Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Έφυγαν με δάκρυα συγκίνησης Λέβινγκστον-Μπάρλοου-Tζάμσι-Μπέρκοβιτς

Το πρωί σήμερα (30/11) αναχώρησαν για την πατρίδα τους οι ξένοι βετεράνοι που τίμησαν με την παρουσία τους το μεγάλο διεθνές φιλικό παιχνίδι που με μεγάλη επιτυχία έγινε στο Παλέ Ντε Σπορ την Τετάρτη. Κλίφ Λέβινγκστον και Κεν Μπάρλοου έφυγαν με δάκρυα - κυριολεκτικά - στα μάτια ευχαριστώντας τον Χρήστο Κωνσταντινίδη για την εμπειρία, για την ευκαιρία που τους έδωσε να μοιραστούν την αγάπη του κόσμου της Θεσσαλονίκης για το μπάσκετ! 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ήρθαν Λέβινγκστον - Μπάρλοου! Τι δήλωσαν...

Συνεπείς στο ραντεβού τους ήταν σήμερα το μεσημέρι ο Κλιφ Λέβινγκστον και ο Κεν Μπάρλοου που θα συμμετέχουν στο μεγάλο φιλικό των Βετεράνων του Μπάσκετ της Θεσσαλονίκης, που θα γίνει την Τετάρτη στις 19.00 στο Αλεξάνδρειο. Οι δύο Αμερικανοί ήρθαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" στις 13.30 και δεν έκρυψαν τη χαρά τους που έφτασαν και πάλι στην πόλη που λατρεύτηκαν φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ στις χρυσές χρονιές απ' το 1990 ως το 1993!

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις τους σε βίντεο... 

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Όλη η δράση στο ΝΒΑ, όλοι οι αγώνες!


Οι Λέικερς έχασαν και μάλιστα... "βαριά" απ' τους Σακραμέντο Κινγκς, όπως και οι Νικς στο Ντάλας στα σημερινά (πριν από λίγο, ξημερώματα Πέμπτης, τελείωσαν) παιχνίδια του ΝΒΑ, ενώ οι Σπερς κέρδισαν μέσα στη Βοστόνη τους Σέλτικς και οι Θάντερ στο ντέρμπι τους Κλίπερς. Δείτε τι έγινε σε όλους τους αγώνες, τους πόντους, τα στατιστικά και βίντεο απ' όλους τους αγώνες, πατώντας ΕΔΩ

Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Άρης - ΠΑΟΚ!

Η μητέρα των μαχών της Θεσσαλονίκης είναι προ των πυλών και το Basketplus.gr δίνει την ευκαιρία σε δύο φιλάθλους να την παρακολουθήσουν δωρεάν. Ο λόγος φυσικά για τη μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο, το ερχόμενο Σάββατο (24/11) στις 19:00.

 
Τι πρέπει να κάνετε για να μπείτε στην κλήρωση για τα δύο εισιτήρια; Ένα απλό like στη σελίδα του    Basketplus.gr στο facebook και στη συνέχεια (ΕΔΩ) να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής (την οποία φυσικά μπορούν να συμπληρώσουν και όσοι έχουν κάνει ήδη like).

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ο Μάικ Ντ' Αντόνι, οι Λέικερς, οι Νικς, οι Σανς και η "Επίθεση των 7 δευτερολέπτων"! VIDEOS

Ένας φίλος στο Facebook μου έστειλε αυτό το φανταστικό κείμενο, απ' το μπλογκ feelthegap.blogspot.gr του Δημήτρη Ιορδανόπουλου. Μια πολύ καλή ανάλυση που έγινε τον Μάρτιο, όταν οι Νικς με τον Ντ' Αντόνι στον πάγκο και τον Λιν στο παρκέ να κάνει "όργια" έπαιρναν "ζωή".



Η ανάλυση του Δημήτρη "κρύβει" και τον πιθανό λόγο που οι Λέικερς τον προτίμησαν! Είναι η εμμονή του Ντ' Αντόνι - εκ διαμέτρου αντίθετη με την "Επίθεση Princeton" (την οποία αναλύσαμε ΕΔΩ) που ήθελε να διδάξει ο Μάικ Μπράουν - στο γρήγορο μπάσκετ και δη στη διάσημη εξ αιτίας του "επίθεση των 7 δευτερολέπτων"! Με αυτήν, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, ο Ντ' Αντόνι έγινε "προπονητής της χρονιάς" το 2005! Το παραθέτουμε, τονίζοντας την εκπληκτική δουλειά του φίλου Δημήτρη...
 
 
 
Ο Ιταλο-αμερικανός Michael Andrew "Mike" D'Antoni, γεννήθηκε στις 5 Μαϊου του 1951 στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Το 1973 επιλέχθηκε στο ντραφτ από τους Kansas City-Omaha Kings, και η πρώτη του σεζόν άφησε υποσχέσεις, καθώς επιλέχθηκε στην δεύτερη καλύτερη rookie πεντάδα του ΝΒΑ. Η αγωνιστική εξέλιξή του δεν ήταν η αναμενόμενη, κι έτσι μετά από 3 σεζόν στους Kansas City-Omaha Kings και ένα σύντομο, ανεπιτυχές πέρασμα από τους San Antonio Spurs, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.
 
 
Διαβάστε ΕΔΩ την πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια... 

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Το εντυπωσιακό TOP-10 του ΝΒΑ

Δείτε τα δέκα καλύτερα στιγμιότυπα απ' τους Σαββατιάτικους αγώνες, όπου ξεχωρίζει το νούμερο ένα - δίκαιο αυτή τη φορά - αλλά και το καλάθι του Μάικλ Κιν Γκίλχριστ στο 8, όπου σκοράρει χωρίς παπούτσι, και οι... στολές των Ράπτορς, που είναι προς τιμήν του... στρατού! 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το TOP-10 

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Κερδίστε δύο εισιτήρια για το Άρης - Πανιώνιος!

Ο Άρης μετρά δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και θέλει να... τριτώσει το καλό, απέναντι στη μοναδική, πέρα του Ολυμπιακού, αήττητη ομάδα, τον Πανιώνιο! Το Basketplus.gr δίνει την ευκαιρία σε δύο φίλους των «κιτρίνων» να παρακολουθήσουν δωρεάν το μεγάλο αυτόν αγώνα.

Τι πρέπει να κάνετε για να μπείτε στην κλήρωση για τα δύο εισιτήρια; Ένα απλό like στη σελίδα του Basketplus.gr στο facebook και στη συνέχεια να συμπληρώσετε (ΕΔΩ) τη φόρμα εγγραφής (την οποία φυσικά μπορούν να συμπληρώσουν και όσοι έχουν κάνει ήδη like).

Μπείτε ΕΔΩ