Παρασκευή 15 Αυγούστου 2008

Τους θέλω στον ημιτελικό


Τους θέλω γιατί:
- αυτή τη φορά ο Πάνος δε θα κάνει αλλαγές "σημαδεύοντας" κάθε δική τους αλλαγή.
- γιατί ο Διαμαντίδης θα καταλάβει ότι μπορεί και να βάζει και κανένα καλάθι χωρίς να φοβάται...
- γιατί ο Σπανούλης είναι ο μόνος που δεν τους φοβάται...
- γιατί ο Σοφοκλής θα κάνει αμέσως προσπάθεια και δε θα κάνει προσποιήσεις μεσ' τη ρακέτα
- γιατί θα είναι ακόμη πιο υπερόπτες και θα βρίζουν ακόμη πιο πολύ, οι γ...όλες (συγνώμη, παιδιά)!
- γιατί θέλω να δω τις αληθινές μου δυνατότητες, αν υπάρχουν τέτοιες...
- γιατί θέλω να σταματήσουμε τις ατομικές ενέργειες και να παίξουμε λίγο με τη μπάλα μέσ' το καλάθι.
- για να βάλει ο Ζήσης και κανένα ελεύθερο σουτ...
- για να βάλει ο Φώτσης και κανένα... σουτ.
- για να τρελαθούν όλοι οι κοκκινομάγουλοι σχολιαστές του "Γιαχού", του "Σι Εν Εν" και όλων των άλλων "πλανηταρχών" και να ψάχνουν πάλι τίτλους του στιλ: "Γκρικ Τράτζεντι".
Τι λέτε, θα τους πετύχουμε στον ημιτελικό ή θα μας στείλει σπίτι ο Τζινόμπιλι;

5 σχόλια:

NIKOS-3- είπε...

EGW PISTEYW KOSTA OTI AN PAIXOUME GINOBILI THA GINEI MATSARA PANTWS MPOROUME NA KANOUME KAMIA[MAGKIA]THA FANEI STO MELLON AN HTAN MAGKIA KAI NA KANOUME MIA HTTA WSTE NA BGOUME TETARTOI KAI NA MHN PETYXOUME OUTE AGRENTINOUS OUTE AMERIKANOUS KAI NA PAIZOUME ME LITHOUANOUS KAI ISPANOUS NOMIZW

Κωνσταντίνος είπε...

Προέχει η Κίνα.. ας κερδίσουμε πρώτα τα Κινεζάκια που ΚΑΙ στην Ιαπωνία, αλλά και τώρα υποστηρίζουν θερμά τους Αμερικάνους και μετά ας βάλουμε πλώρη για το ματς με τον μέγιστο Μανού..

Πιστεύω η Αργεντινή είναι ομάδα στα ''μέτρα'' μας, μιας και οι Λιθουανοί είναι πιο ''γεμάτη'' ομάδα, πιο δεμένη μιας και είναι χρόνια μαζί. Η Αργεντινή έχει παιχνίδι το οποίο στηρίζεται στη φαντασία του Τζινόμπιλι, αλλά και στις προσωπικότητες του Σκόλα και του Νοτσιόνι.. ο Ντελφίνο δεν αποτελεί φόβητρο για μένα..

Με την πιεστική μας άμυνα και το έξυπνο παιχνίδι στην επίθεση μπορούμε να δημιουργήσουμε ''ρήγματα'', και αν βάλει και κανένα τριποντάκι ο Φώτσης τότε θα'μαστε καλά.. στη ρακέτα δεν έχουν το φόβητρο (ποιός Ομπέρτο τώρα..), οπότε δεν έχουμε να φοβόμαστε κάποια υπεροπλία, εν αντιθέσει τους Λιθουανούς που έχουν τον Λαβρίνοβιτς, τον Πετραβίτσιους και τον Γιαβτόκας, όπου εμείς δεν έχουμε κορμιά να τους αντιμετωπίσουμε..

Επίσης, ο Καουκένας δείχνει άλλος άνθρωπος μετά τον τραυματισμό τους που είχε φέτος και είναι ..''σεληνιασμένος''.. μακάρι να αποφύγουμε τους Λιθουανούς..

Υ.Γ. Πότε έμαθε ρε παιδιά να σουτάρει βολές ο Γιαφτόκας?! ..μέχρι και το στυλ του άλλαξε, πλέον δεν ''χτυπάει'' τη μπάλα 7-8 φορές σε slow-motion όπως έκανε, και τα ποσοστά του είναι πολύ καλά.. εν αντιθέσει με τον Ψόφο..

Βαρβαρόπουλος Κωστής είπε...

Μία από τα ίδια... Σκληρή ομάδα η Αργεντινή αλλά αυτή η εθνική δεν χάνει από παίκτες... 4 παίκτες είναι η Αργεντινή, 2 η Γερμανία, 1,5 η Κίνα κτλ κτλ... Η Λιθουανία είναι "ομάδα" άλλα έχει άλλα αδύνατα σημεία που θα τα μελετήσουμε όταν την βρούμε για το βάθρο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι η εθνική μας δεν έχει πολλούς παίκτες που να μπορούν και να παίζουν ξύλο. Ούτε ο Ζήσης, ούτε ο Διαμαντίδης είναι τέτοιοι παίκτες αν και αποτελούν τα πουλέν μου. Αντιθέτως αν παίξουν ξύλο οι Σπανούλης, Φώτσης και ψηλοί τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε το ματς. Ειδικά αν βοηθήσουν σε σκοράρισμα ο Φώτσης και ο Παπαλουκάς δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα σε συνδυασμό με την επιθετική άμυνά μας πάντα...

dr.SeenG είπε...

Έχουμε εξασφαλίσει μια θέση στην πεντάδα. Από εκεί και πέρα... μόνο για πιο πάνω βλέπουμε. Όμως το επίπεδο είναι πολύ ανεβασμένο. Ότι και να γίνει, δε θα είναι μεγάλη αποτυχία.
2,5 ώρες πριν τον αγώνα με την Αργεντινή ρισκάρω προγνωστικό: 83-75 και φύγαμε για ημιτελικό.
ΥΓ. Κώστα σε είχα στείλει ενα εμαιλ. Το έλαβες;

Κώστας είπε...

ti elege?