Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Λίγη υπομονή δε βλάπτει

- Θανάση, τα χρέη σου τα κανόνισες;
- Για να δω, μου κάνει αυτή η φανέλα;
Σίγουρα κάποιοι από εσάς να έχουν αναρωτηθεί τι συμβαίνει και έχω να γράψω από τον καιρό του... Νώε! Ας μην ανησυχούν οι φίλοι (ούτε ένας), αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η... υπομονή τους μπορεί να ανταμοιφθεί. Άλλωστε το καλό πράγμα αργεί να γίνει!
* Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον που γράφει το "Μετροσπόρ" για την ομάδα των επιχειρηματιών. Μα τι γράφαμε, "παππάδες";
* Οι επιχειρηματίες υπάρχουν, η ομάδα έχει σχηματιστεί, το θέμα είναι τι χρέη θα παρουσιαστούν, τι εγγυήσεις θα ζητηθούν, όλα αυτά τα γνωστά - άγνωστα στοιχεία που συνήθως μετά επικαλούνται οι "εμπλεκόμενοι" για ένα πιθανό... "διαζύγιο". Το θέμα, πάντως, ισχύει. Τσεκαρισμένο.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Σούμποτιτς - Παπαχατζής - Τέλος ο Ντρούκερ!

Το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ηλυσιακό, κάλεσε τον προπονητή κ. Σαρόν Ντρούκερ και του ανακοίνωσε ότι έχει καταστεί πλέον αδύνατη η συνέχιση της συνεργασίας τους.




Το Δ.Σ. ευχαρίστησε τον κ. Σαρόν Ντρούκερ για την προσφορά του στην ομάδα μας και του μετέφερε πως θα παραμείνει για πάντα ένας πιστός φίλος. Ο κ.Ντρούκερ από πλευράς του ευχαρίστησε το Δ.Σ. για τη συνεργασία και ευχήθηκε σε όλους καλή συνέχεια.



Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ κάλεσε στη Θεσσαλονίκη αύριο(Κυριακή, 13/02) τον Λευτέρη Σούμποτιτς και τον Θανάση Παπαχατζή ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους με την ομάδα μας.



Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Αθώος ο ΠΑΟΚ


Ουσιαστικά "αθώο" έκρινε τον ΠΑΟΚ ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ μετά τις καταγγελίες που έκανε ο Άρης ζητώντας τον μηδενισμό του για υπεράριθμους θεατές στο κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι του προηγούμενου Σαββάτου. Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με 2200 ευρώ χρηματικό πρόστιμο για τα περιστατικά που έγιναν στο ντέρμπι, αλλά κατέπεσαν οι ισχυρισμοί του Άρη για παράβαση του άρθρου 31 του πειθαρχικού κανονισμού του πρωταθλήματος για τους όρους διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

Έχει δίκιο, λέτε, το Μαρούσι;


Μετά τα όσα είπε ο Γιάννης Ιωαννίδης, που ζήτησε και δεν... ζήτησε τον μηδενισμό του Ολυμπιακού, το Μαρούσι εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει:

"Με αφορμή την αποστροφή των λόγων του πρώην προπονητή και Υπουργού Γιάννη Ιωαννίδη ("Είναι ποτέ δυνατόν να μηδενιστεί ο Ολυμπιακός; Είναι δυνατόν ο Ιωαννίδης να θέλει να μηδενιστεί ο Ολυμπιακός; Αυτά γράφηκαν βάσει νόμου δεν τα ζήτησα. Δεν είναι Μαρούσι ο Ολυμπιακός να φυτοζωεί και να μην πληρώνει"), το Μαρούσι απλά παρατηρεί ότι μέσα στην σπουδή του να δημαγωγήσει χρησιμοποίησε και πάλι άστοχο παράδειγμα. Προφανώς γιατί δεν είχε το θάρρος να χρησιμοποιήσει το σωστό. Το Μαρούσι, όντως βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο την τελευταία διετία, αλλά ουδέποτε έχει υπαχθεί σε κανένα ειδικό άρθρο για χρέη προς τρίτους, ούτε βασίστηκε σε ενίσχυση από κρατικούς φορείς, σε σημείο να γίνεται λόγος για αθέμιτο ανταγωνισμό. Το αντίθετο , όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει το στίγμα της υγείας και της αξιοπρέπειας. Παρεμπιπτόντως ακόμη και την τελευταία διετία, τα αποτελέσματά του, παραμένουν αξιοζήλευτα, προφανώς γιατί κάτι κάνει σωστότερα από κάποιους άλλους. Τώρα αν το μειονέκτημά του είναι ότι δεν έχει «στρατό» που να καθιστά διστακτικό οποιονδήποτε που νοιάζεται για την εικόνα του, να χρησιμοποιήσει το όνομά του, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Άλλωστε , αν θυμόμαστε καλά και στον Άρη και στον Ολυμπιακό οι εύκολοι στόχοι, δηλαδή οι «πιτσιρικάδες», την πλήρωναν μονίμως".


Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Τι είπαν οι Βετεράνοι για το φιλικό στα Γιάννενα και για Γκάλη-Γιαννάκη!




Απο τη σημερινή συνέντευξη Τύπου

Το πλάνο για τον αγώνα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των βετεράνων με την Μπαρτσελόνα, που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα στις 20 Φεβρουαρίου του 2011, παρουσιάστηκε από τους Ευθύμη Ρεντζιά, Φραγκίγκο Αλβέρτη, Χρήστο Κωνσταντινίδη, Σάκης Τζαλαλή, Κώστα Παταβούκα, Νίκο Μπουντούρη και Γιάννη Ιωαννίδη σε συνέντευξη τύπου που έγινε στα γραφεία της Prince Oliver εκ των χορηγών – υποστηρικτών της εκδήλωσης στα Ιωάννινα.



Στην συνέντευξη Τύπου ειπώθηκαν τα εξής: 
Χρήστος Κωνσταντινίδης: Ετοιμαζόμαστε για ένα μεγάλο γεγονός, που θα λάβει χώρα στα Γιάννενα προς τιμήν του Κάρολου Παπούλια. Ο σύλλογος που δημιουργήθηκε πριν από 1,5 χρόνο και περιλαμβάνει διάφορα παιδιά, διοργανώνει πολλές εκδηλώσεις, σε όλη την Ελλάδα. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε αυτό που είχαμε. Δηλαδή το μπάσκετ στη χώρα μας να πρωτοπορεί. Μία από τις επιδιώξεις μας είναι να τιμήσουμε κάποια παιδιά που έχουν προσφέρει πολλά στο χώρο. Η αρχή έγινε με τον Αλβέρτη στα Γιάννενα και ακολούθησαν ανάλογες εκδηλώσεις για τον Φάνη Χριστοδούλου και τον Κώστα Πετρόπουλο, σε Νέα Σμύρνη και Πάτρα, αντίστοιχα, ενώ είναι βέβαιο πως έπεται συνέχεια.

Το ευχάριστο είναι πως παίζουμε πάντα σε γεμάτα γήπεδα, όπως συνέβη ακόμα και στο παιχνίδι που δώσαμε πριν από λίγο καιρό στη Χίο. Όταν ήμασταν στα Γιάννενα μας ήρθε η ιδέα να τιμήσουμε τον πρόεδρο της δημοκρατίας, μαζί με μία μεγάλη ομάδα. Με τη συνδρομή Ευθύμη Ρεντζιά, μπορέσαμε και φέραμε τους παλαίμαχους της Μπαρτσελόνα.

Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που μας στήριξαν από την πρώτη στιγμή, όταν τα πράγματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Θέλουμε να γίνουμε μια καλή παρέα και να θυμηθούμε τα παλιά. Ο σύνδεσμος αριθμεί αυτή τη στιγμή 120 μέλη και θα γίνουμε ακόμα περισσότερα.


Σάκης Τζαλαλής: Πέρα από τη βράβευση του προέδρου, ο σκοπός του ματς με τη Μπαρτσελόνα είναι και φιλανθρωπικός. Θα δώσουμε κάποια χρήματα, ενισχύοντας τόσο το πρόγραμμα ΕΛΕΠΑΠ (για παιδιά με ειδικές ανάγκες), όσο και τη μονή Ντουραχάνη, που περιλαμβάνει γυμνάσιο και λύκειο για ορφανά και παιδιά χωρισμένων γονιών, το οποίο στηρίζεται από τον πάτερ Αθανάσιο και έχει αδύναμο ταμείο.


Μετά από παρότρυνση του Ευθύμη (σ.σ. Ρεντζιά) καταφέραμε να έχουμε τα παιδιά από τη Μπαρτσελόνα. Την Παρασκευή θα τους υποδεχτούμε στη Θεσσαλονίκη και θα καταλύσουν στα Γιάννενα. Το Σάββατο το πρωί θα γίνει περιήγηση στα Ζαγόρια και το βράδυ θα υπάρξει γκαλά, με τη συμμετοχή και των δύο αποστολών. Την Κυριακή το πρόγραμμα ξεκινάει από τις 10:30. Στο ημίχρονο θα γίνει η βράβευση του Προέδρου της Δημοκρατίας και θα υπάρξουν παραδοσιακά τραγούδια και χοροί από το ιστορικό συγκρότημα “Σούλι”. Το ματς θα διαιτητεύσουν οι κύριοι Λοβέρδος, Δουβής και Κορομηλάς, ενώ θα βοηθήσει και ο υπουργός υγείας, κ. Αηδόνης. Ο αγώνας αυτός έχει συμβολικό χαρακτήρα και θέλει τη στήριξη όλων. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ, κ. Σπανουδάκη και τις εταιρίες “Ζαγόρι”, “Δωδώνη” και Prime Oliver για τη χορηγία».


Κώστας Παταβούκας: Σας ευχαριστούμε που είστε εδώ και συμπαραστέκεστε στην προσπάθεια συλλόγου. Ο στόχος μας είναι διπλός. Πρώτον, θέλουμε να ξαναβρεθούμε, ύστερα από πολλά χρόνια που ήμασταν συμπαίκτες ή αντίπαλοι, κάτι που αποτελεί δική μας υπόθεση. Δεύτερος στόχος μας είναι να γυρίσουμε πίσω κάτι απ' όσα έχουμε κερδίσει απ τον αθλητισμό. Πρέπει να έχουμε κοινωνική δράση, καθώς οι αθλητές αποτελούν κοινωνικά πρότυπα. Όλα όσα κάνουμε θα είναι περισσότερο συμβολικά, αλλά παράλληλα θα κοιτάζουμε να βοηθάμε και όποιον μπορούμε. Θέλουμε να απλώσουμε αυτή την ιδέα σε όλη την Ελλάδα. Με αφορμή ότι ξαναβρισκόμαστε, να βοηθήσουμε κάποιους οργανισμούς. Ερχόμαστε ουσιαστικά ως ένα δεκανίκι που θα συνεισφέρει ό,τι μπορεί στην κοινωνία. Φιλοδοξούμε να μαζευτούμε όλοι, απ' όλες τις γενιές. Να αγκαλιάσουμε όλους όσους έχουν περάσει από το χώρο”.


Φραγκίσκος Αλβέρτης: «Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της εθνικής μας ομάδας παλαιμάχων, δίνουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, σε μία εκδήλωση με ιδιαίτερο χρώμα. Είναι πολύ ωραίο το γεγονός πως με κάποιους παίκτες, θα βρεθούμε ξανά μέσα στο γήπεδο και θα έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε και πάλι έπειτα από πολλά χρόνια τους παίκτες της Μπαρτσελόνα. Έχουμε κάνει μία προσπάθεια που βρίσκει ανταπόκριση από τον κόσμο. Σε κάθε ταξίδι ο κόσμος είναι εκεί. Είναι μια καλή πρωτοβουλία των παιδιών να ιδρύσουν αυτό το σύλλογο, τον οποίο πρέπει να δυναμώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Μακάρι στο μέλλον, να έχουμε τη δύναμη και τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε όλους τους στόχους μας”.

Ευθύμης Ρεντζιάς: Η χαρά για μένα είναι μεγάλη που θα συμμετάσχω σ' ένα τέτοιο παιχνίδι. Έχω περάσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό και είχα χαθεί με αρκετά παιδιά. Θέλω να ξαναβρεθώ με παιδιά που έπαιζα συμπαίκτης και αντίπαλος. Στην προκειμένη περίπτωση η χαρά είναι διπλή, καθώς θα δω και συμπαίκτες μου από τη Μπαρτσελόνα. Δεν είναι εύκολο να έρθει μία τέτοια ομάδα και τους ευχαριστώ πολύ που ανταποκρίθηκαν.


Μπουντούρης: Ξεκινήσαμε μία παρέα ανθρώπων, που είχαμε την ανάγκη να βρεθούμε μετά από πολλά χρόνια. Στην αρχή ήμουν διστακτικός για το αν θα είναι σημαντική αυτή η συνεύρεση, όμως στη συνέχεια πείστηκα. Κάποια στιγμή γεννήθηκε η ανάγκη να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Ήρθε η ώρα για επαναπροσδιορισμό του “μπασκετικού” στην κοινωνία. Πήραμε πολλά και πρέπει να κάνουμε κι εμείς κάτι γι' αυτούς. Πέραν από τα προαναφερθέντα, παίξαμε και στη Λάρισα και τα έσοδα δόθηκαν σε τρία ιδρύματα. Στις 28 του μηνός θα πάμε στα Τρίκαλα για να βοηθήσουμε κάποιες ευπαθείς ομάδες. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε μεγάλη έμφαση στην κοινωνική δράση».


Γιάννης Ιωαννίδης: «Στη ζωή να ανταποδίδεις αυτά που παίρνεις. Ο άνθρωπος μεγαλώνει μέσα απ' τον αθλητισμό και βλέπει διαφορετικά κάποια πράγματα. Ο αθλητισμός διδάσκει πανανθρώπινες αξίες και θα πρέπει να “πιέζουμε” τα παιδιά να ασχολούνται με αυτόν. Πρέπει να κοιτάζουμε πως να καλλιεργούμε κοινωνικό χαρακτήρα. Να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Υπάρχουν άνθρωποι που καταξίωσαν το μπάσκετ και χαίρομαι που είναι ακόμα εδώ. Μεγάλη υπόθεση το παιχνίδι αυτό προς τιμήν του προέδρου, ο οποίος είναι καταξιωμένος άνθρωπος του αθλητισμού».


Το φιλικό παιχνίδι θα γίνει στο πλαίσιο του εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων, παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Καρόλου Παπούλια. Ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του πανεπιστημίου των Ιωαννίνων στις 12 το μεσημέρι. Οι συμμετέχοντες φορείς είναι ο Σύλλογος Ελλήνων Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, ο σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα, το τμήμα Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα. Χορηγοί εταιρίες είναι ο ΟΠΑΠ, η ΔΩΔΩΝΗ, η ΖΑΓΟΡΙ, η PRINCE OLIVER. Διαιτητές θα είναι οι Σταύρος Δουβής, Ανδρέας Λοβέρδος (Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης), Κώστας Κορομηλάς, Χρήστος Αηδόνης (Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης) και ο Ζήσης Χατζής.

Με την Εθνική Ομάδα Βετεράνων θα αγωνιστούν οι Αλβέρτης, Ρεντζιάς, Τζαλαλής, Μπουντούρης, Λημνιάτης, Πρέλεβιτς, Τόλιας, Γιάννης Παπαδόπουλος, Σιγάλας, Μπαλογιάννης, Κορωναίος Χρυσανθόπουλος, Καμπούρης, Παταβούκας, Ιωαννίδης, ενώ κλήθηκαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση οι Χριστοδούλου και Στεργάκος. Πρόσκληση έχει λάβει και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία ακόμα και να αγωνιστεί και αναμένεται η απάντησή του.


Εστεγιέρ, Ενρίκε Αντρέου, Ζαπάτα, Γκαλιλέα, Σαντιγιάνα, Χιμένεθ, Μαρτίνεθ, Μπος, Μοντέρο, Ντε Λα Κρουθ, Αμπάντ με προπονητή τον Μανόλο Φλόρες.


Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης απαντώντας σε ερώτηση για την συμμετοχή του Γκάλη και του Γιαννάκη, απάντησε: «Με τον Γκάλη μίλησα εγώ, βρεθήκαμε 5-6 φορές, είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας και το ξέρετε. Μίλησα μαζί του γιατί πρώτα η Πολιτεία, αλλά και ο σύλλογός του, ο Άρης, και η ομοσπονδία δεν έχουν κάνει έναν αγώνα μαζί του. Ειδικά ο Φράγκι μου είπε για τον Νίκο να κάνουμε τα πάντα, αλλά ο Γκάλης δεν ξέρω πως το επεξεργάζεται στο μυαλό του, θέλει κάτι μήνες, κάποια χρόνια… Και για να μην το ξεχάσω, και για τον Γιαννάκη υπήρξε αντίστοιχο θέμα. Η παρουσία τους και μόνο θα ήταν κάτι πάρα πολύ καλό για το σύλλογό μας. Δεν είπε κανείς όμως, ότι ο Γκάλης θα ’ρθει να παίξει, δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει, μου το ξέκοψε από την αρχή. Το ίδιο και ο Γιαννάκης, δεν έχει απαντήσει, θα έρθει όμως, και μπορεί να παίξει. Ο Γκάλης, πάντως, για μένα είναι ο άνθρωπος που εκτόξευσε τον αθλητισμό, όχι μόνον το μπάσκετ».







Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ντόζιερ, η Χαποέλ και ο ΠΑΟΚ

Ένα δημοσίευμα του Ισραηλινού σάιτ www.sport5.co.il (δείτε το στο www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=94000&lang=HE) κάνει λόγο για συμφωνία του φόργουορντ - σέντερ του ΠΑΟΚ Ρόμπερτ Ντόζιερ με την Χαποέλ Ιερουσαλήμ!
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο παίκτης έχει πάρει μόνο δύο μισθούς και ότι ζήτησε ο ίδιος απ' τον ΠΑΟΚ να φύγει. Οι Ισραηλινοί φέρεται να έχουν συμφωνήσει μαζί του, αλλά τονίζεται ότι η απόφαση ανήκει στον ΠΑΟΚ και μόνο...

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Δαμιανίδης-Κανώτας: "άναψαν τα αίματα"!

"Θερμό επεισόδιο" είχαν σήμερα το πρωί, στο περιθώριο της εκδήλωσης της ΕΚΑΣΘ για την κοπή της πίτας της για το 2011, ο πρόεδρος του Άρη Γιάννης Δαμιανίδης, με τον ομόλογο του της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μιλτιάδη Κανώτα!
Λίγο πριν, οι δύο τους καθόταν δίπλα-δίπλα, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Μίκρας όπου έγινε η εκδήλωση, ακούγοντας τις εξαγγελίες του Γιώργου Βασιλακόπουλου για τη Μεσογειακή Λίγκα. Μάλιστα ο Βασιλακόπουλος άφησε ανοικτό το παράθυρο να μετέχουν και οι δύο "μεγάλοι" της Θεσσαλονίκης, λέγοντας πως οι συμμετοχές απ' την Ελλάδα θα είναι τέσσερις.
Βγαίνοντας απ' την αίθουσα ο Κανώτας και ο Δαμιανίδης άρχισαν να συζητούν για το θέμα και κάποια στιγμή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είπε: "και γιατί να πας εσύ μόνο; Τι παραπάνω έχεις από εμένα;". Ο Δαμιανίδης θύμωσε και είπε:
- "Εσύ, φίλε, δεν υπάρχεις στο μπάσκετ. Πού να μιλήσεις εσύ για το μπάσκετ του Άρη".
- "Για ποιο μπάσκετ  μιλάς; Του παρελθόντος; Προ 25 ετών;"
- "Άστο τώρα, σου λέω, μη μιλάς για τον Άρη".
Ο Δαμιανίδης απομακρύνθηκε εκνευρισμένος, ενώ οι παρευρισκόμενοι εκεί (και ο υπογράφων, μεταξύ άλλων) τους έλεγαν: "ελάτε, ρε παιδιά, τι μαλώνετε τώρα; Αφού και οι δύο θα πάτε στο τέλος". Μόνο που όπως όλοι καταλαβαίνουμε, δεν ήταν το θέμα της Μεσογειακής Λίγκας η "ταμπακέρα". Η ήττα στο "Παλατάκι" ήταν η "ταμπακέρα". Κι όταν ρώτησε ένας ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ τον Δαμιανίδη, νωρίτερα του επεισοδίου, τι θα γίνει με τον αγώνα, πήρε την απάντηση: "θα μηδενιστεί ο ΠΑΟΚ. Αυτό δε με ρωτάς; Αυτό λέει ο κανονισμός".
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εκεί, μαζί με τον Κανώτα (Ζουρνατζίδης, Σταυρόπουλος, Μαρκόπουλος), έλεγαν ότι "ψάχνουν για άλλοθι για την ήττα" σχολιάζοντας τα περί της ένστασης, ενώ ο Δαμιανίδης ήταν κατηγορηματικός για τις παραβιάσεις των κανονισμών στο ντέρμπι.
* Τα περί Μεσογειακής Λίγκας σε άλλη ανάρτηση μας, αναλυτικά λίγο αργότερα!

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Βγάλτε τις φανέλες!

Ακόμη να συνέλθει η διοίκηση του Άρη μετά το κάζο απ' την ομάδα με τις... μοβ φανέλες. Πού να πιστέψει ο Γιάννης ότι ο Σαρόν έχει ακόμη στο μυαλό του τις ωραίες εικόνες απ' τη λίμνη της Καστοριάς; Πού να πιστέψει ότι η προπόνηση διαρκεί απ' το ξεκίνημα της σεζόν, μία ώρα και δέκα λεπτά και ότι οι νεαροί παίκτες έχουν τρελαθεί απ' την ατομική προπόνηση...
Το ότι δεν τον διώχνει αφορά και μόνο την διοικητική ανυπαρξία που υπάρχει στον Άρη και εννοούμε φυσικά την οικονομική ανεπάρκεια που έχει και η ΚΑΕ Άρης, ελλείψει του ενδιαφέροντος των μετόχων για την... εταιρία τους! Σύντομα ο Άρης - προβλέπουμε, μπορεί και να κάνουμε λάθος - θα πάει σε διοίκηση Πρωτοδικείου και θα καλέσει τους μετόχους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να πληρώσουν τα χρέη τους, με λίγα λόγια. Για τη χάλια παρουσία της ομάδας, εξ άλλου, δε φταίει μόνο ο "λίγος" για τον πάγκο Ντρούκερ, αλλά και οι παίκτες. Σερί 0-19 στα τελευταία 4 λεπτά ούτε η ΑΚΕΤΣ δεν δέχεται...
* Κάτι άλλο: το συμβόλαιο του Ντρούκερ το έχει κάνει ο γνωστός ατζέντης, ο Κύπριος ο φίλος μας, που έκανε και του Μπλατ; Δεν πιστεύω να έχουν καμία σχέση όλοι μαζί, έτσι; Βλακείες είναι αυτά...
* Δεν έκανε πάλι προπόνηση ο Λάζαρος στον ΠΑΟΚ, ούτε και ο... Μαρσαλ. Πού να έκαναν και προπόνηση αυτοί. Θα "πετούσε" η ομάδα...
ΛΕΖΑΝΤΑ: Είναι πολλά τα λεφτά...

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ο Γιαννάκης πάλι για Εθνική;


Το σκέφτεται πολύ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος για τον προπονητή της Εθνικής μας ομάδας, καθώς πλησιάζει το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας(31/8-18/9). Μία απ' τις σκέψεις είναι γνωστό ότι είναι και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, άσχετα αν πολλοί επιμένουν ότι οι σχέσεις του δεν έχουν βελτιωθεί ακόμη στο 100% με τον ισχυρό άνδρα και τον κύκλο του. Ονόματα όπως του Μεσίνα, στροβιλίζουν ακόμη στο μυαλό του Βασιλακόπουλου, αλλά υπάρχει πάντα και η σκέψη Ομπράντοβιτς. Στο δικό μας το μυαλό είναι ίσως η καλύτερη επιλογή... Εσείς τι λέτε;