Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

NBA Playoffs 2010 Suns vs. Lakers Game 4

Ας δούμε και λίγο μπάσκετ της προκοπής, γιατί με τους τελικούς της Ελληνικής Α1 θα μελαγχολήσουμε..
Όσο για τα δικά μας, μείνετε συντονισμένοι - έρχονται δύσκολες μέρες, παντού!


Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Το μήνυμα Κακιούση




Τελειώνει η χρονιά και στον Ηρακλή ο προγραμματισμός είναι μια δύσκολη έννοια, πόσο μάλλον εφαρμογή, αφού ο σύλλογος ταλανίζεται γενικότερα απ' τη "λαίλαπα" της τελευταίας εξαετίας (Μυτιληναίος, Σπανουδάκης, Ρέμος) και το τμήμα μπάσκετ απ' τα δικά του λάθη που πλήρωσε επί 4ετία. Γι' αυτό και το οργισμένο "μήνυμα" του Λευτέρη Κακιούση μετά τον αγώνα με το Αιγάλεω - "εμείς κάναμε το καθήκον μας, καιρός να το κάνει και η διοίκηση". Το θέμα είναι κατ' αρχήν, ποια... διοίκηση εννοεί ο προπονητής του Ηρακλή και κατά συνέχεια, όλοι γνωρίζουν ότι είναι τόσο έμπειρος που για να βγει και να "ξεφωνήσει", "οσμίζεται" πρόβλημα. Επίσης είναι γνωστό ότι ο ίδιος δεν έχει πληρωθεί απ' την αρχή της χρονιάς - προσοχή όμως: αυτή ήταν η συμφωνία από πέρσι (έχει πάρει 10 ή 15 χιλιάδες ευρώ το χειμώνα). Τώρα, λοιπόν, που έρχεται η ώρα της πληρωμής, ο Κακιούσης στέλνει το μήνυμα του γιατί ξέρει ότι είναι δύσκολα τα πράγματα και γιατί θέλει να είναι και καλυμμένος έναντι των παικτώντου γιατί στην αποχή ήταν αντίθετος, αλλά τώρα που τελειώνει η σεζόν ξέρει ότι θα πρέπει να γινουν πληρωμές.

Στην Αθήνα ο Δαμιανίδης




Στην Αθήνα ταξιδεύει αύριο ο πρόεδρος του Άρη Γιάννης Δαμιανίδης προκειμένου να ολοκληρώσει τις επαφές του για το θέμα της υποψηφιότητας του για τη θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, αλλά και παράλληλα να μιλήσει με ανθρώπους του μπάσκετ για τη νέα χρονιά σε σχέση με τον Άρη.
Όπως έχει ήδη δηλώσει ο Δαμιανίδης, η υποψηφιότητα στον ΕΣΑΚΕ είναι κάτι που τον ενδιαφέρει και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη εξασφαλίσει τη στήριξη του Παναθηναϊκού και όσο απίστευτο κι αν ακούγεται και του Ολυμπιακού. Το θέμα είναι, βέβαια, τι θα πει και η ΕΟΚ, δηλαδή ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Καθώς όλοι γνωρίζουν ότι αν πει "χ" ο Αι - Γιώργης, τότε οι περισσότεροι ψηφίζουν "χ". Ο Δαμιανίδης περιμένει απόλυτη συναίνεση και μόνο έτσι θα "εκτεθεί" στις εκλογές, σε διαφορετική δε θα "κατεβεί", αφού δε θέλει να αρχίσει να σηκώνει τηλέφωνα και να παρακαλά παράγοντες άλλων ομάδων.
Στα του Άρη ο ίδιος φέρεται να πιστεύει ότι είναι θετική η προοπτική ανάληψης του προεδρικού θώκου απ' τον Νίκο Γκάλη. "Αν αναλάβει ο Νικόλας θα είμαστε σούπερ" μας έλεγε χαρακτηριστικά χθες ο πρόεδρος του Άρη. Και ποντάρει στο ότι οι μέτοχοι της ΚΑΕ Άρης δηλώνουν όλοι "παρών" στο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα για τη νέα σεζόν.
Όσο για τον Μπλατ; "Καλύτερα εννιά καλοί και ο Μπλατ, παρά δέκα χωρίς τον Μπλατ". Κάτι που σημαίνει ότι έστω και με μειωμένο "παικτικό" μπάτζετ, ο Μπλατ θα μείνει στον Άρη!