετυχαίνοντας από 15 πόντους ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία του Βαγγέλη Μαργαρίτη. Ο δε Κώστας Χαραλαμπίδης συνεχίζει με... κεκτημένη ταχύτητα από πέρυσι και «πλήγωσε» τον Ίκαρο πετυχαίνοντας 19 πόντους. Για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη εντυπωσιακός για ακόμα μία φορά ήταν ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, Γκίμπσον.

ΠΑΟΚ: ΜακΓκραθ 8(2), Χαραλαμπίδης 19 (1), Δέδας 6 (2), Τσαϊρέλης 15, Καλλές 15, Χάτσερ 6 (1), Μαργαρίτης 9, Κασελάκης 4, Θεοδωράκος.

ΙΚΑΡΟΣ: Γκίμπσον 23 (7), Σρναντ 10 (2), Λαρεντζάκης 3, Κυρίτσης 14 (1), Βρκιτς 8, Στέβοβιτς, Γουάτ 6, Αγαδάκος 4, Φαγέ 13 (2).

Πλούσιο Φωτορεπορτάζ και Δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου, αλλά και ο τραυματισμός του Γουίλ Χάτσερ στο Basketplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: