Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

"Παράγκα" και στο... ΝΒΑ;

Πάντα ήθελα να γράψω ένα μακεδονομαχικό κείμενο σχετικά με τη διαιτησία για μια απ' τις αγαπημένες μου ομάδες. Κάθε άλλη απόπειρα που θυμάμαι, είτε απέτυχε γιατί η ομάδα... διαλύθηκε (νιάου-νιάου), είτε εν τη γραφή της "πήγε κάπου αλλου".
Παρένθεση: αρρώστια είναι να γράφεις στο μπασκετικό σου μπλογκ, την ώρα που παίζει το... δεύτερο ημίχρονο της Ελλάδας με τη Σουηδία. Και πιο αμυντικά, εδώ που τα λέμε, δε γίνεται να παίξουμε, εκτός αν επιτρέπεται να παίξει και δεύτερος τερματοφύλακας. Και το λέω εγώ, που όταν το ξαναπάρουμε, πρώτος θα ουρλιάξω και θα βγώ στους δρόμους...
Συνεχίζουμε... "Ποιοι Σέλτικς;" δεν τολμώ να το γράψω. Ένα σπρώξιμο όμως απ' ότι διέκρινα απ' τις γκρίζες σκιές το είχαν οι πράσινοι. Το έχει το χρώμα, φαίνεται, στο μπάσκετ. Βολές όμως 38 έναντι... 10 στον δεύτερο τελικό, που είναι ο πιο κρίσιμος για να κάνεις το break (αφού στον πρώτο δεν έπαιξες) δε δικαιολογείται, ούτε απ' τους πιο έμπειρους και... ανώνυμους επαγγελματίες διαιτητές. Για να μη θυμηθούμε τα των στημένων αγώνων με το σκάνδαλο Ντόναχι...
* Μόλις "φάγαμε", γιατί περί "φαγώματος" επρόκειτο", το δεύτερο γκολ απ' τους Σουηδούς. Άντε να ασχοληθούμε λίγο με το αληθινό άθλημα που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα και έχει επιτυχίες συνεχείς εδώ και είκοσι χρόνια, όχι μία και... καλή! Πού να ήμασταν και ψηλός λαός!

9 σχόλια:

Unknown είπε...

Να δουμε αν θα παρουν οι λεικερς σφυριγματα εδρας σημερα..Αν κ θεωρω αξια το 2-0 οι σελτικς περα απαυτα
Υ.γ Μαγκες ο νιονιος..περνει τζααμπερ(οργίασε στον 4ο τελικο) κ εμεις χρυσωνουμε τον ..κλαρκ

NIKOS-3- είπε...

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

87-81

36 ΠΟΝΤΟΥΣ Ο ΚΟΒΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

NIKOS-3- είπε...

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΥΣ ΠΟΥ ΕΚΡΑΖΑΝ ΚΟΒΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 2 ΜΑΤΣ

Unknown είπε...

OΚ. Φίλε Νίκο, στον αγώνα αυτό μίλησε η έδρα σας... Παρ'όλα αυτά, η σειρά θα τελειώσει στη Βοστώνη.. ;)

celtic_pride

Y.Γ. Κώστα, τι γίνεται με Ματσόν? Απο εβδομάδα σε εβδομάδα πάμε..(Σαν την ιστορία του διαβατηρίου).. Επιπλέον, κανένα νέο για το δανεισμό του Γουίλκισον?.. Ελπίζω τα περι Καλαμπόκη που ακούγονται, να ισχύουν όσο τα περι Λιαδέλη.. ;)

Κωνσταντίνος είπε...

Πάντως η Κίμκι απέκτησε τον Παλάσιο (επισήμως..) ενώ είναι πολύ κοντά στο ν'αποκτήσει και τον Χόσλι, forward της Καρίσχαγια με καταπληκτικά νούμερα.. οπότε με Λάμπε και Χόσλι ο Mike στο περιθώριο..

Yπομονή με Ματζόν, μέχρι Παρασκευή..

Κωνσταντίνος είπε...

Tελικά από αλλού το περιμέναμε, και από αλλού μας ήρθε.. βρε τον Μάρσαλ..

NIKOS-3- είπε...

TON XEREIS AYTON TON MARSAL RE KWSTA?EINAI KALOS KAI MHPWS XEREIS AN THA ANAKOINWTHEI K ALLOS SHMERA?

Κωνσταντίνος είπε...

Ο Marshall αγωνίστηκε πέρσυ στην Karsiyaka.. εκεί όπου πήγε προπονητής ο Baldwin.. επίσης, εκεί αγωνίστηκε και το έτερο αστέρι της ομάδας, ο Χόσλι, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα μετακομίζει στην Dynamo του Blatt..

Ο Marshall αγωνίστηκε σε 30 αγώνες με μ.ο. πόντων 20..πιστεύω δεν είναι τυχαίο ότι επιλέκτηκε στη 2η καλύτερη 5άδα του πρωταθλήματος.. ίδωμεν, μιας και μπορεί να δεκτεί πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ και να μην ευδοκιμήσει η απόκτηση!αλλά δύσκολο το τελευταίο..

NIKOS-3- είπε...

THA ANAKOINWTHEI KANEIS ALLOS SHMERA?[CLARKE]