Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Στην Αθήνα ο Δαμιανίδης




Στην Αθήνα ταξιδεύει αύριο ο πρόεδρος του Άρη Γιάννης Δαμιανίδης προκειμένου να ολοκληρώσει τις επαφές του για το θέμα της υποψηφιότητας του για τη θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, αλλά και παράλληλα να μιλήσει με ανθρώπους του μπάσκετ για τη νέα χρονιά σε σχέση με τον Άρη.
Όπως έχει ήδη δηλώσει ο Δαμιανίδης, η υποψηφιότητα στον ΕΣΑΚΕ είναι κάτι που τον ενδιαφέρει και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη εξασφαλίσει τη στήριξη του Παναθηναϊκού και όσο απίστευτο κι αν ακούγεται και του Ολυμπιακού. Το θέμα είναι, βέβαια, τι θα πει και η ΕΟΚ, δηλαδή ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Καθώς όλοι γνωρίζουν ότι αν πει "χ" ο Αι - Γιώργης, τότε οι περισσότεροι ψηφίζουν "χ". Ο Δαμιανίδης περιμένει απόλυτη συναίνεση και μόνο έτσι θα "εκτεθεί" στις εκλογές, σε διαφορετική δε θα "κατεβεί", αφού δε θέλει να αρχίσει να σηκώνει τηλέφωνα και να παρακαλά παράγοντες άλλων ομάδων.
Στα του Άρη ο ίδιος φέρεται να πιστεύει ότι είναι θετική η προοπτική ανάληψης του προεδρικού θώκου απ' τον Νίκο Γκάλη. "Αν αναλάβει ο Νικόλας θα είμαστε σούπερ" μας έλεγε χαρακτηριστικά χθες ο πρόεδρος του Άρη. Και ποντάρει στο ότι οι μέτοχοι της ΚΑΕ Άρης δηλώνουν όλοι "παρών" στο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα για τη νέα σεζόν.
Όσο για τον Μπλατ; "Καλύτερα εννιά καλοί και ο Μπλατ, παρά δέκα χωρίς τον Μπλατ". Κάτι που σημαίνει ότι έστω και με μειωμένο "παικτικό" μπάτζετ, ο Μπλατ θα μείνει στον Άρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: